Da li uzeti Samsung LE46A551 za 96 tisuća ili pak LG 42LH5000 za hiljadu manje? Samsung sam video u radnji, deluje sasvim OK, dali bi mi baš taj primerak koji je radio cca mesec dana na polici, uz eventualni popust od 2-3%, a LG bih morao da naručujem (najverovatnije Tehnomanija...). Hvala na odgovorima...
Jel može jedna preporuka? (da ne otvaram novu temu)...budžet : 60k ...daljina : 3m...gledaće se: PTT-KDS što analogno što digitalno...i naravno HD filmovi... (što 720p što 1080p
Jedino što sam ja našao je neki LG 37" LCD Full HD u Tehnomaniji na akciji...mada vidim da mnogi pljuju 37" dijagonalu... ?
To je ipak polovan televizor. Ali ako ti ne smeta idi definitivno na 46 A551, em je bolji televizor em je veca dijagonala.
Dobro pogledaj koji je DVB-T tjuner na jednom i na drugom tv-u. Na mojoj PQ3000 imam DVB-T mpeg4 a koliko vidim da se ljudi zale na A656 koji ima mpeg2. LG LH5000 ima mpeg4. Em je LG 2009 model.
Definitivno 42 B450 plasma , uveliko vec pricamo o tom modelu.
"Pljujemo" 37 inca dijagonalu kod samsunga zbog AU Optronics(AUO) i Chi Mei Optoelectronics(CMO) panela.
Ne znam sta da ti kazem. Ja sam svoj tv narucio preko Tehnomarket-a da mi donesu (iz BG-a u NS). Imali su samo izlozen, taj nisam hteo pa sam ih pitao da vide gde ima i da ga poruce ako moze. Iskreno ako ces se zadovoljiti sa b430 zasto da ne, mada kod mene nikad nije palilo ono cuvam za nesto bolje. Dva puta imao po 600e za laptop i uvek cekao nesto bolje, prvi put kupio nesto deseto i nisam uspeo uskoro opet da skupim a drugi put kupio tv (jos uvek sam bez laptopa).A valjda ce i do Kragujevca skoro neki DTV signal,a u 5-6god. 200% ce ga biti (u ovom trenutku u NS-u hvatam na LOGU3 4 DTV kanala a ni jedan analogni). Skoro 90% ljudi je za Samsung i ja sam se lomio izmedju njega i LG-a. Prevagnuo LG.
Vidim da preporucujes plazmu b450, da li isto vazi i za b430, sto 42 sto 50"? Puno hvala na odgovorima, btw :wave:
Jel stoji preporuka za ovu plazmu ? (budžet i potrebe u prošlom postu na prošloj strani) Čitao sam par tema Plazma vs LCD...vidim da plazma ima malu rezoluciju (1024x768) ali kapiram da je skroz druga tehnologija...pa ako još neko preporuči dotični...da se kupuje onda
Dakle...kako će na dotičnom da izgledaju HD filmovi ? I s obzirom da planiram da okačim TV na zid...da nije malo pretežak? 30kg ?? a LCDi su recimo 16-18kg... ?
I za to imamo diskusiju na plasma vs lcd threadu, poslednja strana.
... No, to ne menja moju dilemu, zapravo da li se zaista moze videti (znatna) razlika izmedju plazma displeja od 50.000 i LCD-a od 95.000 dinara, koja bi u isto vreme opravdala razliku u ceni...
Upucujes me na temu plazma vs LCD, ali pitanje se odnosi samo na plazmu, odn. na to da li sve pozitivno sto si rekao o modelu b450 u principu vazi i za model b430? Hvala.
Daj link.
Na tu temu sam te uputio jer tamo trenutno imamo diskusiju o razlikama izmedju B430 i B450. Ne bih da se ponavljam stalno, tamo ces naci sve informacije koje ti trebaju.
Za ovo.
Doslo vreme da se kupi LCD TV, e sad. Budzet ce biti do 50 000 dinara otprilike.
Razdaljina sa koje gledam bi bila od 2.5 do 3.00 metara.
Zato sto imam lose iskustvo sa LG uredjajima (monitor mi riknjavao vise puta, mikrotalasna takodje, itd.) voleo bih da ga izbegnem, sem ako je sa njihovim televizorima drugacija situacija.
Uzeo bih neki model od 32", ili 37" ako moze nesto za te pare.
Koristio bih ga za IPTV, na pocetku mozda SD kablovska, kao i za gledanje HD filmova.
E sad, ja ne verujem da moze neki FullHD za te pare sa dijagonalom od 37" da se uzme, tako da moze i HD Ready, zato sto ako sam dobro razumeo, sa te razdaljine i necu primetiti neku veliku razliku izmedju 1080p i 720p.
Cena bi morala da bude oko 45-50000. Nikako vise, jer je i ovo malo iznad budzeta.
I jedno pitanje. Zato sto bih uskoro trebao i laptop da kupim, kako bih mogao HD filmove da gledam na tom TV-u? Da li laptop treba da ima neke posebne prikljucke? Takodje, da li obican DVD player moze da pusta HD filmove ako ih narezem na DL DVD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari