Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

Jel Neko razume onaj command list, kad se pritisne pauza u toku meca? Sta je L, Sta je N, Sta su ona 2 crvena kruzica itd?

Da, igra bi trebalo da bude dobro izbalansirana. Ono na šta još treba da se naviknem je brzina izvođenja.

Ima li neko problema kada upali aa?
Meni pocrni slika i pojave se crvene i plave (ili zelene zaboravih) kockice i tu zabode?!
Bench odraduje pod aa.
Poz.

Da nisi malo preklokovao kartu pa ti drajver ne odreaguje kako treba tj zabode,i onda ti ukoči igru?
Ili probaj sa nekim drugim drajverom,ko zna.

Poslednja izmena:
Mislim da je krivac ploca, namestio sam da kad joj zatreba mhz da sama klokuje (ne znam kako se zove ta opcija u biosu), posto isto mi se desio sa cod 4. Posle def. podesavanja sve je ok.

Pozdrav i hvala.

Probah SF4, ne sjecam se kad mi je neka igra bolje radila u 1680x1050 sve high i highest, 8x AA, 16x AF

Sve ide ko po loju i izgleda super al ne umem nista od poteza da uradim :( Na koju foru idu potezi, u Mortal Combatu sam odma skapirao i sa svakim znam sve da izvedem al ovdje bas mi nesto i ne ide.

Probah SF4, ne sjecam se kad mi je neka igra bolje radila u 1680x1050 sve high i highest, 8x AA, 16x AF

Sve ide ko po loju i izgleda super al ne umem nista od poteza da uradim :( Na koju foru idu potezi, u Mortal Combatu sam odma skapirao i sa svakim znam sve da izvedem al ovdje bas mi nesto i ne ide.

Evo da se ja nadovežem :) probaj ovde za poteze i komboe mislim da je za PC verzije....:wave:

http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/08/street-fighter-4-strategy-guide-hints-and-tips/

Poslednja izmena:

Fazon je da se malo drugacije rade potezi ovde, odnosno drugacije moras da nastelujes prste :) Recimo u MK-u bacanje leda sa Sub Zerom i slicni potezi se rade: dole pa napred pa neka ruka. Dakle dole, pa pustis dole, pa napred, dok se u SF-u to radi malo drugacije, moras da drzis dole dok stiskas napred, ne pustas ga. Znaci dole, pa dok ti je palac (pricam o igranju na gamepadu) jos uvek na dole, prevuces ga na desno.. Dakle potrebna je malo drugacija tehnika.

Dobro Borise sta komplikujes, kad si ovo ti nasao:
28juq1.jpg

Ajmo ponovo, ko hoce detaljno upustvo u PDF-u na 200 strana nek se javi na PM :D

Poslednja izmena:
"data11.cab corrupt", why, oh, whyyyyy?! :(

Poslednja izmena:
Dobro Borise sta komplikujes, kad si ovo ti nasao:
28juq1.jpg

Ajmo ponovo, ko hoce detaljno upustvo u PDF-u na 200 strana nek se javi na PM :D

Pa da, dole, dole-napred, napred :) Sam znas da nije tako bukvalno kao na slici, vec nekako moras da prevuces prste od dole ka napred..

Pojavio se light edition, takozvani gameRIP oko 1,7 GB. Nadam se da je dobar, ionako ne gledam animacije.

Poceo sam i ja da igram. Dobra je igra, dobra. Mada mi je na normal nesto tesko. U arcade modu dodjem do 3 stejdza, ma gazi te komp laganeze. Al konacno neka tuca na pc-u, iako sam ja vise bio fan Mortal Kombat-a u doba kad sam SF i MK igrao na sega mega drive.

Ja sam izvadio staru tastaturu za ovu igru. Ebes ti to, kad sam poceo da rkam novu, mislio sam da ce da se raspadne. :)
Dobra je igra. Za vikend cu taman da se makljam sa drugom.

Poceo sam i ja da igram. Dobra je igra, dobra. Mada mi je na normal nesto tesko. U arcade modu dodjem do 3 stejdza, ma gazi te komp laganeze. Al konacno neka tuca na pc-u, iako sam ja vise bio fan Mortal Kombat-a u doba kad sam SF i MK igrao na sega mega drive.

Treba malo vezbe, normal mislis na medium tezinu? Posto sam ja igrao na PS3 sad mi je ovo lako pa stavljam na teze :p Igram sa joypad-om, nije interesantno na tastaturi. Takodje se nadam da uzmem SFIV joystick uskoro :)

A jel' ima tog dzojsti... dzojpeda/gejmpeda :) da se nadze kod nas?

Koji je to djavo sa mojom igrom kada igram u Arcade modu i izgubim mec, i pocne ono odbrojavanje od 10-0... Nikako na tastaturi da ubodem dugme za nastavak (continue)... Da nije neki "bag" u pitanju !? Sve zivo sam probao ... Umirao namerno 100 puta... Nikako da nastavim. Pritiskanje pogresnih tastera samo ubrzava brojac do nule...

Koji je to djavo sa mojom igrom kada igram u Arcade modu i izgubim mec, i pocne ono odbrojavanje od 10-0... Nikako na tastaturi da ubodem dugme za nastavak (continue)... Da nije neki "bag" u pitanju !? Sve zivo sam probao ... Umirao namerno 100 puta... Nikako da nastavim. Pritiskanje pogresnih tastera samo ubrzava brojac do nule...

Neznam sta je sa vama pa ne mozete da se odvojite od tastature. Uzmi dzojstik neki i mazi. Meni radi odlicno preko dzojstika.

Je li zna neko kako moze da se sacuva napredak u igri. Juce predjem 5 puta, dobijem 5 novih likova i sledeci put kad je ukljucim nema ih.

Treba malo vezbe, normal mislis na medium tezinu? Posto sam ja igrao na PS3 sad mi je ovo lako pa stavljam na teze :p Igram sa joypad-om, nije interesantno na tastaturi. Takodje se nadam da uzmem SFIV joystick uskoro :)

Da na medium sam mislio. Ma ja koristim dilong gamepad, to ti je ko playstation 2 gamepad, samo losijeg kvaliteta i jeftiniji 3 puta.

Napravi windows live account i loguj se kad igras...
Save funkcionise kao kod GTA4-ke.

Dual Action mi radi savrseno... Presao sam arcade mod uz mozda 2-3 nastavljanja :)

Stisnes Esc i on nastavlja. :) ako nisi do sada provalio. Da li su to namestili kao foru da se sa pomenutom tipkom nastavlja ili slucajno ko ce ih znati ali zanimljivo resenje. :D
Nadam se da sam pomogao. :wave:

Nazad
Vrh Dno