ZokiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.09.2008
- Poena
- 345
Evo i ja pacenik stigoh skoro iz prestoLnice i to iz Koloseja! Utisci su sledeci (5-ti red, sredina) : naocare zamuljane i izgrebane , slika nekako tamna, brze scene su katastrofa, sve nekako secka i uopste nije izgledalo dobro, staticne scene su jako dobre i tu ima zaista utisaka dubine i 3D-a,jedino od tehnikalija mi se jako dopao zvuk (stvarno je glasno), sama prica kauboji&indijanci u 22 veku je za malu decu ali ako gledamo kroz prizmu da je film neka vrsta tehnoloskog demonstratora kompjuterske grafike onda kapa dole! Na momente sam stvarno zaboravio da su indijanci kompjuterski generisani!
"XpanD 6D" su kako rekose neka sedista sto se cimaju i mlataraju ali ona su najbolja za neki crtac sto prikazuju, a ne za Avatara i kao imaju nekih problema sa njima! Tako rekose danas kad sam uzimao karte! Gledao sam obicnu 3D verziju, jer kao sto rekoh posavetovali su me da ne bacam pare uzalud!
Iskreno, ocekivao sam mnogo vise ali ni ovo nije bas jako lose!
"XpanD 6D" su kako rekose neka sedista sto se cimaju i mlataraju ali ona su najbolja za neki crtac sto prikazuju, a ne za Avatara i kao imaju nekih problema sa njima! Tako rekose danas kad sam uzimao karte! Gledao sam obicnu 3D verziju, jer kao sto rekoh posavetovali su me da ne bacam pare uzalud!
Iskreno, ocekivao sam mnogo vise ali ni ovo nije bas jako lose!
Poslednja izmena: