Nije to problem, i treba da stite, ali ne na ovakav nacin. Sta ce biti ako kupis igru, a oni obore te servere za auth & save za godinu dve? Nit mozes da je igras vise, nit bi je neko drugi kupio...
Sram ih bilo. Zele da zastite svoju intelektualnu svojinu.
Sta bi onda ja trebao da radim koji koristim dajlap?! Da nekupujem igru verovatno....Strasno....
Tako nesto je bese i AVATAR bio zasticen, ali posle par nedelja i to se razbije![]()
Pa mislim da Ubisoft Srbiju i ne racuna kao trziste...
Dosad su ovakve drakonske mere išle na štetu samo onima koji uzimaju originale. Dok pirati nikad nisu imali problema, dobro jesu kad se pojavi neki novi vid zaštite ali i to se prevaziđe bez problema za nedelju dve...
Trueali mi proizvodjac cigara ne trazi da pusim ispred trafike kako bi se uverio da nisam kupio cigare na pijaci od svercera...
Ovo je vise bilo onako.
A sad ozbiljno.
Onaj ko ulozi godine u razvoj igre po principu covek/sat, taj ce u svakom slucaju zeleti da zastiti svoj rad i ulozena sredstva. To je potpuno legitimno. Evo i ovde na forumu su pitali ljudi kako da zastite dvd od kopiranja ? Pri tome su na tim medijima, verovatno, snimali svadbe i tako neke proslave. Da li su kupili Premiere ili Vegas ili Acdsee , pomocu kojih su napravili remek delo ? Verovatno nisu.
Kao i drugi na ovom podneblju i sam sam "kupovao" razne softvere.
Ali nisam nikada i necu da pljujem po onima koji zele da zastite inteletualnu svojinu, jer su krvavo radili da bi izbacili HL-2, Bs-2, Ac 2.... i treba da ubiru plodove svog rada.
Neko ce da potrosi na cigare 40€ mesecno, a neko zeli da ima original igre koja mu je za srce prirasla.
Stvar izbora.
Ako je kao prvi deo po principu "sidji sa planine i ubi lika" ova igra ne mora ni izlaziti.![]()
ali mi proizvodjac cigara ne trazi da pusim ispred trafike kako bi se uverio da nisam kupio cigare na pijaci od svercera...
Pa iako se pominje reč "assassin" u naslovu, to je samo igra reči.
Evo par misija (ne spojlujem previše):
1. Instaliraj igru bez da pitaš kako na forumu.
2. Pokreni igru bez da pitaš kako na forumu
3. Podesi detalje i rezoluciju na optimalna podešavanja iz maksimalno 3 pokušaja
4. Postuj rezultate benchmarka na forumu
5-19. Siđi sa planine i ubi lika
Ja sam samo 5-19 igrao, prve 4 nisu bile na konzoli.![]()
Sta je pesnik hteo da kaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari