Šta je novo?

Gran Turismo 5

Pa gde ce on da ide, juche dobio vozachku, verovatno preko veze :d

Poslednja izmena:
Pa sigurno nije smeo da vozi časove jer je ipak vožnja strašna i opasna stvar :D

BTW, kad se vratimo sa Ringa, biće nismo vozili dobar auto... trebali smo Ruf sa Trayal gumama :D

Da, Ruf koji se kidao sa Testarosom koliko je bio dobar :d

Kakve limuzine sa tonu i dvesta, na ringu voze i automobile od dve tone :), mada bih ja tamo bash probao CRXa :)

I ako cu da iznajmljujem neshto, radije bih nekog Caterhama, ako nema S2000 ili neki Skyline :d

Poslednja izmena:
Mislim da imamo na raspolaganju jedan od najboljih početničkih (u smislu, prvi put na Ringu) auta za Ring na svetu.

Trebali smo ove godine tamo negde u maju da idemo, ali kriza stisla sa svih strana... driver bacio sve pare na Dallape :D

Poslednja izmena:
Odlicno vozi ovaj u CRX-u, ali verovatno je u Porsche-u neki pajser :) Uzeleo sam se schleife-a, sad ne mozes da mi se qrcis, onda 2005-e sam tek kupio volan, a nisam imao ni dozvolu :D

Pa u Porseu je uvek pajser... da nije pajser, imao bi neki drugi auto :).

Ogadiste mi sve na svetu sto nije japansko - preterali ste :)

Nisam u auto-moto fazonu, ali interesantno je da samo ljubitelji japanskih automobila (ne samo ovde, naravno, nego bilo gde) ovako energicno pljuju sve ostalo na sve strane. Moracu da provozam neku Hondu da vidim u cemu je fora :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
kolko znam, osim porsea, bmw-a i alfe nemas neki bog zna kakav izbor (mozda i neki francuz bese, ne secam se sad)

Ja bih se zakleo da se svuda pricha o nekim vrhunskim sportskim automobilima iz Evrope, pomislio bi chovek da i Citroen i Pezo imaju takav :d

I kakva alfa, oni nisu napravili poshten auto 20 godina, a od cele evrope jedino shto moze sa japanom nekako da se takmichi su Porsche i BMW, i to kad koshtaju preko 100k evra a idu protiv 3x jeftinijih :d

Poslednja izmena:
Ja bih se zakleo da se svuda pricha o nekim vrhunskim sportskim automobilima iz Evrope, pomislio bi chovek da i Citroen i Pezo imaju takav :d

I kakva alfa, oni nisu napravili poshten auto 20 godina, a od cele evrope jedino shto moze sa japanom nekako da se takmichi su Porsche i BMW, i to kad koshtaju preko 100k evra a idu protiv 3x jeftinijih :d

pa ja ti kazem sta mi je rekao drug, isao je pre jedno mesec dana na ring, pa otprilike to sam zapamtio :)

pa sta je onda? :)

To je DC5, ovo DC2, ali dobro, tu su :)... Imamo na raspolaganu auto koji nije DC2, ali koji deli najbitnije za stazu delove sa DC2. A ne znam stvarno ima li nešto bolje od DC2 za početnika na ozbiljnim stazama :).

Malo je smor sto je staza non stop puna vozilima, pa neko ko ide prvi put i sa ne tako brzim automobilom, mora non stop da gleda u retrovizore i drzi desnu stranu, al dobro.. Jedva cekam da vidim kako izgleda u GT5..

A zasto se ovde pominje Audi TT kao neki sportski auto kad Audi za te stvari ima R8. Jeste duplo skuplji od Skyline ali ja da imam 60k $ imao bi i 120$. A siguran sam da je Audio kvalitetniji auto kad se u obzir uzme i voznja svaki dan a ne samo na trkama. Pokusajte da ovo shvatite ne kao flejm, vec pitanje zasto uzeti japanca ako izuzmemo razliku u ceni (jeste duplo ali ko sto rekoh, ko ima 60k ima 120k)?

Jedva cekam da vidim kako izgleda u GT5..

ja jedva cekam da vidim kolko ce kumovi da voze typeR u gt5, a posle u real life :)

edit:
A zasto se ovde pominje Audi TT kao neki sportski auto kad Audi za te stvari ima R8. Jeste duplo skuplji od Skyline ali ja da imam 60k $ imao bi i 120$. A siguran sam da je Audio kvalitetniji auto kad se u obzir uzme i voznja svaki dan a ne samo na trkama. Pokusajte da ovo shvatite ne kao flejm, vec pitanje zasto uzeti japanca ako izuzmemo razliku u ceni (jeste duplo ali ko sto rekoh, ko ima 60k ima 120k)?

neeeeeeeeeeee, brisi post dok ne vide i reci da si se salio :)

Poslednja izmena:
ja jedva cekam da vidim kolko ce kumovi da voze typeR u gt5

Pa nece mnogo, postavice neko vreme, i onda kad neko bude odvozao brze recice da je nolifer i da i oni to mogu samo nece :) ;)

Neću da odgovaram G@Wu, čime ću da dam primer da priču o pravim kolima treba da završimo, a ne da započinjemo. OK?

A bash sam mislio da mu objasnim poshto post uopshte ne lichi na flejmerski :)

Pa nece mnogo, postavice neko vreme, i onda kad neko bude odvozao brze recice da je nolifer i da i oni to mogu samo nece :) ;)

Pa nece, zato shto mi ne vozimo zbog drugih, nego zbog sebe, iz istog razloga nikada ne bih kupio Ferrari :)

Poslednja izmena:
Pa nece, zato shto mi ne vozimo zbog drugih, nego zbog sebe, iz istog razloga nikada ne bih kupio Ferrari :)

Hahaha, oces tako i online kad budes poslednji da pricas "bas me briga koji sam zavrsio, nisam se ja trkao sa vama, ja vozim za sebe" :D

Necu da budem poslednji, ali necu ni prvi, nisam frik koji vrti krugove po cen dan da bi napravio najbolje vreme, to sam radio pre 15 godina :)

Poslednja izmena:
Tehnologija kao Track-IR sa PC simulacija, i u GT5, preko PS Eey-a..

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5s-head-tracking-explained/

Nisam nikad imao neko preterano misljenje o ovome, jer ti pomeras glavu, ali pogled mora da ti ostane na ekranu, pa nije bas prakticno.. Nisam pogledao jos ovaj video, ne znam da li je i koliko drugacije od Track-IR..

Nazad
Vrh Dno