Nisam primetio Banetovu poruku. To je taj prg.
Ja sam stavio
Battery status, stoji u notifications i prikazuje procenat koliko je baterija popunjena. Koristi podataka iz onog sistemskog battery info. Ovaj standardni grafički pokazivač baterije je toliko neprecizan da mi se juče desilo da pokazuje ~3/4, a meni iskoči poruka 5%.
Da li je moja baterija loše kalibrisana ili je do telefona, recimo jutros sam na 61% čitao nešto preko 20minuta, a kada dođe ispod 20%, samo iscuri...
Danas mi se prvi put desilo da se telefon resetovao. "Tapnuo" sam Direct SMS link (pokreće chompSMS) i mob se jednostavno resetovao.
Juče mi se desilo da sam u nekoliko navrata bio nedostupan. Poruke mi sve vreme stižu, a kada me neko pozove, nedostupan. Neke poruke o nedostupnsoti nisu ni stigle, neke su stigle odmah (a i dalje sam nedostupan), a neke tek posle sat vremena...posle reseta (off/on) momentalno postanem dostupan.
Ovo je možda i do mreže, ali pratiću narednih dana...
Koliko često je potrebno resetovati Android?
Počeo sam i da praktikujem da čim nekoga pozovem, kliknem lock taster, pošto ako prislonim telefon na uho/lice, ko zna šta sve ispritiskam i dešava mi se da pukne veza...ali nisam siguran da li je zbog mog pritiskanja.