Šta je novo?

Dragon Age !

Zanima me kako se dele expirience points-i :) Da li deli na ravne casti i to samo akticne likove iz druzine ili ... ?

nastavio sam da igram posle duzeg vremena (konachno prebacio komp u stan sa devojkom :d )

posle ME2 imam osecaj da je ovo igretina, sjajno!

Zanima me kako se dele expirience points-i :) Da li deli na ravne casti i to samo akticne likove iz druzine ili ... ?

исто као у КОТОР, сви добијају исто, и они у кампу и активни.

Igra deluje jako kompeksna, ima mnogo opcija. Nije mi recimo jasna opcija kada odredjujes taktiku za saputnika... doduse, nisam se udubljivao ali mi na prvi pogled izgleda komplikovano...

Tako je na pocetku,***. Uci ces u fazon postepeno,skoncentrisi se prvo na osnovne stvari.

A sa strategijom namestas kako ce da ti se ponasa koljega kad ga ne kontrolisesh direktno :)

Igra deluje jako kompeksna, ima mnogo opcija. Nije mi recimo jasna opcija kada odredjujes taktiku za saputnika... doduse, nisam se udubljivao ali mi na prvi pogled izgleda komplikovano...

Eto, neko voli da pauzira svaki cas, a neko to izbegne tako sto dobro namesti taktike i pusti svoje pulene u borbu... :p
Elem, 3 dana vec ne stizem na forume, zapostavih i hettrik i erepablik zbog ovoga...
Davno mi se ovo nije desilo... :)

Konacno sam presao igru posle 45 sati.Jel ekspanzija ima da nastavi pricu tamo gde je i stala?

Tako kazu. Meni je za sad prelazenja No.2 na holdu,umrla mi grafika....:mad:

Probao sam da ga poteram na integrisanom 3300 Radeonu,mislim da se culo stenjanje iz kucishta...:d Nema sanse da se igra...:crash:

Ala si je zbrzao, nisi ni pola questova odradio.Borices se protiv zaostalih darkspawn-a. Vise necu da ti kazem :p

sta je ovo prslo ???? brisite ovaj dupli post.

Poslednja izmena:
Tako kazu. Meni je za sad prelazenja No.2 na holdu,umrla mi grafika....:mad:

Probao sam da ga poteram na integrisanom 3300 Radeonu,mislim da se culo stenjanje iz kucishta...:d Nema sanse da se igra...:crash:

Ma daj, meni na 4200 radi savrseno i na medium detaljima, a tebi na 3300 nece... Idi molim te... :\

Electronic Arts revealed the company's title lineup for its fiscal 2011 year (April 2010 through March 2011). Some of the highlights in the list include: Skate 3, which is due in fiscal Q1, Crysis 2 due in fiscal Q3, and a new Dragon Age title as well as the Epic Games co-published title from developer People Can Fly in Q4. The new Dragon Age title is set for release on console, handheld, and PC.

Ma daj, meni na 4200 radi savrseno i na medium detaljima, a tebi na 3300 nece... Idi molim te... :\

Idem,idem...:p

Probaj da je poterash na nekom 22" monitoru sa full HD rezolucijom,da vidish kako je divno. :crash:

Neka 'fala,mislim da cu da iskuliram igranje dok ne reshim grafiku.
Sve ostalo bi bilo,ne sa konja na magarca,nego sa konja na onu stvar...:D

Ih, pa ispade da su budale oni sto kupuju 5850/70, kad bi to moglo da se tera u full hd sa tom integrisanom grafikom, nvidia i ati bi stavili katanac. Igra nije zahtevna, ali je 3300 dovoljan za 17 monitor.

Neka me neko ispravi ako gresim,ali prilicno sam siguran da je 3300 brza od 4200 :)

jeste... Ona tera na 700, 4200 tera na 500, s' tim da 3300 ima mal' stariji cip.
Elem, nesto korisno za promenu...
Teram Elficu Maga, prva specijalizacija mi je Arcane Warior. Sta da jurim za drugu, spirit healer ili blood mage? (nekako mi je primamljiviji blood mage, aliiii....)

Uf bre ljudi...ja dzuskam sa HD4870 1GB. Bar sam dzuskao do juche....:mad:
I,da,znam da ne moze da se tera Full HD sa 3300. I ,ne,nisam ni mislio da moze.
Samo,sa tim trenutno raspolazem,pa sam probao chisto iz radoznalosti....i dobio ono shto sam i ochekivao da cu da dobijem. Nishta:wall::crash::mad:
:)

jeste... Ona tera na 700, 4200 tera na 500, s' tim da 3300 ima mal' stariji cip.
Teram Elficu Maga, prva specijalizacija mi je Arcane Warior. Sta da jurim za drugu, spirit healer ili blood mage? (nekako mi je primamljiviji blood mage, aliiii....)

