Šta je novo?

PES 2010

Potpuno je druga priča kad se ne igra protiv AI-a. Fudbal je odličan, konačno jedan mnogo dobar PES posle dva promašaja.

Pa ne mogu da verujem, pa je*em ti fudbal kad posle par dana vise nemam zelju da igram oflajn, uporopastise fudbal samo tako a tako mi se dopao DEMO i pored bagova koje je imao. Samo se nadam i molim da mi je ovo trenutna reakcija i da kad se utisci malo slegnu da ce sve doci na svoje...

EDIT:
NASAO SAM PROBLEM, iskljucite "use frame skipping" u settings.exe i gameplay ce biti sporiji kao u demu, ALELUJA! Zbog toga mi full igra nije imala tu tezinu kontrole lopte kao u demu nego sve mi letelo, previse mi brz gameplay bio.

e vidis iskljucio sam i ja i imam taj osecaj ko u demou ajde nek jos neko proba i da utiske molim lepo;)

Bio sam na evo-webu i nalete sam na temu gde bas diskutuju o ovome...
Unticking Frame Skipping is always the best thing to do, otherwise you're missing out on some game elements.

Problem is, you have to able to afford it, specs-wise. So everybody should try unticking it and see if their machine holds its own. Nobody would leave frame skipping on as a personal choice.
I don't think it improves responsiveness, but it improves the game as a whole.

Bio sam na evo-webu i nalete sam na temu gde bas diskutuju o ovome...

Ja sam sad odigro mec Juve Milan i bas ko u demou je bio gameplay, posle gasenja frame skipinga;)
Sad sam srecan jer to je to i sut i sve drugacije se ponasa nista ne leti po terenu;)
Ocena 10 ovo je bas bas fudbalcina sada:d:smoke:

Poslednja izmena:
I kod mene je utisak mnogo bolji posle iskljucivanja te opcije. cak sam u medjuvremenu ponovo instalirao pes5 i pes6 da uporedim, i zadovoljan sam pes2010. Malo cudno ali jedino sto mi smeta jeste grafika i animacije, nekako igraci deluju realnije na starom pesu, ovde su cudni i deluju mrsavo ali su ipak proporcionalniji terenu. Takodje glavna razlika je kontrolisanje lopte koje je daleko lakse na pes5-6, ovde je dosta realnije i teze ali je i dalje moguce driblanje samo skretanjem pravca sto je dobro. Uglavnom dobar je novi pes i ima dosta elemenata koji su oduvek bili prepoznatljivi aduti pes serijala. Sut je po meni najbolji do sada...

Jer izasao patch sa imenima nasih i drugih igraca?

Ja sam sad odigro mec Juve Milan i bas ko u demou je bio gameplay, posle gasenja frame skipinga;)
Sad sam srecan jer to je to i sut i sve drugacije se ponasa nista ne leti po terenu;)
Ocena 10 ovo je bas bas fudbalcina sada:d:smoke:

Ja sam takodje iskljucio Frame Sciping (probao i sa njim), koju god rezoluciju namestio... Igra mi uvek radi prebrzo.
A bio sam kod ortaka pre neki dan, kod njega radi sasvim normalno.
Gasio sam FS i iz menija, i iz settings.exe iz foldera igre :smackbum:.

ja otkad sam iskljuci frame na 5 utakmica jos gol nisam dao (sve porazi lol);)

Jer izasao patch sa imenima nasih i drugih igraca?

Naravno! Sve što Vam treba nalazi se na sajtu http://www.pes-patch.com/ pa izaberite sami. Ja trenutno "testiram" PESEdit 2010 Patch 0.3.1 all-in-one by PATe.Arminia i vidim da opet nisu sredili Bundes ligu ali opet bolje nešto za početak dok ne izađe pravi patch koji će srediti sve kako treba :wave:

Koristim isti taj patch, skinut sa gaming accessa. Oni su beše samo dodali svoj instaler. Patch je u ranom razvoju, naša reprezentacija nije sređena do kraja, dresovi nisu urađeni, a u Bundesligi praktično postoje samo imena timova i bedževi. Za to uvek treba dosta vremena da se uradi.

Pa onda je malo bezveze da se skidaju te zakrpe, dok ne krenu one verzije 1.0 i slicno.

Koristim isti taj patch, skinut sa gaming accessa. Oni su beše samo dodali svoj instaler. Patch je u ranom razvoju, naša reprezentacija nije sređena do kraja, dresovi nisu urađeni, a u Bundesligi praktično postoje samo imena timova i bedževi. Za to uvek treba dosta vremena da se uradi.

U verziji 0.3.1 ne postoje imena timova u Bundesligi vec samo bedzevi. Dresovi svih ostalih ekipa su sredjeni, sto je najbitnije sredjeni su dresovi Premijer Lige i Primere (ostale lige inako nisu ista klasa :p).

Nego gledam malo ove Other teams i zapazim nesto zanimljivo. Naime, nije Zvezda jedini samar Partizanu, tu su i oni sto su im zabili petardu daleke 1997. godine :-devil-:

Izasao i 0.4.

* Kits for all European national teams
* updated league and cup logos
* Bundesliga teams basis
* updated German national team
* original league, cup and team logos
* correct kits for all EPL and La Liga teams
* faces for some players
* correct team names

U verziji 0.3.1 ne postoje imena timova u Bundesligi vec samo bedzevi. Dresovi svih ostalih ekipa su sredjeni, sto je najbitnije sredjeni su dresovi Premijer Lige i Primere (ostale lige inako nisu ista klasa :p).

Nego gledam malo ove Other teams i zapazim nesto zanimljivo. Naime, nije Zvezda jedini samar Partizanu, tu su i oni sto su im zabili petardu daleke 1997. godine :-devil-:

Sad cu da ubacim Sevojno. :p

Kod mene je resenje za "smirivanje" igre bilo u iskljucivanju VSync-a. Jedino tako igra ima normalnu brzinu. Al sad moram da trpim "secenje" ivica i pomalo krzavu animaciju i igraca i lopte, ali nije toliko strasno.
Nije los fudbal, dapace. Ali, od svih PES-ova meni je 2008 i dalje najbolji.

Koja glupost,nasao sam resenje za rezoluciju.
Ode se u Program Files > KONAMI > Pro Evolution Soccer 10 i tu ima ikonica Settings tu se namesti Compatibility Windows XP SP2 i onda mogu sve rezolucije...

Meni ne nudi Windows XP SP 2, poslednji win koji mi nudi u padajućem meniju kada podešavam kompatibiliti je Windows 2000?

Tu je i vaš PSV :)

Poslednja izmena:
Izasao i 0.4.

* Kits for all European national teams
* updated league and cup logos
* Bundesliga teams basis
* updated German national team
* original league, cup and team logos
* correct kits for all EPL and La Liga teams
* faces for some players
* correct team names

nadam se da "faces for some players" ne znaci "jao naucio sam da modeliram lica pa cu sad da prepravim svakog igraca, nista ne zna ovaj konami".

odakle skinuti?

Recommended Broadband Bandwidth

4-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 96kbps or more

3-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 80kbps or more

2-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 48kbps or more

Jel to kada su useri iz iste drzave?:D
Mislim, it's too good to be truth.:p

***, pa velika vecina ljudi ima 1536/128 kBit/s, tj 192/16 kbps.
Ne znam ^ da l si mislio na bite ili bajte sa tim kbps ?

Poslednja izmena:
E onda ok. Napisi onda lepo, jer se kbps odnosi uvek na byte-e, odnosno kilobajte :).

Poslednja izmena:
Cini mi se da bi trebalo otvoriti anketu "najbolji PES". Nesto nisam siguran da bi 2008 izasao kao pobednik.

PES 2008 u donosu na 2010 je.........sad da se neizrazavam sta!Ovo je jedan od najboljih ako ne i najbolji PES do sada!

Nazad
Vrh Dno