- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Ako nekome treba Full HD na aparatu, ne razumem u cemu je problem, taj aparat je idealan spoj turistickog aparata i kamere za trenutke koji se ne mogu docarati slikama. Mada, mislim da ne vredi 200 eura vise zbog toga u odnosu na SX10.
Svako nek rascisti u svojoj glavi, da li mu treba, sta mu treba i za sta mu treba.
Evo review za SX10, ono sto meni treba i po meni vredi 350 eura. :smoke:
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sx10-review/index.shtml
Kome se ne svidja ili mu ne valja, zna se sta mu treba i pravac na svadbu da slika.![]()
Razlika nije tolika, sigurno nije 200 evra, nego malo preko 100 evra, a mene je SX1 koštao koliko će i SX10 koštati u maloprodaji. Za 230 evra doplate (u odnosu na S2 IS koji sam odmah po stavljanju na oglas prodao), stvarno sam mnogo dobio. Nigde nisam napisao da za te pare ne možeš mnogo bolji kvalitet slike da dobiješ nigde - svestan sam toga da su DSLR-ovi niže klase sada jako jeftini, ali u tome i nije bila poenta. Znam da imam svoj (koristim burazerov 40D kad mi je potrebno, a on ima još tri skuplja aparata) DSLR da se ne bih smirio dok ne bih nabavio bar tri najbolja objektiva za skoro sve namene, pa sam odavno odlučio da ne idem u te vode... I upravo me zato nervira kad neko dođe da mi soli pamet o tome da mogu da dobijem bolji kvalitet slike, da je neuporedivo ovo i ono... Šta im nije jasno u tome da želim prosumer sa što boljim kvalitetom snimanja videa? To je kao kad čoveku koji da oglas i kaže da isključivo hoće da kupi PDA telefon sa GPS-om kažeš da je sve to bulja, da je on budala i ponudiš mu za 4x više novca mnogo dobar telefon, još jedan PDA i još jedan GPS uređaj. Aman