- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 1,285
Sta napdate coveka da placa vise za nesto gore ?
Ne nego ce sa najvecim dnom od firme da se veze na godinu dana ....
Blago vama sto imate lepa iskustva ... Ok naravno da treba da placate manje...
Al kakvi su neka iskustva imali sa tim ... ne znam kako da ih nazovem a da ne bude previse blago ...
Ja sbb imam medju prvima kad se pojavio ... znaci mozda samo prvi mesec nisam imao ... znaci duze od vecine ovde sto prica... i kakva sam iskustva imao ne bih ni neprijatelju pozeleo...
Jos sad trebam da se obaveze sa takvima ...
Pa nije lud .... pre ce da placa troduplo nego da bude pod obavezom sa nekim kao sto je sbb
Evo zadnjih godinu i vise radi ok i nema problema ...
E sad da sam se prikljucio na sbb pre godinu ipo i ja bih hvalio sbb.....
al mnogo sam duze na njemu i imao sam iskustva koja ni za 100 godina nece moci da poprave utisak..
tako da razumite da ako vama radi ok i ako ga koristite jednu dve godine ima i onih koji su imali uzasna iskustva a neki i dan danas imaju.
Ne nego ce sa najvecim dnom od firme da se veze na godinu dana ....
Blago vama sto imate lepa iskustva ... Ok naravno da treba da placate manje...
Al kakvi su neka iskustva imali sa tim ... ne znam kako da ih nazovem a da ne bude previse blago ...
Ja sbb imam medju prvima kad se pojavio ... znaci mozda samo prvi mesec nisam imao ... znaci duze od vecine ovde sto prica... i kakva sam iskustva imao ne bih ni neprijatelju pozeleo...
Jos sad trebam da se obaveze sa takvima ...
Pa nije lud .... pre ce da placa troduplo nego da bude pod obavezom sa nekim kao sto je sbb
Evo zadnjih godinu i vise radi ok i nema problema ...
E sad da sam se prikljucio na sbb pre godinu ipo i ja bih hvalio sbb.....
al mnogo sam duze na njemu i imao sam iskustva koja ni za 100 godina nece moci da poprave utisak..
tako da razumite da ako vama radi ok i ako ga koristite jednu dve godine ima i onih koji su imali uzasna iskustva a neki i dan danas imaju.
Poslednja izmena: