Ova ti je dobra!Cim proradi MNP telekom ce videti da je moje prisustvo na njihovoj mrezi (od '98) samo "promocija" :eyebrows::eyebrows::eyebrows:
.. LINK25.06.2009.
Novo! mt:s vodič za postpaid korisnike
Telekom Srbija je svim svojim mt:s postpaid korisnicima ponudio novu uslugu - mt:s vodič.
Ova usluga omogućava postpaid korisnicima da na jednostavan način provere trenutno stanje svog postpaid računa, kao i iznos poslednjeg računa. Pored toga, na raspolaganju su im i dodatne usluge - podešavanje telefona i kupovina InoCall vaučera. Dostupne su im i servisne informacije - vesti, zabava i razne druge informacije.
mt:s vodič se koristi jednostavno i lako - unošenjem koda *797# i pritiskanjem tastera za poziv, nakon čega će se na ekranu mobilnog telefona pojaviti iznos trenutnog stanja na računu, kao i opcije: stanje postpaid računa, dodatne usluge, servisi i informacije.
Korisnik se može opredeliti za bilo koju od ponuđenih opcija, u zavisnosti od toga da li želi da se informiše, zabavi, kupi InoCall vaučer...
Ja na mom telefonu (LG U8360) ne mogu ništa da radim. Samo se pojavi
mt:s vodic
Stanje: xx.xx din
Pritisnite taster za potvrdu i unesite broj opcije
i to je to, šta god da pritisnem ništa se ne dešava. Mogu smo da izađem iz svega toga. *****.
imam neki stari samsung gde ne moze dase poshalje broj kako bi se izabrala stavka iz menija dakle sluchaj kao kod tebe.
izvalih da na telenoru to moze ovako - *121*1*1# i to znachi iz menija 121 bira stavku 1 a u okviru tog podmenija opet 1. eto probaj tako neshto mozda moze i na mts-u..
Bice ti smesno kad ti dodje stampani racun na taj iznos :d
(MTS je to)
Pa Avrame, jel citas sta ovde pisemo :eyebrows: - trebalo bi od marta 2010te.. (ko izdrzi :whip
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari