Šta je novo?

Gran Turismo 5

I po stoti put, LFS ti pruza nabolji osecaj voznje chega ? Poenta GTa je u tome shto ima odlichne (fizichke) modele pravih automobila, chega to LFS ima odlichne modele kada ti je tako dobar ? Da li kapirash da se automobili jedne iste klase drastichno razlikuju i da onaj GTI iz LFSa najvishe lichi na jugica shto se tiche voznih karakteristika, a kapiram da nisu to hteli da naprave, pa onda izgleda da to bash i nije potrefljen auto :)

I po stoti put, LFS ti pruza nabolji osecaj voznje chega ?

Automobila, chega.. Generalno automobila, nebitno kog.
FF mi je najprirodnije uradjen, dobijam povratne informacije kao na mom raspalom golfu :) Kapiras.. super je sto u GT-u recimo mogu da provalim razliku izmedju S2000 i recimo Civica (lupam), kao vidi stvarno vise zanese S2000 u krivini... Cool je to, ali je bitno kakav ti osecaj pruza na volanu dok vozis i kako ti lezi..
Mada verujem da je do jaja fazon kad znas da si iznad svih i da si najpametniji, jesi probao da letis mozda, mozda i to mozes :D

Znači sad LFS ima i bolji FF od GT. Pa prevazišao si sebe :).

Ljudi sto se tice onog Logitecha driving force GT, kolika je cena kod nas ako ga ima? Ja sam video pro verziju na IT svetu i kosta oko 100e, jel i ova tu negde?

Ljudi sto se tice onog Logitecha driving force GT, kolika je cena kod nas ako ga ima? Ja sam video pro verziju na IT svetu i kosta oko 100e, jel i ova tu negde?

100e ? :) Vishe koshta Momo :d

DFGT prvo teshko mozesh da nadjesh, a cena nije ispod 150e.

Je l to posledica previše igranja LFS. Loženje na automobile koji ne postoje, niko ih nije vozio i pitanje je da li će ikada postojati :D

Auto se još ne proizvodi. Jedva par spy fotki, 5 sekundi snimka testiranja na ringu sa užasnim problemima i balansom na kočenju i to je to. Priča se da će 2010 početi da se pravi, pa sada već 2011, ali ne bi bio to prvi skupi auto koji će "sačekati par godina da kriza prođe" (mogu ti sad nabrojim pet). Testa nikakvog takođe... normalno, jer nije gotov... rumora bilo kakvog vremena na ringu, ničega. Zašto pričati još uvek o virtuelnim stvarima... čoveče.

Bice od njega sigurno nesto, daleko je od virtuelnog. Isto je bilo i sa SLRom i ostalim modelima. Nije koncept, ako bude izasao izacice ovakav, a verujem da ce izaci. Bio je i u frankfurtu, i ima brdo zvanicnih fotki.

Ovakav? Kakav bre :D Ono što o njemu znamo jeste lim, stakla, farovi i plastika koji ga okružuju i to je to, ende... (i po zvuku da koristi isti koncept motora kao slr)... Ne vidim poentu loženja na planete koje još nismo otkrili u nekoj galaksiji koju takođe još nismo otkrili :).

Haha, pa auto je gotov. Izlozen je na salonu i nema nikakvih problema s njim ;) Uostalom nije ni vazno, necemo o automobilskoj industriji u temi za GT5. Jedva cekam da izadje...

Znači sve što je izloženu na salonu je gotovo :)

Pre će biti da ga cepaju sad po ringu, pokušavajući da reše kočenje :p...

Ovakav? Kakav bre :D Ono što o njemu znamo jeste lim, stakla, farovi i plastika koji ga okružuju i to je to, ende... (i po zvuku da koristi isti koncept motora kao slr)... Ne vidim poentu loženja na planete koje još nismo otkrili u nekoj galaksiji koju takođe još nismo otkrili :).

E? Predstavljen je u Frankfurtu, a na TGS-u ce imati zvanicno prikazivanje, da si procitao vest umesto odma po pametovanju, video bi :)

Idi na IMDB pa da vidiš kolko predstavljenih filmova za 2012 :D

Aj nemojte filozofirati i okretati. Nisam rekao da je gotov. I mini je zavrsio novi kupe pa ne znaju ni da li ce ga pustiti u proizvodnju. Ovaj mercedes nije nikakva nadrealnost i verovatno ce ga izbaciti u prodaju 2010 i to po ceni od oko £155,000. Inace pre bih SLRa 722 uzeo da se mogu :D ako vec mora merc...

Elem gde ima vise detalja o tome koliko ce auta/staza biti u gt5 i sta su poboljsanja u odnosu na prologue?

Poslednja izmena:
Sacekajmo jos 2 dana do TGS-a gde bi trebali da dobijemo vise informacija i naravno datum izlaska igre...

Aham, cekamo :D Cini mi se da sam video na shopto da ima preorder, izlazi valjda pocetkom decembra ili tako nesto...

Stvarno na shopto pishe decembar ? Eto sveze informacije, ko za ovog merca :d

Lamborghini i Ferrari definitivno najgora imena imaju kada su automobili u pitanju...

:shock: Testarossa sigurno bolje zvuci od Civic ;)

Inace auto izgleda kao da ga je dizajnirao Lipu iz Chop Shop-a :).. nadmecu se Ferrarijima, ko ce imati vise, Forza ih je strpala 29 :)

Ferrari458Italia_05.jpg

Poslednja izmena:
Testarossa je mator auto, mislio sam na ove novije generacije :D

Pa ta kola bre imate u svakoj vožnji. GT se i ceni što nudi automobile kojih nema nigde (pa ni u glavama većine ljudi) :p

Pa to su woow imena data krš autima :D

Poslednja izmena:
Ako bude Caterhama i Atoma, sa dobro uradjenim osecajem otvorenosti, vetra, brzine.. nosite sve te Chop Shop Ferrarije u pm :)

Eh sto ne mogu Youtube da gledam, citam da je poprilicno po*no taj trailer :)

Poslednja izmena:
Nabudzen AA, ali bruka izgleda u svakom slucaju :)

EDIT: Ustvari ovaj far je nemoguce u in-game engineu..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno