Šta je novo?

PES 2010

Igra je dobra samo se treba naviknuti, nekome odgovara vise nekome manje. Mene je strasno nervirala u pocetku ali se covek navikne, pa sad i nije tako losa. :p

Ne da je stroziji, nego imas sve sanse da popizdis dok igras. Postoji legenda po kojoj, ako sudija svira faul 2+ puta nad tobom u jednom mecu, da ces imati srece celog zivota. Bez zezanja, bas ume da iritira.

Mozes li mi dati neki tekstalni dokaz da su menjali sam game play. Posto kazes da je igra bolja.

Napisah na prethodnoj strani. Igra je usporena poprilicno, lepse se grade akcije, brzhi je odziv kod pasova i suteva, malo su popravljeni i centarsutevi u prazno, lopte u prazno.. i sudija je navodno stroziji i golmani su bolji (mada ove zadnje dve stavke jos nisam primetio)

Sve Reprezentacije na Svetu 2010 v1

Download:

Media Fire
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

INSTRUCTIONS:

0. Kao i uvek peč ima svoj exe fajl te ga možete instalirati bez brige o drugim pečevima ili originalnom PES-u.

1. Instaliraj "ANTpatch2010.exe" tamo gde ti si instalirao PES2010 (uglavnom u "Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010"), važno je da instaliraš tu jer u suprotnom peč verovatno neće raditi. (Slika broj 1).

2. Instaliraj "ANT2010save.exe" tamo gde ti je originalni save folder (na Windows XP to je "Documents and Settings\User Name\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010") (Slika broj 2).

3. Samo za korisnike sa wide monitorima, kopiraj fajlove iz foldera "antserver\ant\img\16-9" u folder "antserver\ant\img\dt06.img"

4. Da bi obrisao peč samo obriši folder antserver i ANT 2010.exe file

SADRŽAJ PEČA:
Preko 200 Nacionalni Timova sa 99% tačnim postavama i dresovima (ekipe koje je napravio Konami uglavnom nismo dirali)
Nova FIFA grafika i FIFA skorbord
Novi intro (by Maremas)
Preko 120 novih faca
Nove lopte
Nova trava za većinu stadiona
PS3 dugmići umesto Xbox 360
Svi jezuci koji postoje u igri su podržani, imena ekipa su tačna na svim jezicima
Dodane nove nacionalnosti, svaki tim sad ima igrače sa tačnom nacionalnošću

POZNATI PROBLEM:
Kada igraš kup dobićeš tim nazvan ERROR, zameni ga sa bilo kojim drugim timom ili će igra da krešuje ako probaš da igraš (Slika broj 3).

CREDITS (pun credits se nalazi u README unutar peča):

Boca (BIH)
Tottimas (Serbia)
------------------------------------
Pomogli:

Amir (Iran)
Zdravoumartini (Serbia)
Mracho (Czech Republic)
Herceg_playa (BIH)
Waqqas (Pakistan)
KF Vllaznia (Albania)

posebno hvala:
Stelios
Wild@
Ninuzzu
GRAND BLEU
Juce & Robbie
Ziegler04
Facebook :)

Iran LOL
Par dana proslo od novog patcha a nikako da se "ponovo napunimo"
Kuda ide ovaj svet :trust:

koji je minimun upload-a za normalno igranje preko neta?

Interesuje me ako instaliram ovaj pec sto je Maremas okacio, sta ce mi biti sa sejvovima, ne bih da propadnu, stigao sam do master l. do 2014:D. Kontam da backupujem sejvove ali da li ce posle raditi>?

mene zanima hoce li se uskoro pojaviti neka fora uz pomoc koje cemo igrati pes 2010 online bez originala?:)

Interesuje me ako instaliram ovaj pec sto je Maremas okacio, sta ce mi biti sa sejvovima, ne bih da propadnu, stigao sam do master l. do 2014:D. Kontam da backupujem sejvove ali da li ce posle raditi>?

Patch se instalira posebno, ne dira postojeće fajlove, pa ni druge patcheve, ako si ih instalirao.

Nema načina za sad.

totalno je bzvz igrati online 1 vs 1
kako pocnem nekoga da derem on se jednostavno diskonektuje i utakmica se ponistava, ja ostajem bez bodova, ovo mi se desilo toliko puta da je igranje izgubilo svaki smisao
neverovatan previd konamija, bruka i sramota :wall:

Trebalo bi da se registruje 3:0 u tvoju korist, tako je bar bilo prosle godine.

To je Deco magic poznat jos od PES6... nista novo ;)
Imas takvih citera koliko oces, nazalost!

Poslednja izmena:
To je Deco magic poznat jos od PES6... nista novo ;)
Imas takvih citera koliko oces, nazalost!

Jel ovo vazi i za PS3 verziju? Nisam nekoliko dana igrao online, ali uvek kad se neko diskonektuje (namerno ili nenamerno) mi racuna kao moju pobedu i dobijam bodove..

Pa ako se on iskljuci bilo namerno ili zbog tehnickih problema normalno je da ti dobijes bodove...

Pa kad on izadje a utakmica se nikako ne registruje ili u najgorem slucaju tebi se pise poraz:)

Nazad
Vrh Dno