Evo dok cekate.
U Fifi nas ni nema.
Nisu nas ni u PES ovakve trebali stavljati...Stvarno grozota,ajde da su bar imena tacna,nego dresovi smece imena takodje...:wall:
Joj vi ko da ste juce poceli igrati PES. Malo strpljenja, bice patch uskoro.
Jbm mu misa, zar nisi clan nekog privatnog torrenta/trackera ?
Ja sam skinuo za bukvalno 6-7 sati, pustio sam ceo downoad sto imam, tj. svih 180-190kbps.
A javni trackeri su kapiram prenatrpani, sacekaj dan-dva, da bude vise seedera.
kuku lele ja kupio u ruskoj prodavnici pa mi cela igra na ruskom
moze li se to promeniti il da kupujem drugu verziju?
Kupi "ponovo napunjen" verziju i nema glava da te boli.
Pa, nije baš da je tako. Maksimalna rezolucija koju mogu da namestim je 1280x720. Prokleti japanci, pa zar kod njih ne postoje veći monitori??? Ipak neću da igram ovo dok oni hakeri sa GamingAcessa ne isprave ovu (svake godine istu) glupost. Srećom, naš najveći klub je opet u igri. :-devil-:
Pa, nije baš da je tako. Maksimalna rezolucija koju mogu da namestim je 1280x720. Prokleti japanci, pa zar kod njih ne postoje veći monitori??? Ipak neću da igram ovo dok oni hakeri sa GamingAcessa ne isprave ovu (svake godine istu) glupost. Srećom, naš najveći klub je opet u igri.
Pa, nije baš da je tako. Maksimalna rezolucija koju mogu da namestim je 1280x720. Prokleti japanci, pa zar kod njih ne postoje veći monitori??? Ipak neću da igram ovo dok oni hakeri sa GamingAcessa ne isprave ovu (svake godine istu) glupost. Srećom, naš najveći klub je opet u igri. :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari