...100 zena 200 dojki100 ljudi 100 tjudi![]()
Meh, sta znam, ruzah mi trejler, dečiji nekako.
Nisam odoleo da ne pogledam Hezbolah, ono je smešno kako izgleda
Ma ne očekujem da vodim nemca, već mi ide na nerve kako nemce predstavljaju kao nestašnih bandu devojčica kojima tamo neki smrdlja samo treba reću BUUU!!! I sve se popiške u gaćice
Da, naravno
Ne sećam se da je bila takva atmosfera u prethodnom delu, sve je nekako izgledalo ozbiljnije.
Izvini za moj defanzivan stav![]()
Ne znam da li će se igrati nova ali ja opet instalirao staru,bre neverovatno iako sve znam napamet opet mi nije dosadna i vuče me iz nivo u nivo.***, kad si u pravu, igraće se svakako
Al smo napravili szezanciju![]()
Ne znam da li će se igrati nova ali ja opet instalirao staru,bre neverovatno iako sve znam napamet opet mi nije dosadna i vuče me iz nivo u nivo.
Lepo je jednom moj burazer reko,hoće li iko uspeti da napravi ovako interesantnu i zaraznu igru.Čekamo dvojku i posle raznih dvojki, nije ni čudošto da ima toliko skepticizma kod većine fanova.Ko izmisli FarCry2 #$#"&#
Ova prva slika je ko zealot iz starcrafta![]()
Ok priča je ista i prolazi, ali grafika za 2009-u godinu koja izgleda kao ona iz 2005-e?
Blago sam razočaran.
Mani grafiku, atmosfera countsMalo doom-asto izgleda:S:
Nisam nešto oduševljen grafikom![]()
Mani grafiku, atmosfera counts![]()
Ma ne, pa to je moja poenta upravo, ne moz' da osetis atmosferu gledajuci shot-oveNe osećam ovde atmosferu, više me podseća na površinu meseca
Možda sam ostario![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari