Kao prvo registrovao sam se na forum, ali mi popunjavanje podataka nije dozvoljeno, tj. samo username i pass a kad popunim ostalo i pritisnem Save ponisti opet, tako da se i ne cimam oko toga (mada bi sad i moglo).
Ovako sam radio:
1. Ispostovao sam procedutu iz treceg koraka, s time sto nisam odradio:
fastboot flash hboot hboot-1.33.2010.img
fastboot erase system -w
fastboot reboot-bootloader
jer sam vec imao 1.33.2010.
Dalje sam radio:
fastboot flash radio Radio_HTC_PVT_32A_6.35.10.18.img
fastboot flash hboot hboot-1.76.2007.img
fastboot flash recovery recovery-RA-hero-v1.5.2.img
fastboot erase system -w
fastboot reboot-bootloader
i posle toga wipe-ovao sve. Uradio partition sd i instalirao rom. Nakon toga odradio update i to je to. Odmah nakon toga je gresko pritisnut u Settings->SD Storage->Reset to factory i tu mi pocinju muke.
2. Posle sam pokusao sve iz pocetka jer nisam mogao da podignem telefon (odradio opet SPL, RADIo, SPL, reboot...). Medjutim kod wipe nije htelo da odradi neki wipe cache i wipe sd, tako da sam samo odradio wipe system i presao opet na partition sd i opet ubacio ROM. Na pocetku sam sinhronizovao Google i presao dalje. Sve je bilo ok. Medjutim u toku rada na Marketu samo je pocelo da mi puca da neki proces ne moze da sa zavrsi i trazilo Force Close (cas je taj proces bio googleappss, cas htc sense touch,...)
3. Mislivsi da je zbog Google synch na pocetku opet uzmem da odradim ROM. Sad nisam radio SPL ni Radio smatravsi da to vec imam kako treba. Opet sam samo odradio wipe, ali opet sam mogao samo wipe system, dok wipe sd i cache opet nije moglo, tako da sam opet preskocio taj korak, odradio Partition sd i nabacio ROM. Ovaj put bez synch, medjutim odmah nakon starta opet oni procesi poceli da pucaju i da se zatvaraju.
Zna li neko sta da radim?
Ako bih hteo da stavim ovaj zvanicni Sense UI, sta bih morao da radim a da ne zakucam telefon?
Hvala