Šta je novo?

PES 2010

2008 je đubre. Blago rečeno.

^ Slazem se,po meni PES6 je prvi pa onda dolazi ovaj 2010. PES 2008 ne zasluzuje ni da bude PES... :D

Jbs ovaj PES, kad ja i ortak u 6 partija, u svakoj damo maximum po jedan gol, poluvreme 10min. Igraci odbrane se postavljaju tako da ne moze komarac da prodje, a kamoli lopta. Svaki pas unapred kapiraju, sve pokrivaju.
A pri tom nismo neiskusni ;).
PES 2008 je bio mnogo igriviji, mnogo zanimljiviji, jednostavno bolji :).

Poslednja izmena:
Ma u novom PES-u su igraci tromi ko da su iz nase prve lige.Ladno sam malopre dao autogol tako jer sam sa vrha sesnaesterca prihavtio loptu i hteo sam da je ispucam ali je ovaj retard sam usao u gol.A debilni golman koji je sve samo propratio,inace golmani su ocaj i najobicnije lopte ne mogu da uhvate nego samo odbiju i tu se odmah dobije gol slican onom koji je Real dao Milanu pre neki dan.

ma 2010 je ono sto sam oduvek zeleo pa fora i jeste da bude jaka odbrana da se namucis da das gol mada sam uspeo danas da ga zavucem za preko25m u raslje :D

Pa i ja sam, sa 30m iskosa, isto u raslje. Sutevi su ok, odbrana i golmani nisu.
Previse odbramben PES za moj ukus :smash:.

Poslednja izmena:
Jbs ovaj PES, kad ja i ortak u 6 partija, u svakoj damo maximum po jedan gol, poluvreme 10min. Igraci odbrane se postavljaju tako da ne moze komarac da prodje, a kamoli lopta. Svaki pas unapred kapiraju, sve pokrivaju.
A pri tom nismo neiskusni ;).
PES 2008 je bio mnogo igriviji, mnogo zanimljiviji, jednostavno bolji :).

Siguran sam da se realno PES igraci dele na live i vs computer...eto ja sam iz druge grupe i do veceras sam samo dve utakmice odigrao i to na potpunom defaultu sa taktikom i igracima na top player...sa Srbijom sam izgubio od Francuza 3-2 iako sam vodio 2-1 i imao dosta sansi a Egipat sam pobedio 3-1 tako da se ne slazem da su odbrane teske...cekao sam patch da menjam igrace i taktiku pa cemo videti...

ma 2010 je ono sto sam oduvek zeleo pa fora i jeste da bude jaka odbrana da se namucis da das gol mada sam uspeo danas da ga zavucem za preko25m u raslje :D

Ja sam dao gol sa 40+ metara. Protivnicki golman izleteo i ispucao loptu pravo mom igracu na grudi.:d
Jel zna neko koliko ce kostati originalna verzija i kada ce se pojaviti kod nas?

Trenutno kakva je igra, pogotovu po pitanju igra covek na coveka, ovaj deo PESa je propast, ali videcemo da li ce patch nesto izmeniti.

^ Slazem se,po meni PES6 je prvi pa onda dolazi ovaj 2010. PES 2008 ne zasluzuje ni da bude PES... :D

Taj rad. Zato ja i pomenuh ono za anketu. Znaci PES 2008 ima zagarantovano poslednje mesto. Ja bih recimo razmisljao da li za najboljeg da izaberem PES 2009 ili PES6, ali sigurno znam koji je najgori.:D

U PES 2009 sam igrao samo BaL mod, a i to ne mnogo, jer su pasovi bili frustrirajući. Ne znam koliko puta mi se dešavalo da vidim da moj saigrač utrčava u prazan prostor, pritisnem taster za dug pas, držim kratko da bi udarac bio što jači i tada moj igrač doda najbližem protivničkom igraču na dva metra. Ili me napada protivnički, vidim na par metara dva moja saigrača, kratko pritisnem taster za kratak pas i, naravno, toliko je nabije da prođe tu dvojicu i savršeno doda protivničkom igraču, koji je bar deset metara dalje. Zbog takvih stvari sam batalio PES 2009.
U PES 2010 je sve što me je užasavalo u BaL modu kao rukom odnešeno. Pasovi su precizni, kome i kako god namerim da dodam lopta odlazi tamo, jedino su centaršutevi sa strane mnogo teži, ali to je i realnije. Bar po meni, BaL u PES 2010 je čista desetka. Ostalo nisam ni probao, mada sam čuo da je master liga mnogo unapređenija nego ranije. Mada, ipak mi je NBA 2K10 zakon za sportske igre...

Ko može ovo da igra protiv PC-a, svaka mu čast. Za mene neverovatno frustrirajuće iskustvo... Prsti mi otpali od trčanja za loptom,posed je uvek bar 60% na njegovoj strani, ako mu dobro pokrivam igrače neće da krene napred, boli ga uvo, a ja da više od pola utakmice gledam kako se on milion puta dodaje u pozadini sa 3 igrača, i da igram ''muve'', nemam živaca...

Skinuo sam danas demo verziju, instalirao, igrao malo i svidja mi se. Ali imam veliki problem... pojma nemam koje dugme cemu sluzi. Za sada sam se snasao za trcanje, dodavanje i sut, a vidim da to nisu jedini definisani dugmici. Da li moze neko da mi objasni sta je sta na u onoj konfiguraciju keyboard dugmica u settings-u? Tacnije, tamo je prikazan joypad, i keyboard dugmici su dodeljeni dugmicima na joypad-u, a ja pojma nemam cemu, koji taster na joypad-u sluzi.

