@mickk
Izvini kasno sam pročitao pitanje, meni napajanje i dalje radi, znam da ima mesta za dva HDD-a a verovatno se mesto namenjeno za FDD može pretvoriti u mesto za HDD.
a koliko hardova moze da se nakaci?
Sklopio sam konačno HTPC...
Nije ispalo sve kako sam zamislio ali radi. Grafičku sam zamenio, umesto 4670 sa pasivnim hlađenjem stavio sam 4670 sa aktivnim, mnogo manjim.
Napajanje sam uspeo nekako da uglavim, jer je bilo 2-3 milimetra više od originalnog. Taman toliko da ne može glatko da uđe.
Odustao sam od seckanja kućišta radi montiranja napajanja sa ventilatorom od 12 cm jer sam shvatio da ovo napajanje funkcioniše isto kao i ono sa 8 cm ventilatorom.
Najveći problem je to što nisam uspeo da uglavim DVD! Kada se DVD stavi u donji slot on udara u ATX konektor i ne može da uđe do kraja.
Ako se postavi u gornji slot onda udara u hladnjak. U suštini problem je velikom hladnjaku za procesor koji nisam ni planirao da stavljam i zameniću ga čim nađem stock kuler koji sam zagubio negde.
Software je XBMC a to je upareno sa UltraX daljincem...
Evo kako sve izgleda:
gde si našao ovo kućište i koliko si ga platio? svuda ga tražim![]()
Da, tamo sam ga pazario...
Da li ga ima u crnoj boji?Moze neki link.Ovo sam ja uzeo i prezadovoljan sam.
Thermaltake Mozart Sx VC7000SNS
![]()
Ploca: GA-MA770-UD3
Proc: AMD 6000+
Mem: 2GB Kingston
Grafika: ATI 2600XT
Hard: jedan od 400GB i dodao sam posle od 500GB jos jedan.
Da li ga ima u crnoj boji?Moze neki link.
Ajde da postavim ovdje pitanje,da ne otvaram novu temu..
Naime povezao sam HTPC sa plasmom putem HDMI,pa me zanima da li je moguće da se slika raširi da ide preko cijelog ekrana.Koju god da odaberem rezoluciju,na plasmi dobijam crni okvir debljine oko 1 cm.Grafika je integrisana ATI 4200.Driveri su sa zvaničnog sajta Gigabyte.
mize li u frontier operu da stane ATX napajanje ?
Hmm... Ne znam koliko koshta, ali sigurno nije jeftino. Mada, bolje od ovoga za HTPC nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari