Veruj mi, Ja sam imao Asus 22 inča 1650x1050 , kada sam ga stavio na sto .... textless ... VGA
Onda ga ustupim ćaletu i počnem da koristim 15icu TFT COMPAQ .... i skupljam kintu za 22 FUllHD
Onda se pojavi ovo , i krenem za BGD da ga kupim, i kupim Benq i Philips 22 full HD VGA
Stignem kući, kod klinca nabacim taj filips,( a ovaj nisam umeo da nateram da radi preko HDMIja . Sutradan ujutru mi pomogli ljudi ovde na forumu ... pisano ranije u temi.) i sad ide uporedjivanje tog ASUSa i Philipsa .... textless za oba, ekstra, sve super ....
Sutra ujutru dodjem na posao, donesem Benq, povežem, i aktiviram kako mi rekli ljudi na forumu, i on proradio ... Sve super, ja ekstra ekstra zadovoljan, slika ko žilet, 24 inča , HDMI . . . .
Ceo dan na poslu, probao sve i svašta, filmove, fotke, igre ....
Odem kući, sednem kod klinca za računar da proverim šta je skinuto od torrenata u medjuvremenu .... slika mi mutna .. popizdim ... mislim nešto riknulo ... pitam ženu el čačkao neko nešto .... nije ... proverim, sve u redu ... posle nekoliko minuta naviknem, i vidim da je sve u redu, i u stvari vidim da je to razlika VGA i DVI HDMI , slova mnogo oštrija, boje, .... zato ...
Kupuj DVI i bodi ...