xGore220
the graphics are way better than the shitty cartoonish LBP,
when Microsoft builds a game they do it right. =) this is not a LBP, LBP sucks dick compared to this
Potpuno si u pravu...pa neke igre izgledaju bolje na mobilnom od ovoga!HD verzija igre sa mobilnog telefona. xD
ma sve je to ok, nego ja igram sa sestrom, pa reko nije valjda da će skoro kraj, onda ću morati drugu igru da jurim![]()
ali posle kad sam stigao do onih japanskih *****avancija, njeno igranje frustrira.![]()
znači da se naoružam strpljenjemTacno, bas zna da bude tesko, ja jos uvek nisam presao story, jer ga igram samo kad mi dodje brat. Igrao sam i sa sestrom ali posle kad sam stigao do onih japanskih *****avancija, njeno igranje frustrira.![]()
japanski frustrirajuci?... eeee, cek da dodjes do bunkera :d
morao sam da izbrishe save i sada pochinjem story mode ponovo da prelazim,jel hoce neko zajedno da prelazimo?
super,nadam se da josh neko hoce da igra.Hocu ja. Sutra se vracam u civilizaciju, posto sam trenutno na planini, pa cu te dodati na listu. Moj ID bi trebalo da je shehir_merkeze. Posle mesec dana odsustva skroz sam pomerio pamecu...
Ima veoma zahtevnih nivoa, a pogotovo onaj dzinovski krug na pretposlednjem, ako se ne varam. Devojka ga je presla, ja tesko da cu skoro.
Naravno, najbolja zabava je u drustvu, osim ako ne jurite sve predmete ili individualna dostignuca.
Igracu je i ja, upravo mi je stigla igra. Milana imam na friend listi, a tebe liverpul cu addovati sadaIma nas jos sa emuglxija raspolozenih za igru. Nadam se da imate headsetove
![]()
ajd kad hocete da igramo?
mozhemo i online da opichimo
a sta? onaj prvi slucaj je da svi upalite kuci offline ali istovremeno? :d
Vredi li ovo razlike u ceni ?
http://www.eurogamer.net/articles/lbp-goty-edition-for-september
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari