Šta je novo?

Batman Arkham Asylum (PS3, XBOX360)

A tek kada te neko iznervira u PESu/SFu, pogodis ga i vrati ti se joypad.

Igra mi izgleda prilicno obecavajuce, svidja mi se stealth kako je izveden a i dobar je free-flow combat. Ima atmosferu iz stripova, svidja mi se.

Svidja mi se sto je pricu napisao Paul Dini koji je radio i na kultnoj animiranoj seriji i stripovima i sto glasove daju poznati likovi iz animirane serije, Kevin Conroy, Mark Hamill itd i sto igra nije lame open world kao vecina superhero igara.

Ne svidja mi se dizajn likova uopste, pogotovo Batmana (taj neki Alex Ross kvazi realisticni stil) i sto mi borba deluje nekako previse lako i plitko, ti pritisnes dugme a automatika radi ostalo. Nadam se da nece biti tako i da ce biti malo raznovrsnije od toga, mozda gresim, valjda ce taj detective mode gde istrazujes biti zanimljiv i da igra nece biti cista generika kao Wolverine npr.

Nekapiram samo dal ce onaj ekskluzivni sadrzaj vezano za jokera(samo na ps3) biti na br disku ili dlc?Video sam interviev sa ovim sto je radio igru i kazu da je kampanja sa jokerom full a ne samo par nivoa:)

Ja koliko znam to ce biti free download sa ps store-a kad se igra pojavi. A sa Jokerom ce moci da se igraju samo te challenge mape van single player kampanje.

Iako sam se nadao da ce biti nesto od ovoga, posle gledanja poslednjeg Invisible Walls-a siguran sam da ce igra biti teski crap. Steta.

Poslednja izmena:
Pregledao sam brdo trejlera i licno sam odusevljen, ovo je po meni jedna od igara koje "moraju" imati :)

Pogotovo mi se svidja collector's edition, samo osecam da kosta sacuvaj boze, malo cu sacekati da se smire cene i pazarim :D

World Exclusive Review

P1010102.jpg

P1010106.jpg

P1010108.jpg

P1010130.jpg

P1010112.jpg

P1010119.jpg

P1010121.jpg

P1010122.jpg

Izgleda da ce biti nesto od ove igre. Sacekacemo cenu od 20 funti ipak. :)

Petak znaci, super. Mada nijedan demo mi do sada nije ni blizu predstavio igru. Nekad pomislim da bolje nema demo-a uopste. Znaju da pokvare utisak o igri.

Demo, i jos po koji review je meni dovoljno da steknem neki utisak o igri!
Tako da je demo dobrodosao... :)

Demo se pojavio na UK store-u, ja sam probao i utisak nije los u odnosu na ono sto sam gledao dosad. Taj pominjani freeflow combat uopste nije tako los kada ga sami igrate, jeste automatizovano dosta ali izgleda jako atraktivno i tecno iako se koriste samo 2 dugmeta. Ima stvarno puno animacija koje su lepo integrisali u celinu. Jedino se plasim ako kompletna igra ne bude patila od stalnog dosadnog ponavljanja tog istog elementa vec da ubace u batsov arsenal jos gadgeta i fazona i razlicit gameplay i lokacije. U demou je od oruzja samo batarang i to je to. Robijasi sa oruzjem uopste nisu naivni i mogu vas srediti ako jurisate na njih tako da morate isplanirati napad koji ne mora uvek biti na isti nacin. Rekao sam vec da mi se art style i ne svidja bas ali dobro, bar su tu Kevin Konroj i ekipa koja daje glasove.

Sad odigrah demo, bas me prijatno iznenadila igra. Kontrole su odlicne, ima stealth igre, borba je cool odradjena. Dosta raznolikosti ima u gameplay-u. Vidim bice ludih boss-ova. Grafika je odlicna, jedna od najlepsih PS 3 igara sigurno. Cim malo padne cena uzecu je sigurno!

Kako ce ova igra stati na DL DVD ? Kad je demo 1,5GB.
Dokle cemo imati manje sadrzaja zbog neodlucnosti M$ da pocne da koristi blue ray ?
Inace igra izgleda kao Bioshock na PC (na PS 3 izgleda ocajno), znaci da su U3 engine nasvirali opasno. Sad su tu sve one extra refeksije i shaderi za koje je Bioshock bio uskracen na PS3.

Poslednja izmena:
Flejmuje bez razloga kao i obicno, igra mu se svidja, ali da nema MSa bila bi bolja i od MGS4a.

Kako ce ova igra stati na DL DVD ? Kad je demo 1,5GB.
Dokle cemo imati manje sadrzaja zbog neodlucnosti M$ da pocne da koristi blue ray ?
Inace igra izgleda kao Bioshock na PC (na PS 3 izgleda ocajno), znaci da su U3 engine nasvirali opasno. Sad su tu sve one extra refeksije i shaderi za koje je Bioshock bio uskracen na PS3.

Sta ih briga za bly ray kad ce se igra instalira na HDD? I na PC-u i na xbox-u.

Poslednja izmena:
Na snimcima nešto ne videh razliku... Da nije bilo /\ + R1 ili A + LT ne bi se provalilo da su različite konzole. :)
Na šta su spali, broje frejmove na konzolama.

mene nešto nije oduševila, barem demo. Kamera je loša, tuča se svodi na pritiskanje jednog dugmeta, ništa zanimljivo

Nazad
Vrh Dno