e sad ako vec imas njihov net onda bas neverujem da ce hteti da dolaze
E pa to je problem.
Najverovatnije cu morati da se cimam.
Zovi korisnicki centar i trazi D3 uslugu. Doci ce ti kuci, doneti uredjaj, potpises ugovor, imas 2x brzi net za manje para i D3 za dz![]()
da, mozes i tako, kazes da hoces MIX , i onda mora doci monter da ti donese dekoder, a pri tom ce doneti i papire da potpises ugovor na 24 meseca, u tom mixu ti je digitalna besplatna
Ne moraju ni ista prezimena, meni se kablovska vodi na shuraka on je sklapao ugovor za tv a ja potpisao tako da nije problem. Bitna je samo kopija njegove licne karte i da napravis neko ovlascenje koje ce on da potpise da te ovlascuje da u njegovo ime potpises ugovor.I ja ocu plavusu neku u kucu da mi dodje:d ni za crnu se ne zalim
Ako ti je cale
Njegova licna karta i tovja licna karta
Ista prezimena - moze poptisivanje ugovora.
Jel mora 24 meseca da bi D3 u Mix-u bila besplatna ?
Ili moze i 12 meseci ?
D3HD Mix=24 meseca
D3 Mix=12 meseci
http://www.sbb.co.yu/Digitalna+televizija+-+D3/209/Cenovnik+digitalne+televizije.shtml
Mom drugaru je istekao ugovor u decembru i u januaru su ga vratili na nizu brzinu. Rekli su mu da mora da dodje do poslovnice da potpise novi ugovor. Dakle nisu mu automatski produzili ugovor.
Pozdrav,
Jedno banalno pitanje..
Kada se uplacuje internet u SBB poslovnicama(dakle njihov sam klijent),
da li pustaju internet signal na osnovu kucnog prikljucka ili na broj modema?
Primer:
Komsija je prikljucen na kvarno,ali ima signal za televiziju,ja se prijavim za net,oni mi daju modem a ja to dam komsiji,on kod njega prikljuci na kabl od tv-ea i sve to lepo poveze,da li ce imati signal za net?
Pre 4-5 meseci se vezao na dve godine, pre nego je doshlo ono ubrzanje. Od tada pa do danas, imao prekid 2-3 puta zbog upgade mreze u kraju, nishta vishe, sve ostalo vreme je net savrsheno radio bez prekidanja i oscilacija u brzini, pre toga bio korisnik Sezama ADSL 2 godione i takodje bio relativno zadovoljan, ali zbot kablovske tj Digitalne i LCD-a uzeo ovo i dobio lepu brzinu za normalan rad i download, za u odnosu na ostale male pare... Eto to je neko moje iskustvo, samo prenosim...Da prenesem svoj utisak vezivanja.
Kad radi, radi, ali zato imam prekide svaki dan, i po nekoliko puta. Juce je trajalo pola sata.
Podrska ne vidi modem, posalju ekipu, oni kazu sve je EXTRA.
Samo veza puca.
Znaci, vezivanjem se dobije malo vise brzine, ali kad shvatis da generalno lose radi, onda jos i da im platis da raskines ugovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari