Šta je novo?

PES 2010

Sta nema podrsku za full HD rezoluciju, pa jel' ovi Japanci retardirani????

Nije nas najveci klub opet u igri, zaboravili da stave Partizana, a Cigani imaju ugovor sa Konamijem do 2012.

:laugh:Vjerovatno zato i nisu stavili smrdizan,preveliki je za igru...svejedno ja odoh da igram sa zvezdom a ti cekaj neki patch :wave::banana:

Nije nas najveci klub opet u igri, zaboravili da stave Partizana, a Cigani imaju ugovor sa Konamijem do 2012.

Konami nikad nije bio poznat po tome što bira klubove po snazi, već po tome koliko novca treba izdvoji za licencu :) Što se tiče Zvezde, odlučujući je bio Pixi faktor.

:laugh:Vjerovatno zato i nisu stavili smrdizan,preveliki je za igru...svejedno ja odoh da igram sa zvezdom a ti cekaj neki patch :wave::banana:

Kada nema Partizana, dobra je i mogućnost da treseš Zvezdu, što je bar lako :)

Poslednja izmena:
Ali sada je prebrzo. Fudbal u stvarnosti nije ovako brz.

Posle duzeg igranja ovog pesa mogu zakljuciti da je ko 09 verzija sa lepsom grafikom ****m im ja mater demo je bio fantastican po meni ma ne verujem sta su uradili glupi japanci klosari:D Kontrola suta ocajna znaci ocajna ma demo je cudo od fudbala ja ne verujem jos,jos sto je najgore ovde su golmani jos gluplji.Zvezde su opet zvede ko u 09 ja sa patom 3 4 igraca presisam ko lamborgini ,a to u demou nema bre sanse.Ni jedna utakmica sad protiv kompa nije mi bila draz ,a u demou svaka ovde znam da cu sa patom odraditi poso a,a u demou lepo lagano akcija jojjjjjjjjjjjjjjjj sta uradise daj da kupim ps3 i fifu da igram ako je toliko dobro pes je u kurcu treba biti realan;)
molio bi admine da ne obrisu post jer je ovo realan post za botove koji prave pes;)

Poslednja izmena:
Pa ti posalji njima na mail ovo a ne ovde, posto ovde niko ne radi za konami :)

Posle duzeg igranja ovog pesa mogu zakljuciti da je ko 09 verzija sa lepsom grafikom ****m im ja mater demo je bio fantastican po meni ma ne verujem sta su uradili glupi japanci klosari:D Kontrola suta ocajna znaci ocajna ma demo je cudo od fudbala ja ne verujem jos,jos sto je najgore ovde su golmani jos gluplji.Zvezde su opet zvede ko u 09 ja sa patom 3 4 igraca presisam ko lamborgini ,a to u demou nema bre sanse.Ni jedna utakmica sad protiv kompa nije mi bila draz ,a u demou svaka ovde znam da cu sa patom odraditi poso a,a u demou lepo lagano akcija jojjjjjjjjjjjjjjjj sta uradise daj da kupim ps3 i fifu da igram ako je toliko dobro pes je u kurcu treba biti realan;)
molio bi admine da ne obrisu post jer je ovo realan post za botove koji prave pes;)

Koju si ti osnovnu skolu isao? :)

To je nesto onda do PC verzije i Vsync-ova i qraca i palaca, PS3 verzija je cak i za nijansu sporija od demoa.

ma nije prosto na pcu je fudbal ubrzan u odnosu na demo ,a to nije trebalo da se uradi jer se gubi draz bar ja tako mislim:D
Evo na primer igram na top player i igro sam si milanom utakmicu i ja mislim da sam an 4 utakmice dao gol u prvoj minuti znaci lopta levo ka patu pato probije nabac i pipo gol i sta da igram posle:S:

Poslednja izmena:
ma nije prosto je fudbal ubrzan u odnosu na demo a to nije trebalo da se uradi jer se gubi draz bar ja tako mislim:D

Pa jesi procitao/razumeo sta sam napisao? PS3 full verzija je sporija od demoa.

Pa jesi procitao/razumeo sta sam napisao? PS3 full verzija je sporija od demoa.

razumeo sam te sta si reko nego ja ne razumem sto im je trebalo uopste da ubrzavaju full u odnosu na demo na pc:)
Ps3 nemam bas bi volio da vidim koliko je to sporije ako je tako uopste.

Poslednja izmena:
Ljudi, ako moze pomoc bio bih vama zahvalan. Kako da reshim black screen prilikom stratovanja igre? Probao sam sve i svashta ali ne ide... Molim vas pomagajte...:wall:
Ja se nadam da ovoga puta nisam promashio temu...

Win 7 32 bit RTM. Probao sam razne stvarchice.... Nece pa nece...:mad:

Jel moze neko da potvrdi da nema podrsku za Full HD rezoluciju, skinuh ga, a ako je tako necu ni da ga instaliram iz principa.

Nece. Probao sam sve moguce compatibility-je i nece da mrdne. Pet lekova sam skinuo i nece... Ja ne znam shta je...?!?!?!?

Ma nista eh jaka pomoc vrlo je tesko znati sta je jer si jedinstven slucaj nema takvih slucajeva bar ne jos pa odma ciljam na windows;)

Pa pazi kad i nisam jednistven sluchaj. Chitam po stranim forumima da gro ljudi ima ovaj problem, s tim shto josh niko nije provalio do chega moze da bude. Neki kazu driveri, neki da je do win-a, opet drugi kazu da je do leka itd... ja stvarno neam pojma... ;)

Pa pazi kad i nisam jednistven sluchaj. Chitam po stranim forumima da gro ljudi ima ovaj problem, s tim shto josh niko nije provalio do chega moze da bude. Neki kazu driveri, neki da je do win-a, opet drugi kazu da je do leka itd... ja stvarno neam pojma... ;)

I nisi jedini,ja sam juce takodje skinuo "black screen verziju" i nista nije pomoglo pa sam nocas opet teglio net i kupio ispravnu verziju koja radi bez problema.inace sumnjali su i na ati i na nvidia karte,pa driveri,pa windows...jednostavno los izbor shop-a!

Na kom monitoru igras i jesi li probao da stavis najnovije drajvere za graficku? Meni uredno nudi 1680x1050, samo sto imaju 16:9 i 4:3 format tako da zbog 16:10 monitora imam dve crne strafte gore i dole.

resjw.jpg

Destikliraj to LB i neces imati crne strafte u igri.;)

Jel moze neko da potvrdi da nema podrsku za Full HD rezoluciju, skinuh ga, a ako je tako necu ni da ga instaliram iz principa.

Kod mene ima Full hd 1920x1080, nije mi jasno sto kod nekih nema...

@branaaa Ako deaktivira LB bice razvuceni igraci posto je aspect ratio 16:9 a rez 16:10, bolje je ukljuciti to ako se igra na 16:10 rezoluciji...

Meni se dopada ovo sto je PES 2010 brzi od 2009-ke. Zatim ne postoji ono sto mi se javljalo u '08 i '09 da mi "secka" prilikm neke brze akcije, zakljucan je na 60fps i radi veoma tecno. Uskoro uzimam Xbox kako radi tamo PES 2010?

Nazad
Vrh Dno