Šta je novo?

SX1 IS, stigao...

Naravno, znam to, zapravo lazem, nisam znao da ima objektiva koji ih uopste nemaju :D
Ipak, cinjenica da meni smetaju znaci da ih ima dosta, jer ja retko obracam paznju na njih, ako ih ima u iole manjoj meri...

Poslednja izmena:
Pa zato treba izbegavati ovakve fotoaparate. Oni nisu napravljeni za nekoga ko zeli kvalitet, vec za domacice, radi gomilu stvari ali ni jednu kako treba, a to one ionako nece provaliti :d

Poslednja izmena:
aahahhaha, :D

Odlicna usporedba, lol.

Da, što kaže guru - svakome je potreban kvalitet koji nude objektivi od 2k+ evra, čak i onima koji od fotografije ne zarađuju, nego tako slikaju sebe na skijanju, na žurkama, na plaži. Jako bitna stvar da li ima malo hromatskih aberacija, pogotovo kad staviš slike na fejsbuk, a on ti ih smanji u 480 x 640 :)

za fejs mi je realno dovoljna i pokvarena web kamerica :D

Da, što kaže guru - svakome je potreban kvalitet koji nude objektivi od 2k+ evra, čak i onima koji od fotografije ne zarađuju, nego tako slikaju sebe na skijanju, na žurkama, na plaži. Jako bitna stvar da li ima malo hromatskih aberacija, pogotovo kad staviš slike na fejsbuk, a on ti ih smanji u 480 x 640 :)

za fejs mi je realno dovoljna i pokvarena web kamerica :D

Kao shto ti je chovek rekao, za fejsbook se ne daje 500e za aparat, i nemoj sad da kazesh koliko si ga ti platio :d

fail, dude! Niti imam facebook, niti sam govorio iz svog iskustva. A i da jesam, ponovo, ne koristim soc.networking servise, a aparat me je, ako uračunamo prodaju starog, koštao 240 evrića :) Jeftiniji HD kamkorder ne postoji, a slike sigurno nisu gore od onih na S2 IS, tako da je za mene SX1 IS bio pun pogodak. Doduše, skoro da ga i ne koristim, IXUS mi završava sve...

A kako to opravdava kvalitet slike sx1:)

kao što sam i naveo gore... dovoljno dobar za mene ;)

Nazad
Vrh Dno