Ko može ovo da igra protiv PC-a, svaka mu čast. Za mene neverovatno frustrirajuće iskustvo... Prsti mi otpali od trčanja za loptom,posed je uvek bar 60% na njegovoj strani, ako mu dobro pokrivam igrače neće da krene napred, boli ga uvo, a ja da više od pola utakmice gledam kako se on milion puta dodaje u pozadini sa 3 igrača, i da igram ''muve'', nemam živaca...

Upravo to.

Ponekad mi se tako nešto desi u BaL modu. Pošto igram desnog veznog, obavezno mu napadam levog beka, a čim počne da pimpla loptu 2-3 puta u stilu "ja tebi - ti meni" odmah mu napadnem centralne bekove i tada se, često, pobrljavi i gubi loptu. Mada, ne znam kako je ovako...

jer moze neko da stavi link sa listom svih trikova u pes 2010, znaci listu komandi kombinacija za Pad.

Igraci nisu vise toliko iritirajuce retardirani pa je BAL mnogo igriviji nego sto je to bio slucaj prosle godine.

pa jel vi gledate nekad uzivo fudbal
a probajte da odigreate koju takmicarsku utakmicu e to je pravo ovo egzibicije nisu nista
kad mu treba pobeda jurisa napred i onda lepo sevne kontra i date mu gol
sta me briga za posed ako oce i 70 naprema 30 za njega ako ga ja pobedim :D

Mozda se fudbal igra na to ko da vise golova :).
Gde je char u igri, ako si bez lopte veci deo meca i na kraju das jedan gol, pa gde je tu uzivanje :) ?

Poslednja izmena:
Ja sam dao gol sa 40+ metara. Protivnicki golman izleteo i ispucao loptu pravo mom igracu na grudi.:d
Jel zna neko koliko ce kostati originalna verzija i kada ce se pojaviti kod nas?

Pa jesi li video gol Stankovica od pre nedelju-dve? I posle kazite da nije realno???

Mene mnogo iritira meni... Zashto su izbacili grafike igracha??? :wall::wall::wall: Pa to mi je bila najbolja stvar prilikom izmena! Tachno mozesh da uporedish karakteristike igracha prema tom grafiku... Izmene su mi bile mnogo lakshe i brze, posebno kada igram sa nekim timom u kome ne znam ni jednog jedinog igracha... Sada moram da listam 7 strana sa ocenama i glupostima da bih video kog igracha da stavim na odredjenu poziciju...

Kako da stavim taktike na semi -auto? Tipa da ja samo aktiviram offsajd zamku? izgleda da ne moze vishe ni to... i koja im je fora sa svim onim taktikama, karticama i td? pa ne igramo menadzera!!! :wall:

Jel ima neko da je resio runtime error?

Probao sam sa:
Reinstalaciju sistema
Instaliranje vise verzija igre
Instaliranje drajvera za graficku karticu
Instaliranje directx-a
Instaliranje Microsoft Visual C++ 2008 i nista od ovoga nije pomoglo :(

Citao sam raznorazne komentare na internetu da je do verzije pes-a ili do graficke ili nesto slicno. Ova verzija radi kod druga, graficku imam ati 3650 i demo je radio na njoj u specifikacijama mi prikazuje kao "Good".
Sta jos da pokusam, molim vas pomozite mi

Poslednja izmena:
Kako te samo nije mrzelo toliko da se cimas.:D Narocito sto igra po meni nije vredna nikakvog prevelikog cimanja. Bolje igraj 2009 i nema glava da te boli.

Sad ozbiljno, posto si probao sve zive forice i jos nece, po meni ti jos preostaje da pogledas da ti nije nesto lose namesteno u biosu. Prevashodno pogedaj PCIe clock na koliko je podesen. Cak i ako stoji na default, namesti ga rucno na 100 (kazu ljudi oce to da baguje). Pogledaj naravno i druge stvari, narocito oko memorije (frekvencije, latencije,...). Moguce je i da baguje neki program koji ti radi u pozadini (ne mora da bude antivirus, proveri i ostale). E da, ukoliko koristis "nesluzbenu" verziju proveri znas vec sta. U svakom slucaju, pre ili kasnije ce neko provaliti o cemu se radi. Samo je pitanje dal ce tad jos uvek da te zanima.

Xexe, imam laptop tako da nemam mnogo opcija u biosu. Ma iznervirao sam se install sam win instalirao drajvere sto win 7 nije install i odma pes i opet nece :(

namestio sam rezoluciju 1680x1050 i odstiklirao ovo LB. e sad jel treba da mi stoji ovaj odnos 16:9 ili 4:3 ?

namestio sam rezoluciju 1680x1050 i odstiklirao ovo LB. e sad jel treba da mi stoji ovaj odnos 16:9 ili 4:3 ?

Postavis 1680x1050, 8:5.
Otstikliras LB.

Onda nije bitno dal je stiklirano 4:3 ili 16:9. LB, kad je stiklirano, upravo sluzi, da slika ne bude razvucena, nego da bude 4:3 ili 16:9, za monitore koji su 16:10 (kao sto je tvoj).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno