Šta je novo?

Dragon Age !

Kada pobedish tog Ogre-a ce da ti se pridruzi,a muci se nije nemoguce....

I narode nemam ni jednog strelca dobrog a zao mi da stavljam strele Alisteru, Stanu(zatvroeniku iz kaveza) i Aedan-u :p

Morigan? Kako? Kada se pridružila?
Lik mi je patuljak warrior, u partiju su i pored Alistera, stražar strelac i jedan mag koji su mi se pridružili na ulazu u Tower of Ishal gde treba da potpalim vatru. Sve je bilo laganica do Ogre-a, a on me/nas razbija kao beba zvečku...
I nemam ideja kako ga srediti...
Nadam se da si svestan da je taj ogre jedan od lakših protivnika u igri :D
Mislim da bi trebalod a prebaciš na easy, čisto da ne pogubiš živce :p

Kada pobedish tog Ogre-a ce da ti se pridruzi,a muci se nije nemoguce....

I narode nemam ni jednog strelca dobrog a zao mi da stavljam strele Alisteru, Stanu(zatvroeniku iz kaveza) i Aedan-u :p

Pa realno strelci nisu bas nesto jaki, imaju pun k skilova i brzo potrose fatigue ,ali ja sam realno zadovoljan kako sam Leliana nabudzio na strelca,idealna je za to ,nikad je ne napadaju jer uvek Alister i glavni karakter odvracamo paznju. Lelian pravi nekih 12% party dmg. s obzirom da ja kao assassin iz beckstaba otkidam i pravim nekih skoro 40% a i Morigan je preko 30% ostalo ide na tanka Alistera.

I da Arrow of Slaying skill kod archera kao sniper shot max dmg do sada koji sam video sa tim skilom nekih 215 i ubogi mage se samo prevrnuo :D

Poslednja izmena:
ja moram da pitam - slow motion kill, koji izvodi Alister, kada kolje Ogre-a - jel to rade svi warior-i, to jes jel to mozesh i ti, kada si warior, i da li i vama to izgleda uber awesome ? :)

odradio je to triput do sad, i svaki put me prodju zmarci, pravi je Dankanov uchenik ... :)

e da, bitno mi - nisam prouchavao, jel alister mora bash mach da nosi, ili moze da se snalazi sa drugim stvarima, poshto imam ekiru koja mu daje zlo na dexterity, damage, i attack .. ? nju nosi, i idealno kolje sa njom.. ?

Morigan? Kako? Kada se pridružila?
Lik mi je patuljak warrior, u partiju su i pored Alistera, stražar strelac i jedan mag koji su mi se pridružili na ulazu u Tower of Ishal gde treba da potpalim vatru. Sve je bilo laganica do Ogre-a, a on me/nas razbija kao beba zvečku...
I nemam ideja kako ga srediti...

Joj da upravu si, skroz sam pobrkao loncice :S:. Circle mag je u pitanju, izgleda da si ti jedini citao sta sam pisao. Sad kad razmislim da sam to presao bez Morrigan ufff. Pa ono generalno, radio sam isto kao sto sam napisao samo sto sam sa magom kite-ovao Ogre na taj nacin odvlaceci mu paznju sa ostatka ekipe. Toliko sam se navikao na Ljiljanu i Morrigan da ne mogu uopste da zamislim parti bez njih, izvini na dezinformaciji.

U principu, posle par neuspesnih pokusaja uspeces da zavrsis borbu bez da ogre uhvati nekog da mlati, znaci treba nekako da ga nateras da te juri a da ga pri tom ostatak ekipe bije.

Je l' se desilo još nekom da u sceni sex-a učestvuje u punom armoru? :p

ja moram da pitam - slow motion kill, koji izvodi Alister, kada kolje Ogre-a - jel to rade svi warior-i, to jes jel to mozesh i ti, kada si warior, i da li i vama to izgleda uber awesome ? :)

odradio je to triput do sad, i svaki put me prodju zmarci, pravi je Dankanov uchenik ... :)

e da, bitno mi - nisam prouchavao, jel alister mora bash mach da nosi, ili moze da se snalazi sa drugim stvarima, poshto imam ekiru koja mu daje zlo na dexterity, damage, i attack .. ? nju nosi, i idealno kolje sa njom.. ?

Meni je to bilo bas cool, samo sto naravno nije smotani Alister naskocio Ogrea vec moja malenkost (ko ti kriv kad si izabrao tunjavog maga :p).

Ne mora mac da nosi, lepo pise one handed weapons u shield talentima (sto mu dodju macevi, sekire, mejsovi).

E zavrsih ... :) Svaka cast na programerima ipak ... ima sitnih detalja ali odlicna igra. Na kraju mi bi krivo sto nisam odabrao drugu taktiku ali vec je bilo kasno a iskreno ne ponavlja mi se 2 puta.

Ostah pored Zmaja sa Wynn ... nas dvoje sami ... kako je baba odradila posao ostacu jos jedno vece u Denerimu da joj se zahvalim na svesrdnoj pomoci :d
Zao mi sto nisam cesce vodio Morrigan, pokazala se delotvornom ali tek od 12 nivoa ... pre toga je bila mlaka tj nisam na vreme razvio prave magije :)

Alister je kesa ... :d

hehe, ja sam mage - i to zenski, human.

kapiram da ima mnogo vas koji ne gotivite da uzimate zenske likove, al eto, iz neke navike sa NWN-om, uvek prvo uzimam zenskog mage-a, kad igram RPG.

video sam da ima achievment - povatati se sa svima. e sad -

jel to znachi da moram da se povatam sa SVIMA, u prevodu - i sa alisterom, i sa stenom, i sa shale-om ?!? xD na shta ce to da lichi, boles' :d i, jel ima gej/lezbo varijanti, gde moram da muvam i morigan, a i babu ? :d za sada imam influence samo sa alisterom, da mogu da pricham o tome, pa ne znam, pitam .. ? :)

Poslednja izmena:
video sam da ima achievment - povatati se sa svima. e sad -

jel to znachi da moram da se povatam sa SVIMA, u prevodu - i sa alisterom, i sa stenom, i sa shale-om ?!? xD na shta ce to da lichi, boles' :d i, jel ima gej/lezbo varijanti, gde moram da muvam i morigan, a i babu ? :d za sada imam influence samo sa alisterom, da mogu da pricham o tome, pa ne znam, pitam .. ? :)

Achievements-i su vezani za profil igrača. Ako postoji gore naveden achievement to bi značilo da se on postiže kroz više prolazaka kroz igru sa različitim likovima i pristupima a ne sve odjednom.

Nadam se da si svestan da je taj ogre jedan od lakših protivnika u igri :D

Da znaš da sam razmišljao otprilike o tome, baš kada sam napisao poruku. Jer sve vrste gamadi koje sam do sada sretao imaju svoje "Alfa" verzije i baš sam se pitao kakav li je tek "Alfa" ogar? A kada sam pomislio da je to tek početak igre i da će dalje ići samo na "gore"...:party: Biće veselo.:d

Mislim da bi trebalod a prebaciš na easy, čisto da ne pogubiš živce :p
MOže li se to menjati usred igre po potrebi? ;)

Ja uvek prvo sa patuljkom. Sta cu kada volem mlogo Son of Glóina. Tako je bilo sa Baldurima, u WOWu i sada sa DAO. Volim brate da rasteram aveti sa sekircetom. Ove magijske prca-boce (mage) ostavljam za drugi put.:bottle:

Bogami dva patuljka tenka + backup i ovaj spider queen mi ispade baš lak ovaj put...

mene prosto izludjuje shto ni jedan RPG nema light dexteriy type of character. dakle - legolas like lika NE MOZESH da napravish.

rogue nije takav, jer se shtekuje, a ovakav lik bi morao da moze da ie head on

warior nije takav, jer warior ne moze da bude dagger seckarosh, kao shto je legolas.

najblize tome je bio Weapon master u NWN2, mada je i on imao iskljuchivo Rapier kao weapon of choice, jer je rapier duplo jachi bio od svega, katane su bile bash jadne u NWN2.

A šta fali rogue-u?
Liliana je meni artiljerijska podrška i prži lukom, a ako joj neko priđe na melee switch-uje se na dual dagger i secka sasvim fino :p
Kada prođe bliska telesna opasnost, onda opet luk u ruke.

Btw, mnogo je jeziv zvuk paukovih nogu dok ti prati ranger-a koji ga je summonovao. Jedva sam se navikao na njega...

Citam thread i odmah se izlozim i odem da igram, ubijem 2 ture zombija ( u redcliff castle sam) i smorim se :p

Koliko cesto vi pauzirate bitku da bi zadali nove instrukcije? Ja sa Morigan cesto hilujem a ovi ostali (Aedan, Alistar, Stan) sami bacaju svoje spelove...

