Jel Neko razume onaj command list, kad se pritisne pauza u toku meca? Sta je L, Sta je N, Sta su ona 2 crvena kruzica itd?
Ima li neko problema kada upali aa?
Meni pocrni slika i pojave se crvene i plave (ili zelene zaboravih) kockice i tu zabode?!
Bench odraduje pod aa.
Poz.
Probah SF4, ne sjecam se kad mi je neka igra bolje radila u 1680x1050 sve high i highest, 8x AA, 16x AF
Sve ide ko po loju i izgleda super al ne umem nista od poteza da uradimNa koju foru idu potezi, u Mortal Combatu sam odma skapirao i sa svakim znam sve da izvedem al ovdje bas mi nesto i ne ide.
Sve ide ko po loju i izgleda super al ne umem nista od poteza da uradimNa koju foru idu potezi, u Mortal Combatu sam odma skapirao i sa svakim znam sve da izvedem al ovdje bas mi nesto i ne ide.
Dobro Borise sta komplikujes, kad si ovo ti nasao:
![]()
Ajmo ponovo, ko hoce detaljno upustvo u PDF-u na 200 strana nek se javi na PM![]()
Ljudi,sta treba da uradim da bih otkljucao nove likove?
"data11.cab corrupt", why, oh, whyyyyy?!![]()
Poceo sam i ja da igram. Dobra je igra, dobra. Mada mi je na normal nesto tesko. U arcade modu dodjem do 3 stejdza, ma gazi te komp laganeze. Al konacno neka tuca na pc-u, iako sam ja vise bio fan Mortal Kombat-a u doba kad sam SF i MK igrao na sega mega drive.
Nije se lepo skinulo
Koliko je to veliko?
Koji je to djavo sa mojom igrom kada igram u Arcade modu i izgubim mec, i pocne ono odbrojavanje od 10-0... Nikako na tastaturi da ubodem dugme za nastavak (continue)... Da nije neki "bag" u pitanju !? Sve zivo sam probao ... Umirao namerno 100 puta... Nikako da nastavim. Pritiskanje pogresnih tastera samo ubrzava brojac do nule...
Treba malo vezbe, normal mislis na medium tezinu? Posto sam ja igrao na PS3 sad mi je ovo lako pa stavljam na tezeIgram sa joypad-om, nije interesantno na tastaturi. Takodje se nadam da uzmem SFIV joystick uskoro
![]()
Je li zna neko kako moze da se sacuva napredak u igri. Juce predjem 5 puta, dobijem 5 novih likova i sledeci put kad je ukljucim nema ih.
Koji je to djavo sa mojom igrom kada igram u Arcade modu i izgubim mec, i pocne ono odbrojavanje od 10-0... Nikako na tastaturi da ubodem dugme za nastavak (continue)... Da nije neki "bag" u pitanju !? Sve zivo sam probao ... Umirao namerno 100 puta... Nikako da nastavim. Pritiskanje pogresnih tastera samo ubrzava brojac do nule...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari