E ovako imam internet karticu vec duze vreme iako sam maloletan kao i electron. Citao sam da neko ne moze da podigne pare sa kartice neko moze. Da rezimiramo, pare mozete podizati(kada vam kazu da ne mogu nemojte ih slusati jer lupaju gluposti). Ako nesto kosta 35.22€ a on da 36€ normalno da ce mu vratiti 0.78€ i to se vraca na karticu(e sada oni kazu da ne mozes da podizes pare sa kartice , ti se napravi pameta pa uzmi devizni racun i podigni pare

posto je kartica vezana za devizni racun ). A i da pomognem ostalim maloletnim licima kao sto sam ja. Mozete uzeti i electron karticu iako ste maloletni, ja sam se svadjao sa radnicima da mi dokazu zasto ne mogu da izvadim, nisu imali nijedan pravi razlog i na kraju od muke su mi napravili karticu

. Ako ne verujete mogu skenirati i okaciti ovde!
Electron je radila svuda(nisam probao ebay). Sve kladionice su je prihvatale.
Internet sam stavio sastrane kada mi zatreba koristim je, ne prihvataju je sve kladionice. Moneybookers sam jedva naterao da mi radi, cekao sam po 7 (radnih) dana da mi legnu pare sa kladionice dok kod electron 2-4. Kao i kod deviznih racuna, koliko cekam na internet da mi legne toliko i na devizni racun. Moja preporuka da uzmete obe i onda imate sve mogucnosti.

. Ne placa se ni za electron odrzavanje ni otvaranje. A nije potrebna minimalna suma koja ce da stoji na kartici kao kod nekih drugih banaka.
Samo savet jedan ukoliko budete koristili moneybookers.
Ne gledajte online banking zato sto oni zaokruzuju cifre, pozovite intezu i recite da vam kazu cifru, ukoliko je ista cifra kao sto je na online bankingu trazite da vas prebace (vezu) sa onima sto rade sa karticama, oni ce uzeti listing i pogledati tacan iznos, da se ne cimate do banke
Ukoliko nekog interesuje kako se kladim preko interneta a nemam 18 godina, neka me kontaktira na pp (nije za javnost

). Samo rado bih pomogao