Koja ti je rezolucija tog videa koji pustas, jer i meni bude cijeli ekran ako je blizu recimo 720 (znaci ako je 680 ili 700) a ako je nize kao npr. 1280x544 ili slicno kako vec budu mkv zavisno od ripane rezolucije onda imam normalno crne trake gore i dole.
Znaci da player takve fajlove razvuce malo pogotovo ako su blizu max. rezolucije.
Moras da instaliras Nero Media Home sa CD-a koji si dobio uz player, zatim da dodas foldere koje zelis da serujes i da startujes server i tek tada da na playery ides preko My media.
Najbolje je da procitas uputstvo koje si dobio, tu je odgovor i na to i na eventualna sledeca pitanja.
Za puštanje mkv-ova kroz mrežu imaš to ograničenje da naziv titla i filma moraju biti u istom folderu i da budu identičnog naziva. Proverio sam i mogu da kažem da 100% SA NAJNOVIJIM FIRMVEROM podržava titlove kroz mrežu. Probaj da skineš novi firmver pa će ti verovatno proraditi titlovi i kroz mrežu.
Svejedno, trebao bi da ih prikaze, mada mozda mu treba vremena da ih ucita.
Pa smanji ih koji ce ti vrag za gledanje na tv-u tolike, ipak je to skoro 3x vece od full HD.
Vjerovatno momak ima aparat 12Mpix. pa slika u punoj rezoluciji i radi toga ga interesuje dali moze gledati te slike na tv-u bez smanjivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari