Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

• Začetnik teme Začetnik teme Zduman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod mene je za nijansu veca razlika, sa 4AA je 75, a sa c8xAA 70:

SCORE: 7000
AVERAGE: 70.58FPS
CPU: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
Memory: 2046MB
Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GT
Display Setting: 1680x1050 60Hz C8xAA

Poslednja izmena:

CPU na 4GHz, 4890 na default-u... lagana varijanta 🙂
Sve na max, ali bas sve... podesavanja igre, AA na 8x (max za ATi), AF na 16x.

I ne odgovara mi, prebrzo je sve i na max, moracu da stavim Vsync na "on" kako bih mogao normalno da se igram... sto zbog normalne brzine odigravanja, sto zbog picture tearing-a :d

A brzina igre zavisi od FPS-a? Nisam obracao paznju, mada mi se cini da nema fps nema veze sa brzinom...

De nema, ja nisam mogao preko 100FPS da pohvatam sta rade na ekranu, dok na laptopu na 30FPS izgleda bas usporeno, na 60 je idealno izgleda najrealnije izgleda...

Prilozi

• max, default karta.webp
    max, default karta.webp
    134 KB · Pregleda: 122
Hehe. Stvarno su u pravu konzolaši. Mi koji volimo PC igre, bitnije su nam teksture, frejmovi i antialiasing modovi. Dali su nam kosku da se igramo, igra nije ni bitno kad izađe 😉

jel izasla ova igra, dali da je trazim na netu?

Evo i mog rezultata, sve default, podesavanja maximalno nabrijana (16xAF, 8xAA)

Poslednja izmena:
nisam ni primetio.

mislio sam na torrente, tj za dz....

usput da pitam jel ovo igra tipa jedan na jedan. da li postji neka igrica tipa ulucnog fajta kao neka da po "buvarama", duoble dragon i ona braca ne mogu sad da se setim.

Mislim da Capcom radi na novom Final Fight-u za konzole, mozda ce biti i za PC 😉
Inace najbolja igra tog tipa ikada 🙂
Jeste Double Dragon 😛
Ako volis takve igre probaj na Mame emulator i Cadilacs & Dinosaurus, isto Capcom 😉

Poslednja izmena:
Mislim da Capcom radi na novom Final Fight-u za konzole, mozda ce biti i za PC 😉
Inace najbolja igra tog tipa ikada 🙂
Zezas... ili si ozbiljan? 🙂

DEFINITIVNO najbolja igra tipa "ides-s-leva-na-desno-i-tepas-sve-redom" ikada! 😀😀

Poslednja izmena:
Ne zezam, bila je neka najava na Capcom forumu, nisam siguran gde sam video, ako nadjem javljam 😉

That would be... AWESOME!!! 🙂

Ja bi kontroler kao ova 2 dole.
2i266vr.jpg

Kad se samo setim koliko sam vremena ostavio po "igraonicama" tada samo zbog Final Fight-a , imao sam dogovor sa drugovima iz odeljenja da im saljem zadatke za vreme kontrolnog iz matematike a oni meni kupovali zetone posle skole , za onu jednu braon-zutu novcanicu sa devojkom i psenicom dobijes 6 zetona + 1 na poklon , ih ,sreci nikad kraja , svi pozitivne ocene u odeljenju a ja topim onu arkadnu masinu po celi dan. Sad ga obrnem dva,triput mesecno na emulatoru, cisto da se ne zaboravi. Jos kad bi izaso novi Final Fight i jos za PC... Ajde Capcome, ulepsaj nam gaming scenu!!

Kad ce ovo vise da izadje? 🙂

Zar je to bitno, vazno je da je Benchmark odradjen :d

Nazad
Vrh Dno