Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

• Začetnik teme Začetnik teme Zduman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zduman

Slavan
Učlanjen(a)
27.08.2007
Poena
319
U nedostatku borilackih arkada za PC dobro ce doci i Street Fighter 4.

Capcom has officially announced that Street Fighter IV will be released on the Xbox 360, PlayStation 3, and PC, in addition to arcades. The official announcement said nothing about a release date.

http://www.ggmania.com/?smsid=25385

Ohohoho... kako je to lepo 🙂

Mada, obzirom da sam vec odlucio da pazarim xBox360, ova vest nema onu tezinu koju bi imala da sam odlucio suprotno... no dobro, SoulCalibur 4 je dovoljno jak razlog za kutiju a SF u svakom slucaju me raduje sto ce biti i na PC - jos ako ubace multiplayer, kupicu original 🙂

Iskreno nepamtim dobru tabacinu za pc kad sam odigrao mozda MK4 extra jedva cekam.

A shta su rekli za mp?

Pitanje je ko ce ovo da radi, ako bude radio Capcom mozda i bude licilo na nesto.

Hehe,,, nisi bas pratio izgleda... Naravno da ga radi Capcom i izvodjenje ce biti u 2d ravni tako da nemoj da brines, bice super igra..

Nismo se razumeli, pitanje je ko ce raditi port.

Ko god da je, ne verujem da ce imati ikakvih problema... ipak ovde grafika nije toliko kompleksna, a i kamera takodje...

A zasto bre u 2D ? :S
Igra sa ovog trejlera kao da je dosla direktno sa PS-a od pre 10 godina.

Poslednja izmena:
Postoje 2 pravila da bi street fighter bio street fighter:

1) SF nikada ne sme biti u 3d
2) SF nikada ne sme imati digitalizovane borce

Samo malo. Da li si mislio pod 2 da borci moraju biti spritovi?

Uf uf, shteta shto ne naprawe neku UFC/MMA igricu...
EDIT: Ha, zipa kad postoji 😉.... UFC:Sudden Impact. Ali samo za PS2...pfff
EDIT 2: haha, nadjoh josh jednu koja tek treba da izadje. Chini mi se samo za PS3 I Xbox 360....Huh,al owo dobro izgleda...

Poslednja izmena:
Jedva cekam da izadje ova igra... ***e, sjecam se jos kada sam bio klinac, pa nas sve hvatala groznica zvana Sega, euforija Street Fighter i MOrtal Combat, svi su samo to igrali....😀

Au brate 🙂 kad se samo setim peglanja u SF 🙂 to su bili dani.

Jel se zna kad ovo izlazi za PC? Ako bude bio multiplejer...to ce biti smrt 😀

Jos samo da izadje neki novi sega mega mortal kombat 🙂

Izlazi za konzole i to nije ni M od Mortal Kombata.

Cuo sam da ce ipak ubaciti zavrsnice u taj novi MK kao npr. da Supermen pokloni cvet Sonji Blejd i sl. :d

A da li ce konzole dobiti mozda nekog extra lika kao u SC4(PS3 dobio Vadera a Box Yodu).

Male su šanse. Mislim da će biti isto na svim platformama.

Meni ovo deluje kao "Artwork", a ne ingame. Mislim, na slici sa onom dvojicom, onaj donji plavusan drzi otvorena usta u kojima opusteno radi radiosity lightning po zubima i jeziku...Dakle ovo je ocigledno ili jako dobar engine ili je prilicno iskusan crtac 😉

edit: nisu svi screenovi takvi, ali su neki debelo peglani. No, nema veze. I tako me je zelja za ovakvim igrama prosla u 8-mom osnovne 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno