Šta je novo?

TEKKEN 6

ali u VF 5 borbe previse kratko traju, to mi je glupo
ma ima Tekken svoj smek, sve ljude koje znam cim spomenes tuca asocira iz MK i Tekken, vole nasi ljudi takve igre

Ovo ce biti jedan od naslova koje cu obavezno uvrstiti u svoju kolekciju. Tekken 5 nije bio los na PS3, pogotovu online (izuzev kick opcije) i pogotovu zbog custom odece i boja za svakog borca a verujem da ce Tekken 6 biti ako nista drugo podjednako zanimljiv sa jos boljim sistemima za online (npr. online team battle i sl. bi bilo fenomenalno)

Ja se spremam tamo krajem Maja da uradim Preorder na Shopto pa nek ide zivot :D

Samo se nadam da neće biti podeljen po regionima kao što je to bio slučaj sa PSN verzijom Tekken 5 pa ako kupiš sa US Accounta, možeš samo sa US igračima da igraš... Wipeout pa i Killzone su to mnogo jednostavnije rešili - pre ulaska online biraš svoj region i to je to.

To je tako zbog laga, mada to znaci da su naslovi koji to imaju bolje uradjeni od Tekken-a.

Ma pazi, sasvim je normalno da će neko nekad otputovati van US ili Evrope i poneti igru sa sobom ili je ponovo downloadovati u toj drugoj zemlji i glupo je ograničiti ga na US/EU/JP ako se nalazi na drugoj lokaciji.

Pogotovo bi bilo super da urade region free,zbog Download Content'a :)

Download Conentent je skoro uvek zakljucan na region odakle je igra, bez obzira da li je igra region free ili ne.

Od igara ciji se DLC placa, a koje su region free, ja jedino za Resistance: Fall of Man znam.

Poslednja izmena:
Wipeout HD takodje - kupljen sa US accounta i imam da biram region

Sad ću da proverim i za GT5

Poslednja izmena:
Wipeout nema DLC, on prica za koje igre je DLC region free..

Moj lapsus, mislio sam da je DLC skraćenica za igre sa PSNa - onda ne znam nijednu igru bilo sa PSNa bilo na disku koja ima DLC free region - još dok je besplatan, nema problema, ali ako treba da se plati... kreće ludnica :)

Tako sam se ja ispalio i kupio Super Stardust HD add-on za single player (US) pošto mi je drugar pozajmio igru (EU) i sad mogu da se slikam sa tim add-onom :D

Poslednja izmena:
Cuti, ja kupio USA Tekken pa igrao samo sa Amerima a posle sam uzeo od drugara evropski, sad imam oba :D

Al sam se slatko nasmejao gledajuci ovo :)

Pa ovi nista nisu promenili, mnogo smesno izgleda gameplay majkemi :)

Ne, u pravu si, igra je totalno ista kao i peti deo, mozda jos gore, ova ga pimpa kao da je lopta, uzas! Kako ovi iz Namco-a misle ovo da prodaju? Pokreti su isti, sve je isto samo je bolja grafika :( Razmislicu ja jos da li da odradim pre-order ;)
SFIV RuleZ :D

Poslednja izmena:
Sad sam pogledao jos par nekih snimaka, svaki mech se svodi na pimpovanje :D i jos uvek imaju 200 grama likovi :) Pomenuo mi Switch Tekken preko MSN-a pa reko da vidim neke gameplay snimke iz 6-ice.. Nemam nameru da vredjam ljude koji ovo igraju, sigurno ima tu neke strategije i nije samo nasumicno stiskanje dugmicja, ali mora udarac da se cuje i da se oseca kako treba, a ne kao da tresem tepih od prasine :)

Poslednja izmena:
Ma moze se igra ali je svakim delom igra sve gora i kao da je prave za malu decu :(
Mislim uzecu da se igramo u firmi kod mene, ono zezanje ali nije to to. SFIV mi je za sada najbolji!

Pa dobro, Tekken 5 nikada praktično i nije bio planiran za PS3, ja na to gledam kao i na GT5: Prologue samo još manje bitno. Ovo je prva igrica iz Tekken branše planirana za PS3 tako da bolje nisam ni očekivao - neka srede online mod, neka ga urade nalik na SF IV ili SF II TR i ja sam zadovoljan osim ako ne nabiju cenu.

Mada nekako se sve nadam da će oni ovo još doradjivati i da je ovo više neka "arcade" verzija igrice.

Sad kad malo bolje pogledam - pošto piše da je sa turnira, moguće je da je ovo samo nova grafika na stari gameplay, jer pogledajte ove snimke:

[YOUTUBE]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bsbSCRTcCvE&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bsbSCRTcCvE&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wggx69N9A4I&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wggx69N9A4I&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ja se nešto ne sećam da se u starijim Tekkenima propadalo kroz staze :)

[YOUTUBE]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QZkiTGCzXEE&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QZkiTGCzXEE&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/YOUTUBE]

Evo, recimo ovde piše da je ovo u pitanju Tekken 6 Arcade - dakle neka medjuverzija definitivno.

Poslednja izmena:
Wladymeere wladymeere :) ne znaci to neka demo ili "prologue" verzija, Arcade su one masine u trznim centrima i "fliperanama".
2332852869_9371bf9542.jpg
To su finalne verzije. I SF IV je izasao sredinom 2008-e na Arcade masinama, a konzolne verzije su dobile samo neke nove likove i mozda jos neke sitince promenjene. Dakle ovaj Tekken 6 sto vidis, takav ce biti isti i na PS3/X360.

OK - pogledaj sad opet snimke sa arkade i ove snimke sa combo potezima - meni to ne izgleda kao identična igra.

Ja ne vidim sta je drugacije :) U svakom slucaju, ista ce igra biti, sa par sitnih izmena, i mozda nekim dodatnim likom, kao u slucaju Street Fightera.

Za početak combo potezi - pre je maximum bio 10, onda tu su i ove animacije sa propadanjem kroz staze i verovatno će biti još toga.

Ok, ti poredis sa starijim Tekkenima, ja pricam o Arcade verziji i verziji za konzole koja se ocekuje, a tu ce razlike biti minimalne.. u svakom slucaju i dalje uopste nije po mom ukusu :)

Javljao se jednom ovde neko ko obozava Tekken i pricao kako je najbolja tucha ikad, voleo bih da objasni kako to, i u cemu se svodi strategija u borbama, ako je vec sama tucha ovako neubedljva i barsunasta, onda valjda ima nesto drugo zbog cega ljudi igraju, ali ja to ne vidim.. :)

Tekken3, Soul Calibur I i III i Tekken 5 @ PSP, to su zasad igre, ovo ostalo vise spanska serija. Nema dusu :)

Zaista, sto do debalansa, sitnih gresaka u odredjenim potezima i sl. Zvuci mozda sitno no to u pravoj tabachini znaci sve. Jedan debalansiran lik - zavrseno gadjanje! :)

Postoji razlika izmedju Tekken 5 @ PSP i PS3? U čemu? :)

Koliko ja znam samo u grafici i online opciji, sve ostalo je isto.
Onaj video sa Heihachi-em i "Boss-om" je smesan! Prvo, ovaj je u nekim gacama, kao opasan baja, a onaj glavni ne moze da stane na ekran koliki je pa ipak, Heihachi ga pimpuje rucicom kao balon :D
Sve mi se manje svidja igra :(

Pa to je arcade verzija igre - prva dva snimka su konzolaška (valjda?)

Opet vladimir, nema razlike bre u Arcade i konzolnim varijantama, iste su to igre :)

Javljao se jednom ovde neko ko obozava Tekken i pricao kako je najbolja tucha ikad, voleo bih da objasni kako to, i u cemu se svodi strategija u borbama, ako je vec sama tucha ovako neubedljva i barsunasta, onda valjda ima nesto drugo zbog cega ljudi igraju, ali ja to ne vidim.. :)

Lako je usemiti se, ali zeznuto masterovati.
U SFu su ti dovoljna 2 komboa koji funkcionisu, dok kod Tekkena to ne ide bas tako. Postoji gomila sitnih fazona, koji doduse jesu uglavnom pokradeni od VF serijala :).

Pa kako iste kad konzolaška još nije ni izašla? Ili si ti Milan Tarot pa unapred znaš?

Što se tiče Tekkena ja recimo obožavam Asuku i mislim da sa njom poznajem jedno 90% poteza :)

Vrh Dno