Nikako mi nije jasno kako likovi sto imaju slicne masine imaju drugaciji fps ovaj ima 60 zakucano ovome pada na 20 30 sta je tu fora...
190.64 W7 x64
Pobao sam ove zadnje drivere pije 2 tjedna ali mi ne spuštaju taktove, pa sam vratio 185.85.
Meni je jedino žao što nema opcije za Pit Stop i kvalifikacija.
Imamo slichne graficke, isti OS i kod mene kolko sam primetio obara klok. Jel imas neki monitoring sofware u pozadini, probaj da ga iskljucish. Jedino igre sa physics-om zabodu klokove u 3d, tako da, restartujes komp i problem reshen. U Shiftu mi recimo obara klok.
Koje ti imaš drivere i kako ti radi Shift
Ja sam na Xp-u SP2 i imam 185.85 drivere i kad sam pogledoa tvoje slike tebi punu bolje ide nego meni. Kod mene na nekim stazama fps pada na 45.
Pobao sam ove zadnje drivere pije 2 tjedna ali mi ne spuštaju taktove, pa sam vratio 185.85.
mene je ovako kad zapocnem karer nista ne vidim.. ima li kakvo resenje za ovo?(vista sp1)
Ja igram preko tastature i to Easy i več su mi neke staze preteške, probao ma medium tu ne mogu nikoga pobijediti.Meni je to nekako preteška igra za igrati na tastaturi.
Sada sam i ja vratio 185.85. Ni meni ne obara clock-ove kod 190.64 a to sam ubrzo i primetio te vratio ove..
Mada meni isto radi sa oba driver-a. Ne znam da li moze procesor igra ulogu ..
mene je ovako kad zapocnem karer nista ne vidim.. ima li kakvo resenje za ovo?(vista sp1)
Instalirao sam igricu na Win 7 32bit, ali kad pokrenem igricu samo mi izadje crn ekran i ni da mrdne. Jel zna neko mozda resenje? Hvala unapred.
Hvala mnogo, pokrenuo sam.
Samo mi nije jasno zasto mi fps ide izmedju 25-30, sve na high, max rezolucija, masina iz potpisa.
Svi koji imate problema sa FPS obavezno pogledajte da vam u podesavanjima ne stoji windowed nego FULLSCREEN! Meni je iz nekog razloga to stavio prvi put i to je drasticno oborilo fps. Sada radi od 35-55 fps. Ne osecam frame drop i dobro je.
Jedno pitanje: koje su kontrole na PS3 kontroleru. Imam ps2 gamepad pa hocu da ga podesim. Na tastaturi igrati je mazohizam, ipak je ovo vise simulacija nego arkada.
Sada sam i ja vratio 185.85. Ni meni ne obara clock-ove kod 190.64 a to sam ubrzo i primetio te vratio ove..
Mada meni isto radi sa oba driver-a. Ne znam da li moze procesor igra ulogu ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari