Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Mislim da se vise radi o lenjosti nego o tehnickim nedostacima mreze. Evo moje statistike za kvalitet veze a nemam tehnickih mogucnosti za iptv:

293ygox.jpg

pa kako da imas IPTV uz takav max. upload????

Meni je up na modemu setovan na 510 Kbps

Jel oni dolaze da instaliraju opremu u svakom slucaju ili mogu da naglasim da mogu i sam.I jos nesto posto ja imam onaj huawei (belo -rozi) modem,moram li da menjam ili moze i on.

Neka informacija iznutra, je da od 1.10. stizu novi stb-ovi i novi ruteri sa kojima ce moci iptv da ide na 2 tv-a... Ne znam detalje, ovo je, naravno, neprovereno i nezvanicno, a source je iz telekoma...

Je li to potvrdjeno ovo u vezi mogucnosti gledanja 2 razlicita programa preko 2 TV-a ?
Uzimati IPTV za 1 TV nema smisla.

ja sam cuo da ce od jeseni da uvedu novu mogucnost koriscenja 2 STB-a tj. dobijes jos jedan STB i prikacis na drugi TV, a na modemu u port 4... :)

hoce li biti neka doplata za tu mogucnost ili ?

ne znam, al sam cuo da trenutno testiraju rad sa 2 STB-a, i jos su rekli da ce uvesti HD kanale do kraja godine. Pa ce valjda dobiti nove STB-ove za HD i uvrstiti ih kao u HD paket, jer rad 2 STB-a testiraju sa trenutnim modelima...

Neka mi neko kaze samo, u opciji video na zahtev ima filmova koji su 0,00RSD-a.
Da li to znaci da se neplacaju. Da ne bude posle gledao a platio, za te filmove.

Kompletan HBO Digital u okviru videa na zahtev je besplatan ukoliko imas uplacen HBO, a kako mi jos uvek imamo HBO besplatno (zbog promo perioda do kraja godine) i HBO Digital nam je automatski besplatan.

Kompletan HBO Digital u okviru videa na zahtev je besplatan ukoliko imas uplacen HBO, a kako mi jos uvek imamo HBO besplatno (zbog promo perioda do kraja godine) i HBO Digital nam je automatski besplatan.

oces da kazes da IPTV ima VOD pristup HBO filmovima? nisam primetio tu pogodnost

Cekaj, cekaj, znam da su oni 0,00 RSD filmovi besplatni, ali hoces da kazes da su zbog promo perioda besplatni i oni koji imaju cenu vecu od 0?
Jel to provereno? Da se ne rasturim od gledanja filmova i da mi stigne racun od par hiljada dinara vise:D

Ja sam par komada pustao i nije bio veci racun. Ali nije mi jasna jedna stvar, drugar je skoro uveo IPTV i radi mu i HBO i Comedy kompletan paket, ali nema nijednog filma besplatno. Sve je preko 0.

pa po defaultu nije aktivan paket HBO digital, moras rucno da ga aktiviras i onda imas pristup besplatnim filmovima sa HBO-a :)

Cudno, sad sam probao kod mene i svi filmovi u 'Video na Zahtev -> HBO Digital' imaju cenu 0.00. Inace koristim IPTV kao promotivni paket jos od Juna meseca.

Jel omogucio Telekom IPTV za 2 tv? Ima li nekog nagovestaja za HD?

Neki su me pogresno razumeli, samo filmovi i serije u okviru HBO Digital paketa su besplatni (kod njih i pise da je cena 0 din.), a ovo je samo deo VOD ponude koja postoji. Neko je vec gore napisao kako da se ukljuci HBO Digital ako vam vec nije ukljucen.

@gvlada
Nije jos i jos uvek samo price.

sad će još malo kad stigne drugi operater i kad sbb pređe na cisco uređaje sa slovencima. ima odma telekomovci da se ukake i da se poboljšaju.
nego imate li vi na iptv-u Sci Fi?

Jeli iko zna dali cemo mi sa starim stb-ovima moci da ih menjamo za ove nove (ako ikada ubace hdtv podrsku) ? Pitam iz razloga jer zamena mt882 za hg510/520 nije bila moguca sem ako ne prijavis da ti je crkao mt882 ili imas neku vezu ili je onaj sa druge strane zice izuuuzetno raspolozen!

Mislim da ce postaviti neki uslov da potpisemo ugovor na 2godine ili tako nesto.

Nazad
Vrh Dno