Alo bre ljudi monitor je nesto u sta gledate 100% vremena provedenog za racunarom, nema dela racunara koji ima toliku interakciju sa Vama, Vasim ocima...
Oci su Vase i treba ih cuvati, kapiram ja da je situacija u zemlji takva da je svaka kinta bitna, ali zar je cena reper za monitor.
Iako je VELIK, iako kosta MALO, on i dalje nije KVALITETAN.
Ovde korisnici iznose prve impresije i porede OVAJ monitor sa onim sto su imali ranije, a koliko vidim vecina je imala neke 17"ce pa im ovo dodje ko da iz Fice sednu za Mercedes, ali verujte mi nije pre ce biti neki polovni Opel.
Tada kad ste kupovali 17"ce za cca 150-190E ja sam moj 20" wide monitor platio 330E, razlika nije bila samo zbog velicine nego zbog kvaliteta i mogucnosti samog monitora.
Tada sam platio vecu razliku u ceni zato sto se monitor kupuje za duze vreme (prethodni sam koristio 3½ godine) i ne menja se kao grafika svakih godinu dana, kupis neku od 100E pa je seledece godine prodas za 50-70 i uz srazmerno malu doplatu ponovo kupis neku iz klase 100E.
Vidim takodje da se mnogi rezonuju nema bolje za te pare, jeste tacno ali nema ni gore, sve je manje vise u toj budzet klasi tu negde, par hiljada dinara gore dole, bar bi tako trebalo da je po specifikacijama ali u stvarnosti nije bas tako...
Ovo je tezak entry level monitor iz klase 24"HD i nista vise.
Jednostavno sam misljenja da je bolje imati neki kvalitetniji 22" nego ovakav 24", zasto?
Pa za odgovor procitajte pomno temu od pocetka do kraja.