Ima situacija u Mage tower-u kada zarobljeni templar kaze da treba da se ubiju svi zarobljeni magovi, ako se slozis sa njim onda se Wynne okrene protiv tebe.
Jes' al' ti "dodaci" mnogo bre koštaju...
Apsolutno.Za igru ove magnitude ovo je apsolutno imperativ, pogotovo zbog odredjene doze nelinearnosti.
Jes' al' ti "dodaci" mnogo bre koštaju...
Meni treba destilation agent-a a nigde ih vishe nemaBarem tamo gde sam gledao.
edit - evo javljaju mi na drugom forumu da Bogdan u kampu ima unlimited supply. Provericu.
ja sam skapirao d a ne mogu da ubijem zmaja na vrhu planine, kod andraste-a.
dakle, nije do mene, vec mi trebaju bolje magije, i izdrzljiviji tenk od shale-a, moracu da se vratim tu.
ekipa: morigan, shale, i alister.
najbolja taktika, koja mi je pala napamet:
sviram u trubu. da ne bi doziveo damage, teram ih da svi trche, jer onda zmaj ne knockdown-uje sve. kad se pojavi, gde god da je, pomeram morigan i sebe (mage sam) dalje, dok sa shale-om i alisterom tenkujem.
na alistera zapravo bacam ice salve (otpronost na led), iako zmaj ima fire, zbog oluje, kojom nachinjem zmaja. da bi mogao d ga tenkuje usred oluje.
shale gine, veoma brzo, bez obzira u kom je modu, dal je u rock mastery, ili bilo shta drugo.
alistera hilujem, sa 6 napitaka kolko mi ostalo, dok tenukje, a ja i moigan bacamo winter's grasp i staff attack, dok ja opalim i struju i arcane bolt.
alister izdrzi tenkovanje tek toliko da sam stigao na pola zmajevog helth-a, a drugu oluju ni ne stignem da bacim, zbog cooldown-a magije.
probao da bacim i tempest (struju AOE), chime automatski ubijam alistera - ne mogu da mu uzmem vishe od 60% life-a.
smor ...
moracu da se vratim kada budem imao vishe magije, i napitaka, da se spremim za ovog zmaja.
High Dragona sam uspesno slayovo na patchovanom Normal nivou sa sledecom ekipom, MC kao Dual Vield tenk sa enchantovanim Starfangom i Green Bladeom, i Blood Dragon armorom, baba Wynn kao healer, Alister i Leliana kao podrska sa lukovima i strelama, koristeci ice i elven strele. U dolini gde je bitka sa zmajem, otisao sam desno (gledano kad se izlazi iz pecine, a ne iz hrama gde je sveti pepeo) gde se nalazi kruzna gradjevina samo sa jedim ulazom, u kojoj su par kovcega. Wynn sam postavio na suprot ulazu unutar gradjevine, znaci najdalje od ulaza, Alistaira i Lelianu sa leve odnosno desne strane dok sam ja stao na ulaz da sibam zmaja i svima zadao da drze poziciju, tj. ono Move Freely stavio na off. Prosto receno zmaj nije mogao da udje u gradjevinu i samo je mene sibao plus povremeno bljuvanje po mojim kompanjonima. Wynn + dosta Health polutacea i jedan revival su bili dovoljni da ga oleshim. Jedino sto se ne secam kojim sam lvl bio tada, mislim da je bio negde izmedju 15-16 lvl za MC (*** izbriso sam save).
Pa samo oni koji imaju slotove za rune mogu da se enchantuju.
Pa imaš na njima male prazne kvadratiće koji predstavljaju slotove za rune.
dajte ljudi, ako se IKO seca - gde je taj tornas, ima da ga ubijem, i da ga izdrobim i da mu glavu osechem ???
stani, to zapravo NIJE ni u ruined temle-u, ni u Heaven-u ??? ovo ko je napravio, da bog da mu crklo sve shto mu je u rodu!
Sve mi nesto noc pre bitke mirise na DA2 - prodigal child![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari