SeRPeNT
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2005
- Poena
- 320
mail?
btw imas options kad instaliras...
Sorry sve gotovo, ako sam te iscimao izvini.
Hvala
mail?
btw imas options kad instaliras...
Kameleon je hit sadstavi njega i kasce ti se samo...
Btw hajde pomagajte, sta bih mogao da probam - slabo se razumem u unix, a posle updatea mi ne radi mreza... Tj net. Probao sam da ponovo instaliram drajvere za mreznu ali bez uspeha... Mozda se nisu zaista ni instalirali ponovo? (probao direktno iz MAC OS-a)
da li postoji neki nacin da ga isforsiram da snimi drajvere?
Hvala puno !
Lep je, samo sto ni za njega ne mogu d pronadjem gde mogu da editujem sta podize. Ajd daj resenje kad si ga preporucio![]()
You will have an option for hiding unwanted partitions in the next release![]()
Kameleon je hit sadstavi njega i kasce ti se samo...
Btw hajde pomagajte, sta bih mogao da probam - slabo se razumem u unix, a posle updatea mi ne radi mreza... Tj net. Probao sam da ponovo instaliram drajvere za mreznu ali bez uspeha... Mozda se nisu zaista ni instalirali ponovo? (probao direktno iz MAC OS-a)
da li postoji neki nacin da ga isforsiram da snimi drajvere?
Hvala puno !
kul! hvala puno! skidam iPC OSx86 Universal 10.5.6 Final ISO to bi trebalo da je to![]()
hahah nemo' da me zezate sadjel to treba da skinem ili jok?
![]()
da odgovorim sam sebi
kucah malo na guglu mac os x freeze i imam sta da vidim. izgleda nije problem u tome sto sam instalirao na obican pc, jer kolko vidim mnoooooogo vise je vlasnika mac-ova koji kukaju na ovaj problem. jel ovo taj os koji je svetlosnim godinama ispred windows-a? :d
imam jedan problem (iPC 10.5.6), mada to se javljalo na svim verzijama koje sam probao: pocev od neke davno 10.5.2, preko iDeneba 10.5.5, sadasnjeg iPC 10.5.6 pa i snow leopard 10.6.
elem, kad se podigne - radi kako treba. medjutim postoji dobar procenat podizanja kad se jednostavno ukoci cim se pojavi jabuka na ekranu (a pre nego sto se pojavi loading kruzic ispod jabuke). onda moram da drzim dugme dok se ne ugasi pa ponovo.. jel ima leka tome? i jel imate vi taj problem?
stavio sam ga na laptop, znaci niht overclock![]()
da odgovorim sam sebi
kucah malo na guglu mac os x freeze i imam sta da vidim. izgleda nije problem u tome sto sam instalirao na obican pc, jer kolko vidim mnoooooogo vise je vlasnika mac-ova koji kukaju na ovaj problem. jel ovo taj os koji je svetlosnim godinama ispred windows-a? :d
stavio sam ga na laptop, znaci niht overclock![]()
Probaj metodom eliminacije, ako ti se to chesto deshava, jednostavno povadi sav vishak hardvera pa dodaj jedan po jedan, mozda nesto nije kompatiblino.
Nisam citao kakav problem imas ali mogu da ti kazem da posle cca 4 godine koriscenja Mac OS-a, najiskrenije i bez zelje da zvucim kao drveni advokat Apple-a, nije mi se desilo da mi se sistem skuca u toku rada ili boot-a. Jednom, i samo jednom sam doziveo crni ekran smrti jer je hard disk bio pred umiranjem, i jednom i samo jednom sistem nije hteo da se podigne (Leopard) zbog moje greske - setovao sam totalno nenormalne dozvole nad svim sistemskim fajlovima, greskom, i nije bilo nacina da popravim taj problem pa je pala reinstalacija sistema.
Probaj malo da radis u OSX-U, kasce ti se samo. ,)
Svejedno, tebi najverovatnije kuca zbog nekog falicnog drajvera. Mogao bi da dodas switch prilikom boota ne bi li video sta je u pitanju.
neogeo, pa previse stvari si instalirao, svasta moze da bude, instaliraj samo chipset i ps2 tastaturu...
neogeo, pa previse stvari si instalirao, svasta moze da bude, instaliraj samo chipset i ps2 tastaturu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari