ckibunenko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 320
Zanima me kako se dele expirience points-i
Da li deli na ravne casti i to samo akticne likove iz druzine ili ... ?
Zanima me kako se dele expirience points-iDa li deli na ravne casti i to samo akticne likove iz druzine ili ... ?
исто као у КОТОР, сви добијају исто, и они у кампу и активни.
Igra deluje jako kompeksna, ima mnogo opcija. Nije mi recimo jasna opcija kada odredjujes taktiku za saputnika... doduse, nisam se udubljivao ali mi na prvi pogled izgleda komplikovano...
Tako kazu. Meni je za sad prelazenja No.2 na holdu,umrla mi grafika....
Probao sam da ga poteram na integrisanom 3300 Radeonu,mislim da se culo stenjanje iz kucishta...:d Nema sanse da se igra...:crash:
Ma daj, meni na 4200 radi savrseno i na medium detaljima, a tebi na 3300 nece... Idi molim te... :\
Idem,idem...
Probaj da je poterash na nekom 22" monitoru sa full HD rezolucijom,da vidish kako je divno. :crash:
jeste... Ona tera na 700, 4200 tera na 500, s' tim da 3300 ima mal' stariji cip.
Elem, nesto korisno za promenu...
Teram Elficu Maga, prva specijalizacija mi je Arcane Warior. Sta da jurim za drugu, spirit healer ili blood mage? (nekako mi je primamljiviji blood mage, aliiii....)
jeste... Ona tera na 700, 4200 tera na 500, s' tim da 3300 ima mal' stariji cip.
Elem, nesto korisno za promenu...
Teram Elficu Maga, prva specijalizacija mi je Arcane Warior. Sta da jurim za drugu, spirit healer ili blood mage? (nekako mi je primamljiviji blood mage, aliiii....)
i mogu slobodno da kazem da ovako namunjen 3d lako zamenjuje do skoro neprevazidjenje d2 sprajtove
s ozbirom da sam se skoro ponovio sa grafuljom, otpala mi je vilica kada sam pustio DA u fullhd sa svim na max... kada se odzumira(a tako u glavnom igram) - bala balu stize :d .... znachi tachno smo svi zamishljali da ovako izlgeda recimo BG ... i mogu slobodno da kazem da ovako namunjen 3d lako zamenjuje do skoro neprevazidjenje d2 sprajtove
sad sam stigao do otprilike pola nocne more u circle of magi![]()
Samo dobro pretrazi sve realme u nocnoj mori kako bi nasao sve atribut bonuse.
A šta ćemo sa kamerom?
Electronic Arts revealed the company's title lineup for its fiscal 2011 year (April 2010 through March 2011). Some of the highlights in the list include: Skate 3, which is due in fiscal Q1, Crysis 2 due in fiscal Q3, and a new Dragon Age title as well as the Epic Games co-published title from developer People Can Fly in Q4. The new Dragon Age title is set for release on console, handheld, and PC.
A šta ćemo sa kamerom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari