Šta je novo?

Little Big Planet

To jeste, dzaba fency fizika kad igra nema smek LBP (to ne mogu poreci).

A najjache shto ce ti iz ankete shto ne bi igrali LBP da igraju neku glupost vidjenu 100x, a PS3 su videli na posteru :d

Magnetic Mind je community game.

Poslednja izmena:
kakve veze ovo sa LBP ima?

Ratz mapa u CSu ima više veze sa ovim od LBP. :)

Realtime fluid šta već, ono buć sapun u vodu i ništa. :D
HD verzija igre sa mobilnog telefona. xD

skoro sam krenuo da igram LBP, i zanima me, koliko otprilike ima nivoa u story modu? Sad sam u Meksiku, prešao sam onaj prvi početni nivo

ja mislim da je cak oko 60 ako se ne varam gde su ukljucene i mini igrice ali su tipa levela...uhhh zakomplikovao sam ga :)

pa onda baš i nije nešto mnogo, pošto je ovo oko 20-og

brzo se predje story mod,nije neshto dug...
online zezanje je mnogo zabavniji od story-a
add me na psn i da igramo nekad ;)

ma sve je to ok, nego ja igram sa sestrom, pa reko nije valjda da će skoro kraj, onda ću morati drugu igru da jurim :D

Tacno, bas zna da bude tesko, ja jos uvek nisam presao story, jer ga igram samo kad mi dodje brat. Igrao sam i sa sestrom ali posle kad sam stigao do onih japanskih *****avancija, njeno igranje frustrira. :D

Tacno, bas zna da bude tesko, ja jos uvek nisam presao story, jer ga igram samo kad mi dodje brat. Igrao sam i sa sestrom ali posle kad sam stigao do onih japanskih *****avancija, njeno igranje frustrira. :D
znači da se naoružam strpljenjem :)

***, ja story faktički nisam ni igrao. Znači ima nešto i teško :)...

morao sam da izbrishe save i sada pochinjem story mode ponovo da prelazim,jel hoce neko zajedno da prelazimo?

morao sam da izbrishe save i sada pochinjem story mode ponovo da prelazim,jel hoce neko zajedno da prelazimo?

Hocu ja. Sutra se vracam u civilizaciju, posto sam trenutno na planini, pa cu te dodati na listu. Moj ID bi trebalo da je shehir_merkeze. Posle mesec dana odsustva skroz sam pomerio pamecu...

Ima veoma zahtevnih nivoa, a pogotovo onaj dzinovski krug na pretposlednjem, ako se ne varam. Devojka ga je presla, ja tesko da cu skoro.

Naravno, najbolja zabava je u drustvu, osim ako ne jurite sve predmete ili individualna dostignuca.

Hocu ja. Sutra se vracam u civilizaciju, posto sam trenutno na planini, pa cu te dodati na listu. Moj ID bi trebalo da je shehir_merkeze. Posle mesec dana odsustva skroz sam pomerio pamecu...

Ima veoma zahtevnih nivoa, a pogotovo onaj dzinovski krug na pretposlednjem, ako se ne varam. Devojka ga je presla, ja tesko da cu skoro.

Naravno, najbolja zabava je u drustvu, osim ako ne jurite sve predmete ili individualna dostignuca.
super,nadam se da josh neko hoce da igra.

Igracu je i ja, upravo mi je stigla igra. Milana imam na friend listi, a tebe liverpul cu addovati sada :) Ima nas jos sa emuglxija raspolozenih za igru. Nadam se da imate headsetove :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno