Auuuuuuuuuuuuuuuuu,
prosto mi je neverovatno koliko se prepirete

necete verovati procitao sam ceo post od pocetka do kraja i slatko sam se nasmejao.
Vidim da su ovde svi veliki strucnjaci za internet, razbacujete se sa paketima od 8, 16 dobro da niste presli na 16820912767438 mbps.
Tema koju ste poceli uopste nije losa i naravno da bi trebala da postoji za svakog pojedinacnog providera na nasim prostorima ali isto tako se ne treba rasparvljati ko jeste a ko nije upravu.
Mogli ste da se raspravljate jos 10 godina i opet bi imali svako svoje misljenje.
Pricate o sporom internetu od par megabita ko ima bolju tehnicku podrsku?
Prvo pitanje za Vas jeste da li se secate dial-up-a i njegovih prednosti?
Tada nam je bilo extra ako uspemo da se nakacimo na net sa 32kbps i ako smo imali modeme od 56 k da ne navodim i one sporije. Vecina vas ovde se ne seca tih vremena posto je mladja ali za ovih 14 godina profesionalnog servisiranja racunara mogu da Vam kazem da ne postoji ni jedan provider koji ima dobru tehnicku podrsku i cija tehnicka podrska nece pokusati da problem prebaci na korisnika uz obrazlozenje nesto ne radi kod Vas.
Cega sam se sve nagledao i naslusao od tehnicke podrske ne mozete da poverujete.
Apsolutno svako iz tehnicke podrske ce pokusati da se predstavi kao "veliki strucnjak", a u stvari uglavnom citaju FAQ sa ekrana ko sto neko rece i sto je najcrnje citaju ga poprilicno lose

Apsolutno svaki provider na nasim prostorima je u nekom periodu svog postojanja i rada imao odredjene probleme sa svojom infrastrukturom, neki su se trudili da to sto pre srede, neki su se trudili ali nisu zurili , a neki nisu ni pokusavali nista da urade vec su stranke mamili jeftinijim cenama i nekakvim paketima sati po promo cenama i slicno.
Ja sam koristio i telekom adsl, a sada koristim sbb kabl.
Nisam otisao od telekoma zbog problema sa netom vec zato sto su bezobrazni monopolisti , i za 5 godina nisam mogao da dobijem telefonsku liniju i ako sam trazio preseljenje 2 tel linije i uvodjenje jedne nove . Obrazlozenje je bilo "nema slobodnih parica", a komsija dve kuce od mene u zgradu uveo 8 tel linija , za njega ima jel ?
Pitacete kako sam imao adsl kada nemam telefon , pa lepo prebacivao sam adsl signal wirelessom nekih 800 metara od matorih do mene. Prekidan u netu je bilo samo na kratko i to uglavnom na po par minuta eventulano kada su bili najavljeni radovi nije ga bilo po par sati.
Tehnicku podrsku sam par puta kontaktirao ali ne zbog problema kojie sam ja imao vec mi se desavalo na terenu da ne radi i mogu reci da su ocajni.
Na sbb kablu sam vec 2 godine, problema sa internetom nisam imao od trenutka kada sam ga dobio , do duse to dobijanje signala je bilo mnogo smesno. Zamislite sada ovu situaciju, pusten signal za KTV, D3 (digitalna normalno radi) ali modem ne inicijalizuje signal. Monteri izmerili kvalitet signala, videli da je nivo ok i rekli za 15 min mora da se inicijalizuje modem i otisli. Modem se naravno nije inicijalizovao ni do sutra ujutro nazvao ih i prijavio i otisao na posao.
Vratim se sa posla neta nema, dolazila ponovo ekipa u medjuvremenu, premerili kvalitet signala , zamenili modem i odisli opet pre nego se modem inicijalizovao. Dosao sa posla ponovo ih zvao , poslali ekipu koja je ponovo merila signal (oni sve vreme mere kvalitet signala za KTV i racunaju da ako je u propisanim okvirima da ce internet raditi bez problema) i ponovo zamenila modem , sacekali pola sata videli da se modem ne inicijalizuje i resili da se kace na banderu sto ja nisam dozvolio jer je vec pala noc , a i padala je kisa i ostavili smo da oni ujutru dodju i provere banderu. SUtradan dosli i nista nisu nasli ni na banderi. Elem nesto kasnije tog dana zove me njihov monter i kaze mi sada ti radi internet , ja pitam sta je bilo a on se smejuci odgovori da sa cvorista kolege nisu ni pustile signal za internet na tu granu

Znaci njima je bilo lakse d amaltretiraju svoje montere par puta da dolaze do mene i da se za.... negoi da provere da li su u novoj liniji uopste i pustili internet sa cvorista.