Ja uzivam da izdajem komande tokom pazue i da gledam (zavaljen u fotelju) kako moj party pokida grupu neprijatelja. Tauntujem neprijatelje sa Shaleom, zadam da uradi Earthen Grasp dok su oko njega, zveknem pauzu zadam mom mageu da prizove Inferno na zarobljenu grupu nepirjatelje, zadajem Shaleu komandu da bezi odatle, sa drugim mageom bacam Petrify na Ogrea u blizni. Inferno poceo sa kida neprijatelje prikovane za zemlju, Shale, koji je pobegao iz AOE Inferna baca Hurl Rock na ove sto je zarobio. Drugi mage je skamenio Ogrea, baca Stone Fist i Shatteruje ga. Prvi mage zavitli jedan Fireball u Inferno koji je bacio malo pre i dokusuri neprijatelje sve na gomili. Na kraju bitke samo Shaleu skinuto par HP, a svi neprijatelji na patosu.

Poslednja izmena:
Lepo si to smislio :) samo je steta sto mora puno da se igra i da igra pridje kraju da bi mogao da koristis sve te magije ... eh da ... vidim da ne moze bez DLC ...

Ima li da je iko presao igru bez DLC ??

Ja pauziram maltene posle svakog udarca:)

Treba mi mala pomoc/sugestija:
Igram sa 2 tenka i 2 mage-a, Morrigan i Wynne, zanima me koja je najbolja kombinacija spelova za Morrigan i Wynne?

Morrigan ledi, Wynne shatteruje (izvinjavam se srbofilima, nije mi poznat "zamenski" izraz :p)

Odlucio sam da dovedem mage-ove kako bi pomogli Jowanu da oslobodi Connora demonice koja ga je posela. Da li bi se ista promenilo u daljem toku igre tj. da li bi razvoj dogadjaja bio drugaciji da sam odlucio da dozvolim da se njegova majka zrtvuje kako bih otisao u fade ili da sam gore u sobi prekratio muke Connoru.

Treba mi mala pomoc/sugestija:
Igram sa 2 tenka i 2 mage-a, Morrigan i Wynne, zanima me koja je najbolja kombinacija spelova za Morrigan i Wynne?

Steta je sto nema vise poena za magije ili da se bar sve odjednom u istom nivou leveluju, imas isti rezervoar mane a mogao bi da probas razne kombinacije ... ovako svi udaramo sa ili vatrom ili ledom :)

Jel ko probao onu foru Wlaking bomb i slicno ... ja bacao onaj Hex ali nesto nisam video neku korist :)

Takodje mi krivo sto sam kod Morigan po defaultu razviao shapeshifting ... nikakve koristi ... samo baceni poeni

Uh, sada sam ukapirao koliko archer može da bude jak (ja Lilianu nisam razvijao dovoljno u tom pravcu). Naleteo sam na nekoliko grupa strelaca visokog do sada i onaj scatter shot kada krene serijski baš ume da bude gadna stvar.

Odlucio sam da dovedem mage-ove kako bi pomogli Jowanu da oslobodi Connora demonice koja ga je posela. Da li bi se ista promenilo u daljem toku igre tj. da li bi razvoj dogadjaja bio drugaciji da sam odlucio da dozvolim da se njegova majka zrtvuje kako bih otisao u fade ili da sam gore u sobi prekratio muke Connoru.

Mislim da nema uticaja na tok igre, ova odluka utice na (ne)odobravanje clanova druzine.

Ja sam podrzao odluku Izolde da se zrtvuje, dobio sam priblizno - 20 neslaganja od Alistera.

ja sam zaglavio - prvi put da ginem vishe od 4 puta.

level 15 sam, i kod dalish elfova sam, i skupio sam tri dela jugernauta, i sada u povratku ka elfovima, prvi grob na koji se naidje, izlazi 4ti reverant - *ba mi majku. nije problem ubiti samog revranta, nego ima vrashki zlog kostura pored sbe, zute boje, koji gadja strelama kao drogiran. njega dok ubijem, revrant mi osakati ceo parti, a ne znam zashto - ovog revranta ne mogu ni da zaledim, ni da skamenim, sve rezistuje. smarach.

@kbojan - meni alister uopshte nije zamerio za ubijanje izolde, ja mislim da taj dissaproval moze da se zaobidje kvalitetnim izborom rechenica.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno