Ogadiste mi sve na svetu sto nije japansko - preterali ste![]()
Mislim da imamo na raspolaganju jedan od najboljih početničkih (u smislu, prvi put na Ringu) auta za Ring na svetu.
I ako cu da iznajmljujem neshto, radije bih nekog Caterhama, ako nema S2000 ili neki Skyline :d
a to je?
kolko znam, osim porsea, bmw-a i alfe nemas neki bog zna kakav izbor (mozda i neki francuz bese, ne secam se sad)
Pa CRXJos kad je za volanom neko kao njih dvojica, Porsche-i i ostala boranija se samo sklanjaju
![]()
Ja bih se zakleo da se svuda pricha o nekim vrhunskim sportskim automobilima iz Evrope, pomislio bi chovek da i Citroen i Pezo imaju takav :d
I kakva alfa, oni nisu napravili poshten auto 20 godina, a od cele evrope jedino shto moze sa japanom nekako da se takmichi su Porsche i BMW, i to kad koshtaju preko 100k evra a idu protiv 3x jeftinijih :d
nije crx
Jedva cekam da vidim kako izgleda u GT5..
A zasto se ovde pominje Audi TT kao neki sportski auto kad Audi za te stvari ima R8. Jeste duplo skuplji od Skyline ali ja da imam 60k $ imao bi i 120$. A siguran sam da je Audio kvalitetniji auto kad se u obzir uzme i voznja svaki dan a ne samo na trkama. Pokusajte da ovo shvatite ne kao flejm, vec pitanje zasto uzeti japanca ako izuzmemo razliku u ceni (jeste duplo ali ko sto rekoh, ko ima 60k ima 120k)?
ja jedva cekam da vidim kolko ce kumovi da voze typeR u gt5
^koji neki? neki kojima je pisalo "Gran Turismo 5 Prologue" danima pored nick-a u psn-u dok nisu postavili dobro vreme? :d
Pa nece mnogo, postavice neko vreme, i onda kad neko bude odvozao brze recice da je nolifer i da i oni to mogu samo nece![]()
![]()
Pa nece, zato shto mi ne vozimo zbog drugih, nego zbog sebe, iz istog razloga nikada ne bih kupio Ferrari![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari