Kako se iskljucuje Smart Response funkcija,da li je to uopste moguce?
Jel ima jos ovog monitora da se kupi po 16.000 hiljada.
Hocu li pogrijesiti ako idem na onaj philips u metrou od 23incha, 15k dinara.
prva recenica koju sam rekao kad sam seo kod ortaka za komp (mon. samsung 23" full HD)Jel ima jos ovog monitora da se kupi po 16.000 hiljada.
u najnovijem katalogu će biti neki filips full hd 22 inča za sveha 8700 dinara. tu nećeš sigurno, za te pare ...
Isto kao BenQ 2220HDA
Meni drugar radi u Metrou kao dekorater, tj on reže na mašini one nalepnice i lepi na akciji, i tako zna šta će koliko da košta i pre nego što izađe na akciji.
PRICELESS !!!!!
:laugh::wave:
Veruj mi da jeste, tako sam pazario na "noći ludih cena" i patike i jaknu od 5000 za 2000 i od 6000 za 3000. Čak ni oni za kasom ne znaju šta je na sniženju, a on mi kaže:"stavi to i to u korpu, posle 1 se reporogramiraju kase, tada će ti to biti toliko i toliko" . 🙂
Ima isto neki Benq 24 inca 2411 model, sve iste karakteristike, ali ima samo VGA ulaz, plavi. 15800 dinara. I vidim neki filips, 22 inca full HD , 1920x1080, model 220 ELine. Isto samo analogni, ali 9999 dinara. Pomislim, dobro ce da dodje kod kuce umesto jedne 17ice wide, i to LCD. I uzmem ja njega, kupim i jedan HAMA HDMI kabl, trebace za Benq, i zapucam u Megastores.
za te pare monitor je super, ja ga video... ima ok sliku, uzecu jedan samo za laptop da imam na poslu.... ako uhvatim neki sa akcije 🙂hahahhha za 8700 22" bas me zanima kako to izgleda
Ljudi uzeo sam danas hdmi-hdmi kabel i slika je ok ali nemam zvuka na slusalicama , jel se nesto negde treba ukljuciti?
U sound opcijama u control panelu promeni def device za reprodukciju zvuka, naravno ako hoćeš samo da čuješ zvuk sa hdmi na monitoru.
Cekaj , nemogu da imam u isto vreme i na slusalicama na monitoru i na zvucnicima????
Da se pohvalim uzeo sam Benq 2420HD BE, slika je fantazija. Proverite u Megastore-u da li ima jos na lageru. Jel moze savet na kojim podesavanjima da drzim kontrast i brightness i ostalo, probao sam podesavanja od Kikija Bg koji je postavio review ali mi je malo cudno takva postavka i slika na monitoru.?
Uh, smorih se dok sam procitao sve ovo... Zainteresovan sam za kupovinu Benq G2420HD, sa svim navedenim vrlinama i manama, ali hocu da dodam ovo:
koristim LG L226WTQ (2ms), monitor je savrshen, za 3 god. korishcenja (igre, HD ripovi itd) nisam mu nashao nijednu manu, do malopre... Bacio sam sivu pozadinu i pomerao kursor tamo vamo 😀
naravno trazeci duhove, i oni su bili toliko uochljivi da je to strasho!!! Elem, poenta priche da se uopshte ne treba obazirati na tu "manu", duhovi, nije nego....
Slazem se sa ovim. Uz sve primecene nedostatke mislim da je Benq G2420HD dobra kupovina za tu kolicinu para a jos ako G2420HD/Be model nema ni ovih problema onda je to jos bolje resenje. Koristim ovaj oko 2 meseca i moram da kazem da ti duhovi postoje ali ih skoro ne primecujem. Igrao sam pre par dana Serious Sam HD gde ima mnogo tih kombinacija tamna silueta - svetlo nebo i mogu da kazem da duhove nisam primecivao dok mi nije palo na pamet da ih ovaj monitor ima. Naravno posle toga sam ih primetio (trcao sam, skakao, gledao u nebo i isprobavao razne kombinacije 🙂). Potpuno isti slucaj je sa pojedinim filmovima (zadubim se u film i ne primecujem a kada pocnem da trazim duhove vidim ih).
Mislim da nije ovo toliki problem koliko bi neko mogao pomisliti citajuci ovu temu (ovo nece unistiti ugodjaj pri radu na racunaru).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari