Ja sam jutro sa boljom polovinom krenuo u Rodu da odgledam film, a onda sticajem saobacajnih okolnosti ipak odlucio da odem u TC Usce da bi stigao na projekciju u 11:50h.
Kako sam procitao dosta negativnih iskustava vezanih za Kolosej ocekivao sam da ce i mene po Marfijevom zakonu da snadje bar 50% od njih :d
Usao sam na parking gde nije bilo guzve, sacekao u redu za kartu neka 6-7 minuta, izabrao sedista u samoj sredini, kupio kokice i stigao na pocetak filma kad nam glavni junak dolazi u bazu na Pandori (ne znam sta sam propustio pre toga

).
Ok sala je topla, sedise mi nije u neprirodnom polozaju, mesta za noge imam dosta. Ostalo je jos samo da mi naocare ne rade
Stavljam ih na oci kad ono PRC! - rade i one, a pritom nisu ni musave
S obzirom da sam cuo sve zive spojlere sto se tice radnje filma i caka u istom, film sam dosao da odgledam samo sa tehnicke strane...
Pocetno odusevljenje 3D prikazom, pravim osecajem dubine na slici mi je pokvarila pomisao koja mi je tek tada pala na pamet. Film traje 2,5 sata i tacno znam sta ce se desiti moja M. ce sigurno ili da zaspe na pola ili pred kraj da kaze da joj se guz'ca ukochila i da mora napolje.
NIsta od toga se nije dogodilo, kokice nisam ni probao, nisam hteo da mi krckanje vilice skrene paznju sa onog sto vidim ispred sebe.
Kad se film zavrsio, bez reci smo napustili salu, gledajuci u guzvu ispred bioskopa i haos na parkingu koji je u medjuvremenu nastao.
Dakle film smo odgledali u idealnim uslovima i posle njega mi je samo jedna stvar bila jasna: posle ovoga nista vise nece biti isto...
Domaci zadatak je zadat, videcemo ko ce jos sutra uspeti da ga odradi kako treba ,,,