Šta je novo?

TEKKEN 6

Pa nije ti radila, to je i normalno. Uzmi patchuj pa ce da radi. Ima i neki boot disk, ali koliko sam shvatio to je za 1.6. Mada verovatno da imas 1.6 firmware, ako ti je konzola stara 2 meseca.

Kad uzmes hard disk, moraces da skines update da bi mogao da instaliras igre i da biras sve rezolucije. valjda tako bese. :)

Ja sam kupio arcade, ali je bulja bez harda. Pa sam dokupljivao hard. :p

A i pravio sam VGA kabal.... Da sam znao to da napravim pre nego sto sam bacio pare za no name kabal. :(

Poslednja izmena:
***, da sam se ja pitao uzeo bih za Hard diskom, ali kao što rekoh burazerova je, ja ga samo snabdevam igricama pošto je za njega internet misaona imenica...

Znači treba da se pečuje :) ... još ''samo'' da provalim kako se to radi :)

Thanks i pozzz

Ne radi Tekken 6 :(

Da li može neko da mi pomogne oko patch-ovanja Tekken-a? Već treći dual layer disk bacam, znači poludeću! Sledio sam uputstva i iz abgx-a 360 mi izbacuje ovu sliku koju sam okačio. Ako neko može da mi pomogne po ovom pitanju svaka sugestija je dobrodošla!

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    123.7 KB · Pregleda: 77
Probaj neku drugu verziju da skines, vidis da manje vise svima radi. Zavisi koju konzolu imas i koji FW ?

Imam jasper elite kupljenu pre oko 4 meseca, sa tadasnjim najnovijim frimware-om mislim da je benq drive u njemu (mislim da je 1.6 FW). Jel ima neko ovu kombinaciju, a da mu radi?

Tako to ide kada hoces da igras igre za 200 dinara ;).
Ne znam cemu uopste tolika prica, ili stavite novi firmware, ili odradite patchovanje ako necete online.

Tako to ide kada hoces da igras igre za 200 dinara ;).
Ne znam cemu uopste tolika prica, ili stavite novi firmware, ili odradite patchovanje ako necete online.

Da al šta ako ne radi patchovanje? :( Kako mogu da stavim novi frimware koji se nije ni pojavio...

Meni radi pacovanje bez problema. Jos je nekoliko ljudi pacovalo i svima je radilo.

Ako hoce neka ti se jave da ti pomognu.

Koliko znam nema igre za PS3 jos uvek u Srbiji. Cena na Shopto je oko 3000din + postarina sto vam je super.

Pa da, nije super nego fenomenalna :)

Tekken je ozbiljna igra. Ozbiljne igre se cene i podržavaju kupovinom originala :)

Tekken je ozbiljna igra. Ozbiljne igre se cene i podržavaju kupovinom originala :)

Slazem se mada Tekken 6 mozda nije tako ozbiljna kao peti deo. Nisam siguran, nisam probao pa kad probam mogu da pricam ;)
Na netu postoje testovi i verzija za PS3 izgleda bolje, naravno.

Xbox verzija mi deluje kao da je mnogo smanjena rezolucija, i da nema AA.

Meni radi pacovanje bez problema. Jos je nekoliko ljudi pacovalo i svima je radilo.

Ako hoce neka ti se jave da ti pomognu.

Uspeo sam da je pokrenem - problem je što imam FW 1.6 (BenQ) i što mora u tom slučaju da se koristi activate iso :)

Dobra je igra al smaraju mnogo one animacije i učitavanja u story modu, prekopirao sam je na hard valjda će da to kraće traje....

I da izgleda da je isključen AA u igri ili se varam?

Iskljucen je AA, i deluje mi kao dosta niza rezolucija. Uglavnom dosta nareckane ivice.

Iskreno kada sam se uigrao to sam prestao i da primećujem - bitno da je dobra tabačina, celo veče sam se "vorisao" sa drugarima :) Znači dinamika i originalnost predhodnih nastavaka je zadržana i upakovana u lepšu grafiku....

I po prvi put na XBOX konzoli ;)

Uspeo sam da je pokrenem - problem je što imam FW 1.6 (BenQ) i što mora u tom slučaju da se koristi activate iso :)

Dobra je igra al smaraju mnogo one animacije i učitavanja u story modu, prekopirao sam je na hard valjda će da to kraće traje....

I da izgleda da je isključen AA u igri ili se varam?

Ja nisam uspeo ni sa tim "activate.iso" da pokrenem igru.
Kad ubacim taj activate disk pise play disk i posle njega ubacim Tekken(wave 3) i trazi da uradi update(koji ne moze da se instalira) a ako ubacim TekKen(wave 4) pise play dvd i to je to
Da li zna neko u cemu je fazon?

Predlazem da se otvori jos jedan topic o ovj igri, gde ce se pricati BAS o igri, jer ovo smaranje sa pokretanjem igre vise nema nikakvog smisla. Fuj :(

^Objasnjeno je coveku vise puta, ako ne konta nek ide dalje preko PM.
Ja jos nisam skinuo igru, tako da nemam komentara od njoj.

Bob Marli, uklonio sam bl00dz3r0 post, ali ti drugarski savetujem da ovo nije forum "šta ja mislim", "šta ima novo kod mene" i "je li komšija iz prizemlja opet lupa vratima kad izlazi iz zgrade". Postovanje po forumu nije obaveza, nego opcija. Malo preteruješ. Gledaj da ti postovi budu konstruktivniji. Svako ima pravo na mišljenje, ali suština nije deljenje mišljenja sa drugima, nego deljenje iskustava, činjenica, doživljaja... mišljenja treba da budu poslednja opcija.

Hvala.

Poslednja izmena:
Ok, nema problema.

ma kakav Tekken 6 kakvi bakraci bre Mortal Combat 3 na Sega Meg Drajvu je bio zakon za to.
Inace ukoliko ocete "ozbiljnu" tabacinu nabacite UFC UNdisputed.

Meni je MK4 najpotcenjeniji MK ikad.

A za ovaj Tekken moram kako znam i umem da skupim pare :D

Vrh Dno