Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

oces da se kladimo u ovaj forum da ce izaci za "siroke narodne mase" u narednih 24h max ???:bottle:

Poslednja izmena:
Nikako cudo jer su vec sigurno poslali svima koji trebaju da prodaju igru, danas ili sutra. Neko ce to da mazne na ovaj ili onaj nacin i to je to ;)

izaslo!
valjda ova bagra za rapida nece da brise linkove!

Ma pale vas, nije izaslo. Javicu vam kada budem nasao ;)

Izašao ! :guitar:

Da, da, izasao je stvarno!
Ha-Do-KEN! :)

Cekaj bre malo, treba to da se skine :p
Ja ga igram od marta na PS3, igra je super, nesto sto fali PC trzistu.

Evo ja probao, izgleda super, samo je malo grafika bolja za nijansu od PS3. Razlika je sto ima u meniju opciju za kupovinu dodatnih *******cija za igru. :eyebrows:

Prilozi

• sf4].jpg
    sf4].jpg
    67.1 KB · Pregleda: 123
  • StreetFighterIV 2009-07-01 11-09-45-67.jpg
    StreetFighterIV 2009-07-01 11-09-45-67.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 215
  • StreetFighterIV 2009-07-01 11-08-46-38.jpg
    StreetFighterIV 2009-07-01 11-08-46-38.jpg
    76.8 KB · Pregleda: 161
Poslao sam Utorrent u shoping!
Jedva cekam da probam, a taman mi i burazer dolazi, pa ce da bude neka makljaza.

Ja uzimam original, ako je sve u redu sa ovim PC portom, svakako je neophodan za igranje preko neta. Nadam se da će ga biti uskoro negde.

I za neku razumnu cenu, nadam se.

Da, ovo sto je Kimi naveo je najpovoljnije samo mora malo da se ceka (do 10 dana). Ja ga skinuo i radi super ;)

Ne mogu nikako da podesim da drugi player igre preko tastature. Prvi mi igra preko preko dzojpeda i to radi, al ovaj drugi ne.

Nisam probao, pa sto ne uzmete jos jedan joypad? Mislim, moze ovo da se igra na tastaturi ali je lepse na joy ;)

Ima li neko problema kada upali aa?
Meni pocrni slika i pojave se crvene i plave (ili zelene zaboravih) kockice i tu zabode?!
Bench odraduje pod aa.
Poz.

Po meni singleplayer totalni trash, cpu zna bolje od mene sta cu da uradim-cita me ko knjigu.. a naravno mod za 2 playera druga prica. Sve u svemu igra nije losha.

Cini ti se, moras malo da igras dok ne pohvatas "mehaniku" igre. Posle brises patos s njima ;)

Nazad
Vrh Dno