1TB Samsung F3
Istina... F3 je stvarno odlican hard. Fantastican average, prilicno dobar i access.Sa 500GB platter/7200rpm diskovima Samsung je i Seagateu i WD-u zadao domaci zadatak... I ja sam porucio svoj primerak![]()
Lep READ ali jadan write (ovaj od ~85)...(mnogi mehanicki diskovi to mogu (jes da nemogu konstantno) ali ipak slabo)
Onaj XP mod na W7... ?А баш сам хтео да тестирам овај мој астроноУмски хард,стар 6 година,али не може програмчић на Виндоуз 7,морам наћи неко адекватно решење,ако постоји...:]
Intel ssd druge generacije je san svakog entuzijaste.
pa, ne bih se bas slozio (za sada)... :eyebrows:
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=16638
:laugh:
Write testove možete pustiti jedino na disku koji nije sistemski i naravno pozdravite se sa podacima na njemu.
Pretpostavljam da ce program (HD Tach) upozoriti pri pokretanju write testa, da ce podaci biti zbrisani!?
Mora, tj. treba ti HD Tach RW program. U obicnom uopste nemas opciju za testiranje upisa.Mozes testirati brzinu upisa i na "obicnim" diskovima, jedino sto ne smes imati particije na njemu, mislim da ne mora program biti licenciran...
Prva slika je WD 640GB 6400AAKS kupljen pre 2 dana. Druga, isti model, od prošle godine. No comment... :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari