zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
@byMaX
Naravno da je tako, ovo je cito zezanje na njegov racun, tek da ima sta da pise kada se bude vratio. Precesto mu se desava da iznosi nekakve rezultate bez argumentacije, ipak se od njega vise ocekuje ili bi bar trebalo da bude malo temljniji od obicnih korisnika, zar ne? narocito kada znamo da je naklonjen AMD-u, radi za njih sigurno nece da bude naklonjen Intelu ili Nvidiji.
@Bogda
Opusti se malo nije smak sveta, ja volim da se ponasam kao dete uzivam u tome, ali ipak sta god da napisem to je tacno, zato sto sam pre toga proverio xxxxx puta, ono sto ne znam pitam kao i svako dete a ti bi mogao nesto da naucis od deteta, koristi ce ti
kao sto bi ja recimo ja mogao od tebe da naucim drugaciji stil pisanja itd.

@mcrazy
Ovo nisam znao, nikada nisma probao, hvala za info
@Rapture
Lepo receno
Naravno da je tako, ovo je cito zezanje na njegov racun, tek da ima sta da pise kada se bude vratio. Precesto mu se desava da iznosi nekakve rezultate bez argumentacije, ipak se od njega vise ocekuje ili bi bar trebalo da bude malo temljniji od obicnih korisnika, zar ne? narocito kada znamo da je naklonjen AMD-u, radi za njih sigurno nece da bude naklonjen Intelu ili Nvidiji.
@Bogda
Opusti se malo nije smak sveta, ja volim da se ponasam kao dete uzivam u tome, ali ipak sta god da napisem to je tacno, zato sto sam pre toga proverio xxxxx puta, ono sto ne znam pitam kao i svako dete a ti bi mogao nesto da naucis od deteta, koristi ce ti
A sad kad smo konstatovali da i od dece moze po nesto da se nauci da cujem sta su nebuloze? Kada nekome kazes da pise nebuloze znaci da znas nesto sto taj neko kome se obracas ne zna, pa da cujem? Mozda sam ja dete ali nikome nikada nisam rekao da pise nebuloze ili se obracao na taj nacin, barem ne ozbiljno kao ti meni, pritom me ne znas a kada nekog ne poznajes kultra nalaze da mu se malo uctivije obracas, cak i ako je dete u pitanjuO sadržini postova ne diskutujem, mada i tu ima nebuloza, ali sada mislim isključivo na stil pisanja.
@mcrazy
Ovo nisam znao, nikada nisma probao, hvala za info
@Rapture
Lepo receno
Poslednja izmena: