Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

au koji mess :) ja ne bih mogao da drzim takav komp u sobi :p
btw lepo kuciste, lepse kada je i unutra crno

lepse jeste, ali nije prakticno, antec mi je bio ofarban u crno, nenormalno se vidi prasina i sve je nekako tamno kad god pogledam unutra ne vidim sta mi treba :)... tako da ovo necu da farbam, a da je unutra mess jeste ali *** to je unutra ko mi pa gleda unutar kucista, sem vi svi sad na slikama :p

Hvala :) Komp je sklopljen i radi :) Stigao mi je juce lcd iz Kine pa treba njega da montiram i da odradim osvetljenje kako sam zamislio :) Za par dana slichice :)

cekamo slike

I kao sto sam rekao posao se nastavlja :D
Stigli su fan bracket-i za Stacker-a koji ce ici na front panel
Ufarbani OCZ ventliatorchitji :D
I nesto slika danasnjeg drilovanja,seckanja i turpijanja otvora za lcd ekran :bottle:

200.jpg

201.jpg

202.jpg

203.jpg

204.jpg

205.jpg

206.jpg

nemoj vise kaciti slike molim te,pocecu da placem kao malo dete kad mu ne daju bombonu :(

mene zanima samo gde si uzeo Dremel? posto sam ja moj dao nekom tacnije cale dao i odmah sam se oprostio od toga...

Ja sam Dremel vidjao na Novo Beogradskom buvljaku.
Tamo imas da ga nadjes na par tezgi kao i dodatke za njega.

a jel ima u nekoj radnji da ne idem do beograda i to na buvljak jos :), tipa wobyhouse i slicne radnje

Te male čeone brusilice imaš baš svuda pa i u Wobyhouse. Baš Dremelovu sam video poslednji put u Merkuru na Novom Beogradu. Ja imam Einhellovu i radi posao odlično.

auuu,svaka chast za trud,genijalno je sve,samo napred ;)

Ovaj jbl me odusevljava... Imas moju podrsku u svakom smilsu brate radis ga fess :-D svaka cast samo pichi...

jbl kad možemo očekivati nastavak priče?

jbl kad možemo očekivati nastavak priče?

Cim mi covek izradi stampanu plocicu za display :D Odlucio sam da cu biti strpljiv jer od zurbe nema vajde,ili cu uraditi redovno ili necu ni raditi,tako da cekamo :D Ove nedelje sam se bavio sa osvetljenjem,trazim nacine koje osvetljenje da upotrebim i gde da bude postavljeno,ono sto znam za sada je da ce osvetljenje biti belo :)
:wave: Nadam se da ce plocica biti gotova u toku naredne nedelje pa da polako pravim i zavrsne fotkice ;)

Poslednja izmena:
Naravno da ne treba žuriti, jer što je brzo to je i kuso. I najbitnije od svega, treba uživati u projektu maksimalno.

osim "svaka cast",nemam sta da dodam

Lepo si uradio , nema sta.
Sta je hobi?
Ono sto je dzabe, ali mnogo kosta.

Hobi je ovo sto upravo radim ovde :) Lozim se na kvalitet i detalje :)
i vidi se da se lozish na kvalitet i detalje :) sve i izgleda besprekorno. Ne trebam da napomenem da massa cheka nove slike. Da ne palamudim mnogo ali jedan Alphacool LCD display bi ti bash leg'o na sve ovo ;)
imam stackera al posle ovog modovanja upadoh u bedak.........:smackbum:

ja se finansijski plasim za tvoj sledeci hobi (posto prodajes ultrazum) verovatno kupujes DSLR pa kad krene manija za staklima....

Nazad
Vrh Dno