Znachi,maga kad nabudzish jede malu decu....mloogo je jak :D Ja sam izabrao Blood Mage poshto mi je bakuta vetj healer.

Poslednja izmena:

Blood mage definitivno. Mnogi se slažu da je to najača moguća kombinacija u igri.
Pazi samo da ne zanemariš Constitution pošto blood magic vuče health. S'druge strane constitution će ti dobro doći kad uletiš u melee sa protivnicima.

s ozbirom da sam se skoro ponovio sa grafuljom, otpala mi je vilica kada sam pustio DA u fullhd sa svim na max... kada se odzumira(a tako u glavnom igram) - bala balu stize :d .... znachi tachno smo svi zamishljali da ovako izlgeda recimo BG ... i mogu slobodno da kazem da ovako namunjen 3d lako zamenjuje do skoro neprevazidjenje d2 sprajtove

sad sam stigao do otprilike pola nocne more u circle of magi :)

Samo dobro pretrazi sve realme u nocnoj mori kako bi nasao sve atribut bonuse.

Da,posle toga ces "izroniti" mnogo jaci...ja sam sve pregledao 2x, i nasao sam 2-3 atribut poena koje sam propustio. Cini mi se da ima nekoliko iza zakljucanih vrata koje samo sa golemom mozes da otvoris,a njega dobijas kasnije,pa je pametno sve da se pretrazi 2 puta

E, ja sad krenuo u Circle, pa videh da mi onaj baunti bord na jezeru dao par zadataka za koje cu morati idem u Denerim... Ima tamo sta bitno za (glavnu) pricu, ili ne? (volim da zavrsim komplet jedan deo, pre nego krenem dalje, pa da ne idem tamo jos, ako je nesto bitno, da ne pocinjem 500 stvari)
Ako su samo side questovi koji mogu odma, da idem tamo prvo, ili...?

s ozbirom da sam se skoro ponovio sa grafuljom, otpala mi je vilica kada sam pustio DA u fullhd sa svim na max... kada se odzumira(a tako u glavnom igram) - bala balu stize :d .... znachi tachno smo svi zamishljali da ovako izlgeda recimo BG ... i mogu slobodno da kazem da ovako namunjen 3d lako zamenjuje do skoro neprevazidjenje d2 sprajtove

sad sam stigao do otprilike pola nocne more u circle of magi :)

Upregni tu grafičku sa ovim modom. http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=15

Očekivana reakcija :D

15ricrn.jpg

A šta ćemo sa kamerom?

Ćuti, trenutno je grafika najbitnija za gejmplej, kamera će doći na red nekog drugog dana, a verovatno je loša jer je preuzeta sa konzole :d

O kameri smo već razglabali naširoko i nadugačko. Nažalost, i ja sam na kraju morao da batalim izometrijsku kameru jer je vrlo nezgodna i lako se propušta brdo stvari, sporedne rute, nešto što se može aktivirati i slično. Međutim, najgore je što sa izometrijskom kamerom ne može čovek nikako da uživa u borbi sa ranged likovima, i to je najveća muka, taj doživljaj :) Krenem da šibam lukom a domet brda i brda metara, pa ili moram da se bakćem oko sporednih likova koji uleći u fajt prsa u prsa i propuštam šta mi radi glavni lik, ili da se divim glavnom liku kako puni izdaleka, ali bez nekog osećaja da je bilo neizvesne borbe.

Electronic Arts revealed the company's title lineup for its fiscal 2011 year (April 2010 through March 2011). Some of the highlights in the list include: Skate 3, which is due in fiscal Q1, Crysis 2 due in fiscal Q3, and a new Dragon Age title as well as the Epic Games co-published title from developer People Can Fly in Q4. The new Dragon Age title is set for release on console, handheld, and PC.

... "and The Sims 3 on Console title".

Simsi na konzolama. To je to. Gotovo je. :D

A šta ćemo sa kamerom?

Zasluznima za kameru mogu samo da aplaudiram... Po glavi!

Sve je to lepo, shoulder-cam i tako, ali kada mi je trebala izometrijska kamera...
Nacestitao sam im se mile Nove godine!

Vrh Dno