- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
8:5 je 16:10...
Sta nema podrsku za full HD rezoluciju, pa jel' ovi Japanci retardirani????
Nije nas najveci klub opet u igri, zaboravili da stave Partizana, a Cigani imaju ugovor sa Konamijem do 2012.
Nije nas najveci klub opet u igri, zaboravili da stave Partizana, a Cigani imaju ugovor sa Konamijem do 2012.
:laugh:Vjerovatno zato i nisu stavili smrdizan,preveliki je za igru...svejedno ja odoh da igram sa zvezdom a ti cekaj neki patch :wave::banana:
Ovo ide u "save" folder?O, pa tebi su i prezimena Zvezdinih igraca ispisana cirilicom!Pojavio se OF, ima i imena i sredjene grbove. Izvol'te isti...:d
Ovo ide u "save" folder?
Sta nema podrsku za full HD rezoluciju, pa jel' ovi Japanci retardirani????
Mnogo je igra brza nego demon i to mi se uopste ne svidza.
Ali sada je prebrzo. Fudbal u stvarnosti nije ovako brz.
Posle duzeg igranja ovog pesa mogu zakljuciti da je ko 09 verzija sa lepsom grafikom ****m im ja mater demo je bio fantastican po meni ma ne verujem sta su uradili glupi japanci klosariKontrola suta ocajna znaci ocajna ma demo je cudo od fudbala ja ne verujem jos,jos sto je najgore ovde su golmani jos gluplji.Zvezde su opet zvede ko u 09 ja sa patom 3 4 igraca presisam ko lamborgini ,a to u demou nema bre sanse.Ni jedna utakmica sad protiv kompa nije mi bila draz ,a u demou svaka ovde znam da cu sa patom odraditi poso a,a u demou lepo lagano akcija jojjjjjjjjjjjjjjjj sta uradise daj da kupim ps3 i fifu da igram ako je toliko dobro pes je u kurcu treba biti realan
molio bi admine da ne obrisu post jer je ovo realan post za botove koji prave pes![]()
Koju si ti osnovnu skolu isao?![]()
Ali sada je prebrzo. Fudbal u stvarnosti nije ovako brz.
To je nesto onda do PC verzije i Vsync-ova i qraca i palaca, PS3 verzija je cak i za nijansu sporija od demoa.
ma nije prosto je fudbal ubrzan u odnosu na demo a to nije trebalo da se uradi jer se gubi draz bar ja tako mislim![]()
Pa jesi procitao/razumeo sta sam napisao? PS3 full verzija je sporija od demoa.
Ljudi, ako moze pomoc bio bih vama zahvalan. Kako da reshim black screen prilikom stratovanja igre? Probao sam sve i svashta ali ne ide... Molim vas pomagajte...:wall:
Ja se nadam da ovoga puta nisam promashio temu...
Win 7 32 bit RTM. Probao sam razne stvarchice.... Nece pa nece...![]()
Nece. Probao sam sve moguce compatibility-je i nece da mrdne. Pet lekova sam skinuo i nece... Ja ne znam shta je...?!?!?!?
e stvarno ne znam sta moze biti mada vrlo moguce ti novi losi windowsi pa te on zeza![]()
Moguce da je do win-a, mada sve ostale igre rade ok... Ko ce ga znati... Hvala u svakom sluchaju...![]()
Ma nista eh jaka pomoc vrlo je tesko znati sta je jer si jedinstven slucaj nema takvih slucajeva bar ne jos pa odma ciljam na windows![]()
Pa pazi kad i nisam jednistven sluchaj. Chitam po stranim forumima da gro ljudi ima ovaj problem, s tim shto josh niko nije provalio do chega moze da bude. Neki kazu driveri, neki da je do win-a, opet drugi kazu da je do leka itd... ja stvarno neam pojma...![]()
Na kom monitoru igras i jesi li probao da stavis najnovije drajvere za graficku? Meni uredno nudi 1680x1050, samo sto imaju 16:9 i 4:3 format tako da zbog 16:10 monitora imam dve crne strafte gore i dole.
![]()
Jel moze neko da potvrdi da nema podrsku za Full HD rezoluciju, skinuh ga, a ako je tako necu ni da ga instaliram iz principa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari