Šta je novo?

Gran Turismo 5

Da, generalno ta optika je problematicna tehnologija, nikako se to ne treba prepisati samo SONY-ju. Ja sam ocekivao za PS3 neki novi format, pouzdaniji, neki flash, kartice ili slicno, samo pitanje je da li je uopste poudanije kad cita sa njih non stop, kao i diskovi. Sve zavisi koliko i igras, ako svakodnevno po par sati, onda ***.. ali u par godina zameniti laser je smesno, malo je skuplji od pretplate za Live :)

Ma stari je to problem, meni riknuo laser na Sony muzickom stubu posle godinu dana krajem 90-ih :).

Da, generalno ta optika je problematicna tehnologija, nikako se to ne treba prepisati samo SONY-ju. Ja sam ocekivao za PS3 neki novi format, pouzdaniji, neki flash, kartice ili slicno, samo pitanje je da li je uopste poudanije kad cita sa njih non stop, kao i diskovi. Sve zavisi koliko i igras, ako svakodnevno po par sati, onda ***.. ali u par godina zameniti laser je smesno, malo je skuplji od pretplate za Live :)
Pitanje je sta znaci pouzdano,sve masine se kvare neke vise,neke manje.Ali ne bih rekao da je optika problematicna tehnologija.:)

Pa to valjda na sigurno, ako bude ranije, josh bolje....

Ja sam vam presekao ruke pa vi gledajte.. :)

Jedno je da je on neupotrebljiv zato shto je netkod uzasan jer su ga zbrzali, a drugo to shto nema neke opcije namerno jer shta onda ostaje za full GT5.

A kada saberemo jedno i drugo, dobijemo cinjenicu da je Multiplayer apsolutni sh**.

Poslednja izmena:
Slazem se potpuno, zato ga i ne vozimo i chekamo full GT5 :)

Plasim se da cu svo vreme online podsvesno razmisljati o tom "catch-up" sistemu, cak i na serverima gde je ugasen.. Da mi je da vidim tog pametnjakovica koji je to smislio.. kako su to uopste isprogramirali *** :)

Plasim se da cu svo vreme online podsvesno razmisljati o tom "catch-up" sistemu, cak i na serverima gde je ugasen.. Da mi je da vidim tog pametnjakovica koji je to smislio.. kako su to uopste isprogramirali *** :)

Ma to je bre realnost, napali se covek nekada, pa vozi kao lud :).

A ja ne znam što se trudiš da postuješ u ovoj temi, kad svi znamo da ti GT5 neće biti dobar. Voliš da se družiš ili šta?

Poslednja izmena:
A ja ne znam što se trudiš da postuješ u ovoj temi, kad svi znamo da ti GT5 neće biti dobar. Voliš da se družiš ili šta?

Pa cekaj Bane i vi postujete u xbox 360 temi, a zna se da vam nijedna od tih igara(Forza 3 na primer) nece biti dobra.
Kakva je razlika izmedju vas i Borisa?

Pa bice mi dovoljno dobar cim ga uzimam zar ne? :) Valjda smem da izrazim nezadovoljstvo nekim ociglednim manama i glupostima.. ili samo smemo da pricamo o savrsenosti GT-a i japanske autoindustrije i kako oni izvuku 600 konja iz 1.8 motora :)

@ ranko

Salis se? Sjajno, bas ovih dana gledam i ne verujem koliko mi se svidja :)

15437703914aaa54a6062bf264732299_extreme.jpg

17555623564aaa54a64c194561242200_extreme.jpg

Ako planiraju da ga ubace u igru sad je verovatno kasno, verovatno putem DLC-a..

@ driver

Izvini parking masteru :d

Poslednja izmena:
@ ranko

Salis se? Sjajno, bas ovih dana gledam i ne verujem koliko mi se svidja :)

Ako planiraju da ga ubace u igru sad je verovatno kasno, verovatno putem DLC-a..

A automobili su inache dobri ili loshi koliko je dobar njihov dizajn ? :) I ti prichash o simulacijama i trkanju :), zato i vrtish krugove zbog drugih, umesto da vozish za sebe ;)

Poslednja izmena:
A automobili su inache dobri ili loshi koliko je dobar njihov dizajn ? :)

Naravno da ne, ali je jedan od razloga zasto se voli neki automobil.. Sigurno nisi drzao poster Corolle na zidu kad si bio klinac, ili japanskih svecica.. Japancima svaka cast na tehnologiji i znanju oko motora, ali njihovi automobili svakako ne dizu dlake na ruci sto se tice dizajna.. Opet solis bezveze :)

Da, a to sluzi chemu ? :)

Ja se nisam lozio na ferarije ni kad sam bio klinac, nisam ni kachio bilo kakve postere. A shto se tiche dizajna, od ovoga mi je lepshi NSX-R, Skyline R34, RX-7, i gomila drugih budzenih japanaca koliko je i ovaj nabudzen. Shta je lepo kod ovog mercedesa osim shto se nije promenio 50 godina, da pishe Hyundai niko ga ne bi ni pogledao :) A oni chim promene dizajn dobiju ruzno pache, kao onaj S coupe, ili kao kompletna linija novih BMWa :)

Poslednja izmena:
Smesan si majkemi :) Necu dalje..

Pa cekaj Bane i vi postujete u xbox 360 temi, a zna se da vam nijedna od tih igara(Forza 3 na primer) nece biti dobra.
Kakva je razlika izmedju vas i Borisa?

Pa da, ali ja dođem i odmah napljujem nešto za šta cenim ili znam da će da bude shit. A Boris se sve pravi fin kao možda, deluje lepo, videćemo, a onda kada bude izašlo svi znamo šta će da napiše. Meni je to klasično *****nje :D, a ako budem imao vremena napisaću Borisov review GT5 i staviti ga negde po strani, dati nekom neutralnom da čuva i kada Boris bude napisao post o igri, stavićemo taj "moj" (odnosno njegov) opis pa da ga uporedimo pa da vidimo koliko sam pogodio šta će da napiše :). Čovek koji se najviše oduševljava GT5 u predsezoni će da bude najveći pljuvač kada igra izađe i samo mi to smeta :).

Čovek koji se najviše oduševljava GT5 u predsezoni će da bude najveći pljuvač kada igra izađe i samo mi to smeta :).

Ma jok ;) Shvatio sam da nijedna igra nikad nece biti 100% realna, i meriti e-kite na osnovu koja je realnija vise nema smisla. Ja sam to shvatio za razliku od vas dvojice koji cete uvek tvrditi kako je GT "najblizi" tome :) Ja znam da LFS ima velikih propusta, ali jos uvek mi pruza najbolji osecaj voznje, ako vama dvojici to pruza GT, ne morate ponizavati svakog ko se ne slaze sa vama, to je fora.. Samo malo smanjite taj stav "najpametniji smo barem u Srbiji, da ne kazemo i sire.." :)
Realne mane cu prokomentarisati i iskritikovati, to je sve..

Nazad
Vrh Dno