Šta je novo?

Killzone 2

Evo snega, idem da se bacim na kampanju. Za one radoznale. :d

Sada kada si poceo, odigraj kampanju do kraja. Cisto da otkacis Cveju sa vrata :D

Ne znam kako da se nateram, realno smor su prve 2 misije. Cak mi je bolji utisak ostavio MW1.
Tek sam sad provalio koliko U2 ima bolju grafiku, znaci za dve klase bar. NG kraljevi!

Neko voli jagnjetinu, neko voli govedinu...

Yes da nema fiziku i grafiku kao KZ ,ali je ume dosta da nalozi sto je po meni jedna od bitnijih stavki.

Pa, da, ume da nalozi... :)

A to sto nema AI-a (a implementacija AI-a u KZ-u 2 je medju najboljima u istoriji FPS-a), to sto je oruzje nikakvo, to sto je intenzitet borbe blago receno smesan i sto su grafika i zvuk daleko od KZ-a 2, nema veze. :)

Ne kazem da CoD4 ima losu kampanju, ali KZ2 ima dosta, dosta bolju.

Ne vredi Ragnarok.

Ovde se trenutno prica o ukusima, tako da bilo kakvo racionalno, logicno isticanje nekih prednosti koje ima KZ2 nema ama bas nikakvog efekta :)

Ja sam imao prijatelja koji je uvek pio kafu koja je napravljena sa pola kasicice iste i 3 kasicice secera.....
Kada sam ga pitao kako moze to da pije, on je rekao "Navikao sam tako..."
E to je ista stvar sa igracima COD serijala...... :d :d

Pa ono sto me je odusevilo u MW1 nije sigurno AI protivnika, grafika, fizika, vec mnogo mocne stealth misije, kamo srece da ih MW2 ima vise.
Jednostavno nije mi proradilo uzbudjenje dok sam igrao KZ2, MW1 me je izuo u par misija. MW2 je vec smesan.
Ai u KZ2 je stvarno fenomenalan, posle Farcry-a verovatno i najbolji.
Borise upali U2 pa KZ2 pa ces videti o cemu ti pricam, ta razlika u kvalitetu grafike je drasticna, pogotovo sto KZ2 ima jadne texture, ali su efekti sjajni.
Mada sam MW1 igrao mamuran posle novaka, mozda to ima veze, probacu bas KZ2 da igram kad se sledeci put nasevam. :d Eto Tolstoj stalno cirka pivo i igra KZ2.
Isto sto mi smeta u KZ2 je sto mi je tesko da nisanim, nekako mi je mutna slika, sve dok ne uzmem cvike. Sad ce da krene sprdacina, ali sve druge igre igram bez cviki. To mi je nekad bio problem i dok sam igrao MP.
Sve u svemu sad da glasam za GOTY dao bi glas Uncharted 2, ipak je bolji SP, od pocetka do kraja odusevljava.

Nemoj zezati, max sam objektivan. Cinjenica je da U2 ima mnogo bolju grafiku od KZ2.

Prvo, KZ2 i U2 su igre koje ne pripadaju istom zanru, pa ih je stoga tesko uporedjivati. Pored toga, zna se da je u FPS-u mnogo teze ostvariti "lepu" grafiku nego u TPS-u. Ja sam sasvim zadovoljan sa grafikom u KZ2, po mom misljenju je jedna od najboljih, mada vise ni ne obracam paznju na to.

Sto je to zanimljivo, samo Stivi Vonder moze da poredi te dve igre :d

Nije bas ni KZ2 SP toliko sjajan koliko ste mrsili. MP je bio mnogo jaca strana igre.

I ja sam poceo da igram kampanju i zaglavio sam se tamo u suljeva village-u, ne mogu da pronađem onu antenu.

Vrh Dno