Nadam se da si svestan da je taj ogre jedan od lakših protivnika u igriMorigan? Kako? Kada se pridružila?
Lik mi je patuljak warrior, u partiju su i pored Alistera, stražar strelac i jedan mag koji su mi se pridružili na ulazu u Tower of Ishal gde treba da potpalim vatru. Sve je bilo laganica do Ogre-a, a on me/nas razbija kao beba zvečku...
I nemam ideja kako ga srediti...
Kada pobedish tog Ogre-a ce da ti se pridruzi,a muci se nije nemoguce....
I narode nemam ni jednog strelca dobrog a zao mi da stavljam strele Alisteru, Stanu(zatvroeniku iz kaveza) i Aedan-u![]()
Morigan? Kako? Kada se pridružila?
Lik mi je patuljak warrior, u partiju su i pored Alistera, stražar strelac i jedan mag koji su mi se pridružili na ulazu u Tower of Ishal gde treba da potpalim vatru. Sve je bilo laganica do Ogre-a, a on me/nas razbija kao beba zvečku...
I nemam ideja kako ga srediti...
ja moram da pitam - slow motion kill, koji izvodi Alister, kada kolje Ogre-a - jel to rade svi warior-i, to jes jel to mozesh i ti, kada si warior, i da li i vama to izgleda uber awesome ?![]()
odradio je to triput do sad, i svaki put me prodju zmarci, pravi je Dankanov uchenik ...
e da, bitno mi - nisam prouchavao, jel alister mora bash mach da nosi, ili moze da se snalazi sa drugim stvarima, poshto imam ekiru koja mu daje zlo na dexterity, damage, i attack .. ? nju nosi, i idealno kolje sa njom.. ?
kapiram da ima mnogo vas koji ne gotivite da uzimate zenske likove, al eto, iz neke navike sa NWN-om, uvek prvo uzimam zenskog mage-a, kad igram RPG.
video sam da ima achievment - povatati se sa svima. e sad -
jel to znachi da moram da se povatam sa SVIMA, u prevodu - i sa alisterom, i sa stenom, i sa shale-om ?!? xD na shta ce to da lichi, boles' :d i, jel ima gej/lezbo varijanti, gde moram da muvam i morigan, a i babu ? :d za sada imam influence samo sa alisterom, da mogu da pricham o tome, pa ne znam, pitam .. ?![]()
Nadam se da si svestan da je taj ogre jedan od lakših protivnika u igri![]()
MOže li se to menjati usred igre po potrebi?Mislim da bi trebalod a prebaciš na easy, čisto da ne pogubiš živce![]()
Treba mi mala pomoc/sugestija:
Igram sa 2 tenka i 2 mage-a, Morrigan i Wynne, zanima me koja je najbolja kombinacija spelova za Morrigan i Wynne?
Treba mi mala pomoc/sugestija:
Igram sa 2 tenka i 2 mage-a, Morrigan i Wynne, zanima me koja je najbolja kombinacija spelova za Morrigan i Wynne?
Odlucio sam da dovedem mage-ove kako bi pomogli Jowanu da oslobodi Connora demonice koja ga je posela. Da li bi se ista promenilo u daljem toku igre tj. da li bi razvoj dogadjaja bio drugaciji da sam odlucio da dozvolim da se njegova majka zrtvuje kako bih otisao u fade ili da sam gore u sobi prekratio muke Connoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari