Šta je novo?

TEKKEN 6

Ubijmo sve dj-eve i resili smo problem :D
Meni je bitna muzika koju pustam a ne oprema, oduvek je bilo tako.
Nije ovo rat konzola. Samo mislim da ce noviji hardver i DirectX 11 doneti bolju grafiku i fiziku. Zalosno je sto Tekken vise nije ekskluziva Sony-a, jer pored GOW 2 i Tekken 5 igre smo videli sta moze PS2. I igra vise nije zanimljiva, peti deo sam bas igrao a ovaj sesti nisam ni docekao ;)
Ali cinjenica da dosta naslova mogu da igram za dz na racunaru, i to bez problema. Nikakvi ini fajlovi i slicno, Batman-a sam odigrao ko covek.
Nego Cvejicu, sta bi sa mojim stickom? Bice dobar i za Tekken.

Da, video sam u Shift temi, ili bilo kojoj temi, svaki 46-ti komentar je nesto konkretno, o samim igrama :) Aj sto sebe lazes, nemoj i nas :)

Pa to sto oni vole da moduju ini fajlove, to je njihov problem. Ja instaliram igru i igram, nemam vremena za hakovanje.
Voleo bih da Tekken urade kako treba a ne ovo super combo pucanje po tasterima. Drugi deo je bio zakon.

Meni je samo zao sto cu igrati T6 na xboxu, a kontam da ce vecina dobrih igraca ovo nabaviti za ps3.
Samo da konacno srede taj netcode, inace nam i dalje ne gine 1 na 1 offline.

Meni je Tekken 5 online išao sasvim OK - na prste jedne ruke mogu da izbrojim mečeve u kojima je bilo laga. A sve vreme sam igrao na US accountu.

za sve one koji neznaju tekken 6 u dobro poznatim radnjama!!! poz

postoji li neki drugi nacin narezivanja ove igrice posto je 4 wave,narezao sam je kao i sve do sada medjutim ne radi!!??
benq drive je u pitanju!ne interesuje me online!

Poslednja izmena:
Ima neki patch. Evo sad isprobavam.

Naravno, sa patchovanom igrom neces moci da igras online. Ili se varam?

Polako bre, taj Wave 4 se tek pojavio, sredice se to ko i ranije zastite.
Za sada radi sa onim boot diskom. Al valjda tako igra gubi stealth. :(

Posle patchovanja radi savrseno. Jedino sto neces moci online da igras.

Navedi nam kako si modovao ?"

Poslato na PM. Mislim da je protiv pravila da se postavlja ovde...ili nije?

Ma nije protiv pravila, napisi ovde da svi znamo kako, mada ja imam ixtreme 1.4 pa ni ne znam dal da zrtvujem disk... Ako je neko probao na 1.4 nek napise...

Ja sam bacio jedan. :) Sad mi drugi radi kad sam patchovao.

Mada ja imam 1.51. I mislim da je to minimum za pokretanje igre, posle patcha. bar tako pise. ( poslato ti je na PM)

Poslednja izmena:
neznam videcemo tvoje upustvo sam dobio i skinuo sta je potrebno a sada cekam da bude gotova, mada ce biti gotova tek u kasnim vecernjim satima ali cu sacekati da isprobam kakva je igra i kako radi, jer ja imam jednu medju prvim konzolama i nema cak ni 1.4 firmware ubacen u nju ali do sada nisma imao problema sa pokretanjem novih igara, do sada videcemo za kasnije, svakako ostavljam komentara kada proverim?

Lepo pise da zahteva 1.51, tj. patchuje wave 4 na wave 3. E sad ako ce da ti radi, onda super.

Ovo je posle patcha.

Prilozi

• Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    153.6 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Edge je T6 dao 7/10. Svaka im cast, oni jedini imaju muda da velikim igrama uvale losu ocenu :).

Ne mogu da znam koji firmware imam al sumnjam na
1.40, 1.50 ili 1.51
i Samsung dvd citac...
nzm da li ce da mi radi bez boot dvda ?

Evo posle duzeg testiranja igre mogu da kazem sledece :
1.Story mode je poprilicno simpatican (omogucava da se upoznate sa karakterima + mozete da se zezate sa customizacijom XD )
2.Arcade je bezobrazno uradjen , zadnji boss je nastao usled manjka inspiracije kreatora iste igre ,pa umesto da ubace nekog komplikovanog protivnika ubacili su stoku koja zauzima 2/3 ekrana baca nekakve mutacije , summonuje shiljke iz zemlje , puca lasere (dobro to je bilo i ranije) i svaki udarac mu je unblockable ukoliko ne uradite parry ...
Inache igra radi na 1.4 patchovano sa ppf-o-maticom (samo trebate da skinete novi update za firmware konzole da bi vam igra radila i to je to )

Lepo pise da zahteva 1.51, tj. patchuje wave 4 na wave 3. E sad ako ce da ti radi, onda super.

kuzma_x to sto pise nemora uvek da znaci evo igra je narezana i probana bez ikakvog pecovanja i cakanja i radi, doduse skinuta je proper verzija igre tako da je moguce da je neko pre mene mozda sredio ali sto se tice firmware u to sam ubedjen da nemam 1.51 jer je konzola stara tri godine, odnosno to je kozola jos iz prve serije koje su izbacena! jedino sto imam novo na njoj to je dashboard zadnja verzija ali znam da to nemam nikakve veze sa igrom a staje upitanju nemam pojma niti zelim da znam jer do sada jos nisam naleto na neku igru a da nije htela da radi?

Poslednja izmena:
kuzma_x to sto pise nemora uvek da znaci evo igra je narezana i probana bez ikakvog pecovanja i cakanja i radi, doduse skinuta je proper verzija igre tako da je moguce da je neko pre mene mozda sredio ali sto se tice firmware u to sam ubedjen da nemam 1.51 jer je konzola stara tri godine, odnosno to je kozola jos iz prve serije koje su izbacena! jedino sto imam novo na njoj to je dashboard zadnja verzija ali znam da to nemam nikakve veze sa igrom a staje upitanju nemam pojma niti zelim da znam jer do sada jos nisam naleto na neku igru a da nije htela da radi?

Da li će ta proper verzija raditi na Arcade konzoli, pošto sam već skunuo jednu sa neta i ona ne radi ?
Ne znam da li je konzola 1.51 ali je kupljena pre 2 meseca ...
Burazer ima konzolu, znači samo mu služi za igranje, nije povezan na net i ne skida nikakve update

Da li će ta proper verzija raditi na Arcade konzoli, pošto sam već skunuo jednu sa neta i ona ne radi ?
Ne znam da li je konzola 1.51 ali je kupljena pre 2 meseca ...
Burazer ima konzolu, znači samo mu služi za igranje, nije povezan na net i ne skida nikakve update

pravo da ti kazem neznam ni ja sam do cega je, ja do sada nisam ni sa jednom novom igrom imao problema oko pokretanja dok su nekima iste trazile firmware dok ja tih problema nemam... stvarno neznam do cega je ali ovu konzolu nebi menjao nizakakve pare...

Ok... hvala u svakom slučaju

Iskreno, nije mi jasno ništa, skidao sam ceo dan juče neku verziju sa neta i nije mi radila, pa se smorih. A sad sam se ponadao kad sam pročitao da si napisao kako ta verzija proper radi :)

Vrh Dno